Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ben bahane üretmiyorum ama bizim dr yasakladı, aslında hamileliğim sorunlu değil, çok şükür her şey yolunda ama ilk 3 ay yolculuk ve ilişki yok dedi.

arkadaşlar bayramda en giymeyi düşünüosunuz ben kilo almadım ama karnım belli olmaya başladı bariz göbeğim çıktı aslında erken ama.pantolonlarım falan sanki sıkıyo rahatsızlık hissediyorum sizde durumlar nedir?

yaaa benimde öle, ilk 3 ayda belli olmaz diolar ama benimde karnım çıktı hatta midemde şiş ve 2 kilo aldım :52:

Ben üç hafta önce ilişki sonrası kanama yaşadım, hemen acile gittik, doktorum ilişkiyi bana yasakladı, yolculuğada izin vermedi, sonra kontrole gittikçe bebeğin iyi olduğunu söyledi ve sonunda cuma günü yolculuğa izin verdi de Ankaraya ailemin yanına geldim, yoksa bayramı gurbet ellerde geçirseydim çok üzlürdüm:43:

Bu arada ben yarın 9. hafta bitip 10. haftaya gireceğim ama bende göbek filan yok, hamile olduğumu öğrendiğim haftalarda kendime kıyafet almıştım, bayramdada onları giymeyi düşünüyorum inşaAllah

ben de bilmiyorum bayramda ne giyeceğimi... ama heralde ya bi yeni elbise alırım ya da evdekilerden birini giyerim, lcw ye bi bakayım orda hamile reyonunda olmayan normal reyondakilerde geniş geniş oluyor tam türk kadınına göre :90:

ben o işi hallettim kızlar...lcw anne bölümünde 19.90 'a çok tatlı kahve bir elbise var gögüs altından büzgülü özenti hamile elbisesi gibide durmuyor. Tam bizim aylarımıza göre...bir bakın derim...

dün gittim lcw ye ama bulamadım bişey.tabi mağazadan mağazaya görede değişiyo ben biraz daha gezineyim o zaman saol:)

yaaa benimde öle, ilk 3 ayda belli olmaz diolar ama benimde karnım çıktı hatta midemde şiş ve 2 kilo aldım :52:

benim kilom aynı ama göbeğim çıktı nasıl oluyo anlamıyorum bide sürekli midem bulanıo ona rağmen kiloda vermemişim:)

acaba hamilelikle ilgisi var mı?
belki de ilişkiye girme sıklığı azaldığı içindir???

şuda olabilir bence, bebeğe bir şey olur mu endişesiyle psiklojik olarak kasıldığımız için vücut kendini ilişkiye hazırlayamıyordur ve zorla oluyormuş gibi acı veriyordur haliyle arkasından yanmalar ve ağrılar başlıyordur ne dersiniz?

şuda olabilir bence, bebeğe bir şey olur mu endişesiyle psiklojik olarak kasıldığımız için vücut kendini ilişkiye hazırlayamıyordur ve zorla oluyormuş gibi acı veriyordur haliyle arkasından yanmalar ve ağrılar başlıyordur ne dersiniz?

olabilir canım mantıklı...

doğumdan sonra da isteksizliğimiz devam eder mi sizce :78:

acaba hamilelikle ilgisi var mı?
belki de ilişkiye girme sıklığı azaldığı içindir???

Hamilelik öncesinde bi sorun yoktu aslında.Hamileliğimi öğrendiğimde biraz tedirginlik oldu sanki bebeğe bişey olcakmış gibi. sonrasında da canım yanmaya başladı zaten benim bi vajinusmus geçmişim var 7 ay kadar ,bebe yağı kullanıyorum hala, doktoruma da anlattım durumu son kontrolümde o da bana bepanthene krem kullan dedi bebe yağı yerine.Ama o da işe yaramadı.bikaç haftadır korkudan hep kaçıyorum eşimden nolcak böyle bilmiyorum :14:

üzülme canım bi çoğumuz aynı durumdayız
vajinismusla falan alakası yok bence şu an tamamen bebeği koruma içgüdüsü....

sadece sende değil hepimizde var isteksizlik üzülme sen :71:

benim hiç içimden gelmiyo ya dediğniz gibi o durumda da cok canım yanıyor

Arkadaşların dediği gibi bebeği koruma iç güdüsünden dolayı kendimizi kasıyoruz, üç hafta önce bende kendimi kastım canım yandı, ve sabah kalktığımda kanamam oldu.... doktorum bana ilişkiyi yasakladı....

burda sabah 9 suan ve ben bi aclik ve tuvalete gitme arzusuyla uyandim.. doymuyorum, dun ekmek bulamadim ve dunden beri acim..pilav falan halletmeye calisiyorum ama olmuyo.sisiyorum ama acim :( zaten ekmek olsada farkeden bise yok, doymuyorum.
birde birsey sorucam utansamda sormaya, ben bazi arkadaslarim gibi kabizlik sorunun tam tersini yasiyorum,ishalde degil ama her sabah tuvalete uyaniyorum dusunun ve en kotusu tuvalette o koku beni olduruyo,idrar kokusu ve diger koku cok agir geliyo, elimde parfum, sampuan ne olursa ondan nefes aliyorum. varmi bu sorunu yasayan napcam ben yaa, kusucam bigun sirf bu yuzden.. :14::14::14::43::43::43:

olabilir canım mantıklı...

Doğumdan sonra da isteksizliğimiz devam eder mi sizce :78:

:( bende aynı durumdayım kızlar normalde ben eşimi kovalar dım desem yalan olmaz çok istekli değildim ama belirli bir düzende idi şimdi ise aklımın ucundan bile geçmez oldu. şimdiye kadarda 3 deneme girişimi oldu sonuncuda canım öyle yandıki. Dediğiniz gibi ama pisikolojik o durumda iken bile bebeğime bişi olurmu acaba diye düşünmekten kasıklarım kitlendi saat lerce öyle kala kaldım. Doğumdan sonra biz normale döneceğizde bu seferde beyler sorun yaşamaz inşallah bir yerde okumuştum normal düzenden çıktıklarında ufak tefek sorunlar yaşıyorlarmış.yanma ve batmalar gebelikten kaynaklanıyor doğumdan sonra kalmayacak inşallah..:17::17:

:( bende aynı durumdayım kızlar normalde ben eşimi kovalar dım desem yalan olmaz çok istekli değildim ama belirli bir düzende idi şimdi ise aklımın ucundan bile geçmez oldu. şimdiye kadarda 3 deneme girişimi oldu sonuncuda canım öyle yandıki. Dediğiniz gibi ama pisikolojik o durumda iken bile bebeğime bişi olurmu acaba diye düşünmekten kasıklarım kitlendi saat lerce öyle kala kaldım. Doğumdan sonra biz normale döneceğizde bu seferde beyler sorun yaşamaz inşallah bir yerde okumuştum normal düzenden çıktıklarında ufak tefek sorunlar yaşıyorlarmış.yanma ve batmalar gebelikten kaynaklanıyor doğumdan sonra kalmayacak inşallah..:17::17:[/QUOTE

işin kötü tarafı eşimde bana yanaşmıyor korkuyorum ters bişey olmasından diyor. korktuğum ise acıkan kedinin ciğerci dükkanına saldırması:(((((( yapmaz asla ama erkek bu demeden de geçemiyor insan... sırf bu yüzden bile düzene sokmaya çalışıyorum ilişkiye girmeyi madur olmasın diye kocişim...

Back