Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

vallah önce süt yumurta filan onlara başlimde diğerlerini sonra artık :))) bunada şükür yanii bide sanırım kendi pişirdiğimle sorunum var.. haftasonu memleketteydik orda yedim valla ama evimde pek yiyemiyorum :((

ben de anneme gidince hazır önüme gelince yiyorum, sanırım pişirme aşaması bizi zorluyor.. hamilelere özel hizmet olsa, her sabah bir kahvaltı tavağı gelse mesela kapıya, akşam eve gidince yemek sofrası hazır olsa.. hokus pokus

:63:

günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız benim kontrolüm 8 eylülde ama akıntım var çok korkuyorum hemde bebeğimi çok merak ediyorum kendi doktorumunda yeri uzak ve biraz pahalı olduğu için ona gitmekte istemiyorum şimdi 8inde zaten gidicem onun için bende iş yerime yakın olan umut hastanesine gidicem bugün bayram öncesi bebeğimi göreyim dayanamıyorum:1:umut hastanesinde fatih birola giden varmı nasıl bi dr

çatlaklar ile ilgili 223. sayfadan başlamak üzere sayfalar dolusu bilgi paylaşımı yapmıştık yaklaşık 10 gün önce, eğer denk gelmediyse onları oku bence canım, kafanda baya bir şekillenir nasıl bir yol izleyeceğin, ben almış olduğum bir zeytinyağlı kremin içerisine 5 ampül e vitamini ve 1 küçük şişe saf zeytinyağı karıştırdım ve he akşam onu göğüslerden diz kapağına kadar sürüyorum, yumuşacık oluyorum umarım a
çatlamam :)
yardımın için çok tşk ederim, bende çatlamaktan korkuyorum, çünkü sanki vucudum müsaitmiş gibi geliyor, bu yüzden şimdiden önlem almaya başladım, ben sadece saf zeytinyağı sürüyordum, ama e vitaminide çok mantıklı geldi, inşaAllah hiçbirimiz hamilelikten sonra aşırı kilo , çatlak sorunları yaşamayız....:66:

yardımın için çok tşk ederim, bende çatlamaktan korkuyorum, çünkü sanki vucudum müsaitmiş gibi geliyor, bu yüzden şimdiden önlem almaya başladım, ben sadece saf zeytinyağı sürüyordum, ama e vitaminide çok mantıklı geldi, inşaAllah hiçbirimiz hamilelikten sonra aşırı kilo , çatlak sorunları yaşamayız....:66:

ayyy evet inşallah canım..

benim de korkularımın başında geliyor çatlaklar.. hatta dün rüyamda bile karnıma aynada bi baktım buruş buruş çatlak içindeydi, bikini değil de mayo giyiyomuşum altı da şortlulardan :) bilinçaltı ne komik yaa

bi gecede içimde bebek geziyodu, baya bildiğin boynuma kadar falan geldi içerden geziyorda, çıkntısı belli oluyor, bacaklarıma indi falan, eşime diyorum ki bizimki turda :90:

ayyy evet inşallah canım..

benim de korkularımın başında geliyor çatlaklar.. hatta dün rüyamda bile karnıma aynada bi baktım buruş buruş çatlak içindeydi, bikini değil de mayo giyiyomuşum altı da şortlulardan :) bilinçaltı ne komik yaa

bi gecede içimde bebek geziyodu, baya bildiğin boynuma kadar falan geldi içerden geziyorda, çıkntısı belli oluyor, bacaklarıma indi falan, eşime diyorum ki bizimki turda :90:
çok ilginç hakikaten :52:, ben daha hamileliğime dair rüya görmedim....

Bu arada kilo konusunda tesellim hamile kaldığımda 57 kiloydum, ama üç haftada 7 kilo verdim, şu an 50 kiloyum.... hani düşünüyorum da kiloların bir 57'nin üzerine eklenmesi var, birde 50'nin üzerine eklenmesi var :66: arada tam 7 kilo var :52:

günaydın güzel mart anneleri nasılsınız bugün :66: ben şuana kadar ii sayılırım Allaha şükür.. ama dün çok kötüydüm midem o kadar yandıki akşam rennie içene kadar öldüm resmen :( tabi yanmanın hamilelikten olduğunu sanmıorum kesin yediim bişi dokundu yksa bu kadar erken yanma başlmaz heralde dimi

çok ilginç hakikaten :52:, ben daha hamileliğime dair rüya görmedim....

Bu arada kilo konusunda tesellim hamile kaldığımda 57 kiloydum, ama üç haftada 7 kilo verdim, şu an 50 kiloyum.... hani düşünüyorum da kiloların bir 57'nin üzerine eklenmesi var, birde 50'nin üzerine eklenmesi var :66: arada tam 7 kilo var :52:

inanmıyorum sana

tam 7 kilo mu verdin???? valla ben bunu hamile değilken bile veremezdim, bide zaten zayıfmışsın iyice zayıflamışsın.. ee tabi artık 50 nin üstüne 15 kilo alsan bile, hamileliğin başından itibaren 8 kilo almış sayılcaksın :90:

ben de 2 kilo verdim ama artık alma aşamasına geçiyorum sanırım:46:

inanmıyorum sana

tam 7 kilo mu verdin???? valla ben bunu hamile değilken bile veremezdim, bide zaten zayıfmışsın iyice zayıflamışsın.. ee tabi artık 50 nin üstüne 15 kilo alsan bile, hamileliğin başından itibaren 8 kilo almış sayılcaksın :90:

ben de 2 kilo verdim ama artık alma aşamasına geçiyorum sanırım:46:

Ben evlendiğimde 167 boya 44 kilo idim, resmen hiç bir vucut hatlarım yoktu, dümdüz tahta gibiydim, hiç kilo alamazdım,, biraz alıncada hemen verirdim, çok çabuk kilo veriyorum, evlendikten sonra ister istemez eşime karşı güzel olmak için kilo alma diyeti yaptım ve 57 kiloya çıktım, gerçi eşim hep ben senin her haline razıyım, yeterki hep yanımda ol derdi, ama işte kadın fıtratı illa güzel görünmek, bakımlı olmak istiyoruz, ve hamile kalıp hiç yemek yiyemeyince her yediğimi çıkarınca haliyle zayıflayıverdim... ama takmıyorum, çünkü hamilelikten dolayı nasılsa alacam:66:

günaydın kızlar bende mide bulantısı çok oluyordu da kusma hiç olmamıştı dün ilk kez kustum kusarken ölüyordum resmen astım var bende nefesimi bi türlü düzeltemedim inş bi daha kusmam sizinde nefesiniz gidiyo mu kusarken :(

çok iyi yapmışsın, benim arkadaşım 16 ay önce erol hoca ile doğum yaptı çok çok memnun kaldı, hem de epidural yaptı, gelecek miymiş yurt dışından?

Çok sevindim, memnuniyetleri duymak mutlu ediyor insanı. Eylül ün 5 inde dönüyormuş. Bende artık bir daha ki gidişimde Erol Bey e geçerim.

günaydın kızlar bende mide bulantısı çok oluyordu da kusma hiç olmamıştı dün ilk kez kustum kusarken ölüyordum resmen astım var bende nefesimi bi türlü düzeltemedim inş bi daha kusmam sizinde nefesiniz gidiyo mu kusarken :(
merhaba canım bende astım hastasyım ama şükür mide bulantım yok bide nefes darlıgım yok inşallah nefesini düzeltirsin canım olmadı dahiliye uzmanına görün derim

Arkadaşlar bu ara hamilelikte kişisel bakım için neler yapıyorsunuz, mesela çatlakları önlemek için uyguladığınız şeyler var mı, saç dökülmeleriniz başladı mı, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, belime kadar olan saçlarımı omuzuma kadar kesmek zorunda kaldım....

Çatlaklar için badem yağını çok duydum, hatta badem yağı ve birkaç başka yağla bir karışım yapıyorlarmış. Bizzat kullanan ve bu ürünlerin satışını yapan birisiyle konuştum. Fakat özellikle 3. ay dan sonra kullanmalısın dedi. O yüzden yakın zamanda sipariş vericem. Kendisi hamileliğinde kullanmış ve faydasını görmüş. Tabii ki cilt yapısı herkesin farklıdır. Umarım bizlerede kullandığımız ürünler faydalı olur.
Bir diğeride arkadaşıma doktoru HAMETAN kullanmasını önermiş çatlaklar için. Onun da hiç çatlağı olmamış. Doktoruma bunu soracağım, sizlerden bilgisi olan varmı hametan hakkında?

cnm benimde çok dökülüyor yatak yastık banyo her yer saç oloyor...ama neyseki gür:) hamileyken saç kestirmek iyi değil diyorlar ve boyatmakta. Benim boyaya ihtiyacım var ama korkuyorum bişley olur diye.

Saç kestirmenin batıl inanç olduğunu düşünüyorum, boyatmakta 3. ay dan sonra sakıncalı olmaz heralde, bende boyatıcam saçımı fakat diplere boyayı değdirmeden, en azından vücuduma temas etmesin :8:

arkadaşlar bayramda en giymeyi düşünüosunuz ben kilo almadım ama karnım belli olmaya başladı bariz göbeğim çıktı aslında erken ama.pantolonlarım falan sanki sıkıyo rahatsızlık hissediyorum sizde durumlar nedir?

Günaydın herkese!Benim yememde sorun yok ama herşeyi yiyemiyorum.Salçalı etli yemekleri göresim bile yok,işte bunun gibi yiyecekleri canım hiç istemiyor,ama başka şeyleri pek de güzel yiyorum.Bence sizde yiyemediğiniz yemekleri eleyin yiyebildiklerinizi yemeye çalışın.Forumda da baya azaldı bulantıdan şikayetler,çok seviniyorum okudukça.

slm kızlar bu aralar bayağı sorunlarım vardı hiç fırsat bulup giremedim bebeğim 10 haftalık oldu ama sağlığından şüphe ediyorum çünkü bir haftadır evlenmeden önce ödemeyi unuttuğum bi kredi kartnın 4.500 tl borcunun biriktiğini öğrendim eşim ödemeye yanaşmadı babamaların durumu müsait değildi ödemek için resmen ortada kaldım konuşup anlatacak başka kimsem yoktu o yüzden size yazıyorum bir haftadır hiçbişey yemiyorum ve sürekli ağlıyorum bebeğim etkilenirmiş bu durumumdan bilmiyorum çok korkuyorum ona bişi olacak diye...

arkadaşlar bayramda en giymeyi düşünüosunuz ben kilo almadım ama karnım belli olmaya başladı bariz göbeğim çıktı aslında erken ama.pantolonlarım falan sanki sıkıyo rahatsızlık hissediyorum sizde durumlar nedir?

ben o işi hallettim kızlar...lcw anne bölümünde 19.90 'a çok tatlı kahve bir elbise var gögüs altından büzgülü özenti hamile elbisesi gibide durmuyor. Tam bizim aylarımıza göre...bir bakın derim...

slm kızlar bu aralar bayağı sorunlarım vardı hiç fırsat bulup giremedim bebeğim 10 haftalık oldu ama sağlığından şüphe ediyorum çünkü bir haftadır evlenmeden önce ödemeyi unuttuğum bi kredi kartnın 4.500 tl borcunun biriktiğini öğrendim eşim ödemeye yanaşmadı babamaların durumu müsait değildi ödemek için resmen ortada kaldım konuşup anlatacak başka kimsem yoktu o yüzden size yazıyorum bir haftadır hiçbişey yemiyorum ve sürekli ağlıyorum bebeğim etkilenirmiş bu durumumdan bilmiyorum çok korkuyorum ona bişi olacak diye...

Kafaya takma dicem ama zor bir durumdasın.Hepsini sen nasıl nerden ödeyeceksin?Eşin eninde sonunda kabul edecektir.Bu bankalar devletin mali işlerine akıl sır ermiyor.Tüm borcunu kapattın sanıyorsun,zaman geçince şunu kapatmamışsınız deyip bir sürü borç çıkıyor.Valla bebeğin için çok fazla üzülmemen lazım bunu düşün yemeni kesme

Back