• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ranacım ıyıyım canım ya ayn ı bende uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum oysakı oglen 12 de kalkan bırıydımmm :)) ama tabı oglen uykum gelıyo kestırıyoruzzz :))

canım cok guzel tısorler ama ya bende 2 tane aldım ınternet sıtesınden carsamba gelecek beklıyorumm :)

canım hayırlısıyla yuksek cıkar kandegerın merak etme stres yapma kendıneee emııı bılıyorum kı buraya guzel haberlerını yazacaksınnnn

ranacım ıyıyım canım ya ayn ı bende uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum oysakı oglen 12 de kalkan bırıydımmm :)) ama tabı oglen uykum gelıyo kestırıyoruzzz :))

canım cok guzel tısorler ama ya bende 2 tane aldım ınternet sıtesınden carsamba gelecek beklıyorumm :)
aynen bende senin gibiydim geç kalkardım ama şuan 6da ayaktayım :1:
dün ben mağzaya gittim çok güzeldi tişörtler ama istediğim gibi bi pantolon bulamadım çok erken olmasına rağmen bnm göbeğim çabuk büyücek gibi....
canım hayırlısıyla yuksek cıkar kandegerın merak etme stres yapma kendıneee emııı bılıyorum kı buraya guzel haberlerını yazacaksınnnn

canım benim inşşşşş....
sonucumda ancak akşam 4te alıcam şimdi o zamana kadar çatlarım wallahi......:31:

günaydınnnnn güzel anne adaylarıııı,
yeni gelen hamişlerimiz hoşgeldiniz :62::62:

kızlar sabah erkenden uyanma olayı bende de var bu hamilelikle ilgili bişey mi??? sabah 7 de zınk diye açılıyo gözler çok fena

hayırlısı canım ya gecer takma sen

zaman ne kadar acımasız olursa olsun gecmeye mahkumdur :)))

aksam 4 de cabuk gelır merak etmee

Benimki kendi hesabima gore 4+3 haftalik...Belkide dedigin gibi kan degerimle degilde haftama gore beklemeliyim keseyi :31:

canım acaba ikiz mi senin değerlerin baya yüksek :):)

curious'un değerini bulamadım ben quiter, kaçmış beta hcg si, benimkide çok yüksek seyrediyor ve kese henüz yok, bugün 14:30 da kontrolüm var inşallah görürüz keseyi,heyecan heyecan heyecan :)

bu arada günaydınnnn günaydııınnnnn gunaydınnnnnn :)

o sabah uyanmalar bende de var, eşimi bile tek gözle yolcu ederken eskiden, şimdi sabahın köründe uyanıp kek bile yapıyorum :) ilk kez bu sabah uyumuşum, az önce kalktım :)

veee kalkar kalkmaz yarım litre suyumu içtim birkaç tane malatyadan gelme kayısımı yiyip yoga yapmaya başlayacağım,yogadan sonrada yarım litre süt, 2 yumurta zeytin beyaz peynir ve roka,nane,fesleğen üçlüsünü indircem mideye :)

anlatın bakalım sizler neler yiyor ne kadar su içiyorsunuz? var mı yaptığınız ekstra şeyler ?

canım yanlış hatırlamıyosam en son 3000 lerde falandı... sürekli de ikiye katladığını düşünürsek baya yükselmiştir
curious82 nerdesin kuzuuuu? merak ettim son durum ne??

ben çalıştığım için işyerimde açma peynir domates üçlüsüyle idare ediyorum kızlar.. masamda her daim suyum var ama lıkır lıkır içiyorum :90:

haftada iki kere balık yemek çok zor geliyor
ama zorluyorum kendimi :49:

canım bugün haber ver kesecik gösterir kendini inşallahhhh
bende akşam 5te gidicem kese için
aynen heyecan heyecan :75:

benimde cumartesi günü, yani 4+3 iken 2. testi yaptırdım 3539 çıktı,
4+1 iken yani ilk teste ise 1485 çıkmıştı bu gün 2 ye katlama günü ( iki günde bir ikiye katlıyormuş) 7178 olmuş olması lazım en az, e artık kesede görülür umarım...

4+1 iken yani ilk teste ise 1485 çıkmıştı bu gün 2 ye katlama günü ( iki günde bir ikiye katlıyormuş) 7178 olmuş olması lazım en az, e artık kesede görülür umarım...

malkoç seninki de hızlı gidiyor yahu
gelsin ikizlerrrr
:62::62:

bu arada çizelge neden yapmadın hala

canım hayırlısı olur inş senin ve bebeğin için. bende 4 kaftalık hamileyim ama benim değerim 321 çıktı seninki ama çok yüksek. kafam karıştı benimkinde bir sorun mu var yoksa.

canım hayırlısı olur inş senin ve bebeğin için. bende 4 kaftalık hamileyim ama benim değerim 321 çıktı seninki ama çok yüksek. kafam karıştı benimkinde bir sorun mu var yoksa.

yok canım merak etme normal, benimki de 4 haftalıkken tam 360 çıkmıştı

kafan karışmasın sakın, bence seninki düşük değil, benimkisi çok yüksek, forumda hem bu konuda hem diğer aylarınkine baktım, normal insanların değerleri seninki gibi :), bende bir anormallik var, hayırlısıyla bir keseyi görsemde içim rahatlasa, ne oluyor bilmiyoruz şuan için.
ikiz ihtimali aile durumlarına bakılacak olursa hiç yok, ama biyolojik olarak neden olmasın, yinede o ihtimali pek getirmek istemiorum aklıma.

quiter ben o gün çizlege için uğraştım ama bir türlü eklemeyi beceremedim çizelge bölümüne, sonrada bıraktım, hangi kutucuğun içindeki kodların nereden nereye kadar copy paste yapılacağını bulamadım, hertürlü kombinasyonu kabul etmedi :(

arkadaşlar ben mayıs 28 de ilk testimi yaptırdım 107.4 çıktı, mayıs 30 tekrar yaptırdım 321 çıktı ve doktorum 4 haftalık dedi ve bu çarşamba gel tekrar değerlerine bakalım dedi. doktora göre değerler iyiyimiş ama kafam karıştı sizce nasıl bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfen. ilk bebeğimi düşürdüm bunuda kaybetmek istemiyorum

merhaba kızlar.. kan tahlili yaptırmaya gittim ben de sonuçları öğleden sonra alıcam inş hamileyimdir.. idrar testi yapmıştım evde 2 kez 2si de pozitif çıktı ama emin olamıyorum yine de :(

kafan karışmasın sakın, bence seninki düşük değil, benimkisi çok yüksek, forumda hem bu konuda hem diğer aylarınkine baktım, normal insanların değerleri seninki gibi :), bende bir anormallik var, hayırlısıyla bir keseyi görsemde içim rahatlasa, ne oluyor bilmiyoruz şuan için.
ikiz ihtimali aile durumlarına bakılacak olursa hiç yok, ama biyolojik olarak neden olmasın, yinede o ihtimali pek getirmek istemiorum aklıma.

quiter ben o gün çizlege için uğraştım ama bir türlü eklemeyi beceremedim çizelge bölümüne, sonrada bıraktım, hangi kutucuğun içindeki kodların nereden nereye kadar copy paste yapılacağını bulamadım, hertürlü kombinasyonu kabul etmedi :(

Canım ikimiz içinde hayırlısı olur inş. benimde tedirgin olmamın sebebi ilk hamileliğimde düşük yaptım. şimdide tekrar bir problem olur diye çok korkuyorum. Umarım sende iyi haberlerle dönersin bende çarşamba kontrole gitcem. bakalım hayırlısı..

merhaba kızlar.. kan tahlili yaptırmaya gittim ben de sonuçları öğleden sonra alıcam inş hamileyimdir.. idrar testi yapmıştım evde 2 kez 2si de pozitif çıktı ama emin olamıyorum yine de :(

canım bu süreçte tereddütler hiç bitmiyor, idrar testine güvenemiyosun kan yaptırıyosun, bu sefer kese gözükcek mi gözükmeyecek mi.. sonra hadi gözüktü diyelim düşük riski var 3 ay.. o bitiyor ikili üçlü testler
yani hiiiiiç kafamızı yormadan kendimizi kendi halimize bırakalım kızlar
yoksa hep bi tereddüt oluyor :40:

bu arada çenem düştü, tebrik ederim canımmmm sen hamilesin idrar testi %99 güvenilir :62::62::62:

Back