Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya peki bu yağlardan böyle çok vıcık vıcık yapmayanı var mı kızlar,ben bebe yağı sürüyorum çok rahatsız ediyo beni,hergün süremiyorum o yüzden
şu mide bulantıları ne zaman geçecek bıktımmmm![]()
iyi akşamlar kızlar tatilde olduğum için pek giremiyorum umarım herkes iyidircinsiyet öğrenenler var sanırım hayırlı olsun benim de bir kaç tahminim var tabi başta sağlık diliyorum ama ilk tahminleri söyliyim quiter erkek olacak sanırsam seninki
![]()
cinsiyetlerle ilgili bi karikatür gördüm geçen gün, anne karnında bir bebek kendikendine düşünüyor: "erkek olanına baba, kız olanına anne derim.." sonra bir an duraksıyor ve ekliyor: "amaannn sağlıklı olsunlar da" :90:
ben 12+5 İm doğum 2 martta sanırım sen şubat annesimi olacaksın ben mi yanılıyorum aklım karıştı şimdi cnm
iyi akşamlar kızlar tatilde olduğum için pek giremiyorum umarım herkes iyidircinsiyet öğrenenler var sanırım hayırlı olsun benim de bir kaç tahminim var tabi başta sağlık diliyorum ama ilk tahminleri söyliyim quiter erkek olacak sanırsam seninki
![]()
o kadar kotu bir gece gecirdim ki, dedim herhalde bugun size kotu haber vericem.. nasil birsanci uyandirdi beni, kalcalarim, kasiklarim, ilik suya girdim degismedi..oyle uyuyakalmisim bornozumla..su 3 haftayida atlatsaydim rahat rahat, 3.aydan sonrasini o kadar dusunmuyorum..
şu mide bulantıları ne zaman geçecek bıktımmmm![]()
benimde suratım sivilce doldu normalde bi tane bile cıkmazdı bende çözemedim bu işi![]()
hanımlarrrr
bakın 13. haftadan itibaren göbüşümüz nasıl büyüyecek...
Gün,be,gün,hamilelik,resimleri,gun, hamilelik, hamilelik fotograflari, hamilelik resimleri, resimleri, Gün be gün hamilelik resimleri | Makaleler
günaydınn kıslarr yaa ben bulara bakınca çok korktumm çok kocamannn nasıl büyüyecekhanımlarrrr
bakın 13. haftadan itibaren göbüşümüz nasıl büyüyecek...
Gün,be,gün,hamilelik,resimleri,gun, hamilelik, hamilelik fotograflari, hamilelik resimleri, resimleri, Gün be gün hamilelik resimleri | Makaleler
günaydın kızlarr..
diyetisyen arkadaşımında onayını alrak 2 gündür sabahları nesfit yiyorum... çileklisinden.. hem demir vitamin herbişey var hemde süt içmiş oluyorum :)) tavsiye ederim.. midesi bulanmayana tabi...
3 4 gündür bulantım bıçak gb kesildi her sabah midem bulanıyo mu diye kalkıyorum yataktan ama şimdilik iyim :))) sadece iştahsızlık devam ama yinede eskisi kadar değil.
onun dışında bazen uyurken sol taraf kasıkta ağrım oluyo.. dokunca bile acıyo.. önemlimdir acep ???