burda sabah 9 suan ve ben bi aclik ve tuvalete gitme arzusuyla uyandim.. doymuyorum, dun ekmek bulamadim ve dunden beri acim..pilav falan halletmeye calisiyorum ama olmuyo.sisiyorum ama acimzaten ekmek olsada farkeden bise yok, doymuyorum.
birde birsey sorucam utansamda sormaya, ben bazi arkadaslarim gibi kabizlik sorunun tam tersini yasiyorum,ishalde degil ama her sabah tuvalete uyaniyorum dusunun ve en kotusu tuvalette o koku beni olduruyo,idrar kokusu ve diger koku cok agir geliyo, elimde parfum, sampuan ne olursa ondan nefes aliyorum. varmi bu sorunu yasayan napcam ben yaa, kusucam bigun sirf bu yuzden..
işin kötü tarafı eşimde bana yanaşmıyor korkuyorum ters bişey olmasından diyor. korktuğum ise acıkan kedinin ciğerci dükkanına saldırması((((( yapmaz asla ama erkek bu demeden de geçemiyor insan... sırf bu yüzden bile düzene sokmaya çalışıyorum ilişkiye girmeyi madur olmasın diye kocişim...
EVET BENİMKİ CİĞERCİNİN KEDİSİ GİBİ OLDU ZATİ 14 HAFTA DA 3 KEZ ONDADA OLDU DİYEMEM DENEME GİBİ ADAM CAĞIZ ARTIK İSYANLARDA KARNIMI SEVİYO "SIPA SANA KARDEŞ HA ÇOK BEKLERSİN" DİYO DURUMU FECİ YANİ.
ŞİMDİLERDE BEN KAÇAN O KOVALAYAN ÇEKİRGE GİBİ 1 SIÇRA 2 SIÇRA 3 DE YER KALMAYACAK SANIRIM. BENDE EŞİMİN BU DURUMUNA ÜZÜLÜYORUM BİDE YENİ EVLİYİZ ADAM MIN HEVESİ KURSAĞINDA KALDIŞİMDİDEN HESAP YAPIYOR 6 AY BURDAN, 40 GÜNDE LOHUSA LIK OF OF DİYE DOLANIYOR BEĞZEN BU HALLERİNE GÜLÜYORUM ONADA BOZULUYO
arkadaşlar bayramda en giymeyi düşünüosunuz ben kilo almadım ama karnım belli olmaya başladı bariz göbeğim çıktı aslında erken ama.pantolonlarım falan sanki sıkıyo rahatsızlık hissediyorum sizde durumlar nedir?
kızlar kocasıyla ılıskıye gırmemek ıcın bahane üretenler var mı
Kafaya takma dicem ama zor bir durumdasın.Hepsini sen nasıl nerden ödeyeceksin?Eşin eninde sonunda kabul edecektir.Bu bankalar devletin mali işlerine akıl sır ermiyor.Tüm borcunu kapattın sanıyorsun,zaman geçince şunu kapatmamışsınız deyip bir sürü borç çıkıyor.Valla bebeğin için çok fazla üzülmemen lazım bunu düşün yemeni kesme
geçmiş olsun canım benim yengemede rahim ağzı yetersizliğinden dolayı 2.bebeğinde bu işlemi yapmışlardı.ilkinde yapılmamıştı ve 6.5 aylık doğum yaptı 1.5 ay kuvözde kaldı bebek.bu uygulama yapılan bebek 8.ayda doğdu ve hiç kuvözde kalmadı.bence korkma bebeğine olan faydasını düşün.
geçmiş olsun canım benim yengemede rahim ağzı yetersizliğinden dolayı 2.bebeğinde bu işlemi yapmışlardı.ilkinde yapılmamıştı ve 6.5 aylık doğum yaptı 1.5 ay kuvözde kaldı bebek.bu uygulama yapılan bebek 8.ayda doğdu ve hiç kuvözde kalmadı.bence korkma bebeğine olan faydasını düşün.
kesmemeye çlışıyorum tşk umarım bii olmamıştır bebeğime bu aralar sağ tarafımda kasıklarımda inanılmaz sancım var neden bilmiyorum dr gitmeye korkuyorum ara ara koyu sarı akıntılarımda oluyo bide ilişkiye girince canım çok acıyo çok korkuyorum((
kredi kartin icin taksti yapmiyorlarmi canim? bankalar simdi ole alternatifler sunuyorlar. 36 aya kadar faizlede olsa boluyor. ben cok cektim karttan, suan 2 karti odemedim yaklasik 2 senedir. ne haldeler bilmiyorum benide bulamiyorlar,adres degisikliginden..baska kartlarima taksit yaptirmistim.
kasik agrilarindan korkma, rahim buyudugu icin olurmus, bende de oluyor, hatta ara ara adet sancisi gibi sancilarim oluyor. yinede sor doktoruna ultrasonda anliyorlar sorun varsa. akinti bu ara bendede cok, onun disinda hic bir sorunum yok..
iliski konusunda bise diyemicem, bende oyle bir sorunda yok, hatta hamilelikten sonra daha guzel olmaya basladi sanki.. :)) belki sende bebege birsey olacak diye korkuyosun ve canin o yuzden aciyordur. unutmaki bebegin bir kese icerisinde eger ona birsey olacak olsaydi alltan ultrason yapilmazdi. hem dusunsene doktor ultrason aletini nasilda ceviriyo icerde acimadan :) iliskide hicbirsey olmaz tedirgin olma canim..
günaydın hanımlar,
nasılsınız bakalım?
benim iştah bir açıldı ki sormayın, yani iki kişilik falan yemiyorum ama önceki iştahımın kapalı hali kalmadı en azından... demek ki tam 12. haftaymış bunun sınırı, bulantıları devam edenler hiiiiiç korkmayın biticek az kaldı
kıyafet konusu hala sorun, taytla uzun gömlek veya elbise giyiyorum işe gelirken,altta babetler...Resmiyetten epey uzak kalıyor.. lcw de beli lastikli kumaş pantolonlar varmış ona bakıcam umarım güzeldir.. ya da artık hamile mağazasına gidip erken de olsa alıcam bişeyler..
kilo almadım ama göbüş ve göğüslerin irileşmesi sıkıntı yaratıyor.. aman bebişim büyüsün de herşeyin çaresini buluruz
benden 1 ay önde giden yani 4 aylık hamiş 2 arkadaşım var, birinin göbeği benden biraz büyük, diğerinin ise sanki 7 aylık gibi.. bünyeden bünyeye değişiyor bu durum sanırım.. çünkü çok fark var aralarında..
günaydın canım bende iştahsızlık hat safhada ya 12.haftaya daha çok var ölücem açlıktan:18:giysi problemimde var aynen senin gibi tayt babet hergün aynı şeyler kot giymeyi özledimlcw ye baktım ben hiç güzel bişey bulamadım bayramda geliyo elbise bulursam almayı düşünüyorum da işten çıkıpta mağaza gezmekte ölüm geliyo
canım geçer hiç merak etme, az daha dayan
hadi ya lcw tırt mı yanibelki mağazadan mağazaya da değişiyodur ürünler..
:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?