Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

badem yağını fazla sürme ama tüylendiriyo, az badem bolca bebe yağı en güzeli

Ya peki bu yağlardan böyle çok vıcık vıcık yapmayanı var mı kızlar,ben bebe yağı sürüyorum çok rahatsız ediyo beni,hergün süremiyorum o yüzden

iyi akşamlar kızlar tatilde olduğum için pek giremiyorum umarım herkes iyidir :3: cinsiyet öğrenenler var sanırım hayırlı olsun benim de bir kaç tahminim var tabi başta sağlık diliyorum ama ilk tahminleri söyliyim quiter erkek olacak sanırsam seninki:24:

Ya peki bu yağlardan böyle çok vıcık vıcık yapmayanı var mı kızlar,ben bebe yağı sürüyorum çok rahatsız ediyo beni,hergün süremiyorum o yüzden

:) sanırım yok ama çok vicik vicik olmak istemiyorsan formülü var nemli birşeyle süreceğin bölgeyi sil ve kurulamadan yağı uygula bende o vıcık vıcık lığı yüzünden kışın kullanıyorum şuan sadece vucut sütü kulanıyorum tavsiye ederim oda işe yarıyormuş çatlaklar konusunda:)))

o kadar kotu bir gece gecirdim ki, dedim herhalde bugun size kotu haber vericem.. nasil birsanci uyandirdi beni, kalcalarim, kasiklarim, ilik suya girdim degismedi..oyle uyuyakalmisim bornozumla..su 3 haftayida atlatsaydim rahat rahat, 3.aydan sonrasini o kadar dusunmuyorum..

şu mide bulantıları ne zaman geçecek bıktımmmm :(

canım sabret, ben de aynı durumdaydım bir iki gündür tamamen geçmemekle birlikte hafifledi sanki, inş senin de öyle olur, ve sonrasında tamamen geçer.daha önce çatlaklarla ilgili siteden araştırdıklarımı listelemiştim şimdi de bulantıyla ilgili tecrübelerimi paylaşayım..(bulantı topiğini sayfalarca okuyup yorulmayın:)
1. çubuk kraker, tuzlu kuru benzeri şeyler :özellikle sabah ilk kalkıldığında yenecekmiş
2. havuç
3. muz (bulantıya faydası olmasa bile çıkardıktan sonra yanan boğaza çok iyi geliyor)
4. ekşi yeşil elma, erik (aslında meyvelerin tamamı iyi geldi bana, çok uzun değil ama onbeş dkika kadar geçiriyor :( )
5.siyah zeytin, çekirdeği de bi süre ağızda tutulmalıymış
6.ne kadar doğru bilmiyorum yada hamilelikte zararlı mıdır onu da bilmiyorum ama bi arkadaş işkembe çorbasının bulantıyı geçirdiğini yazmış, hem de bi kere içilicekmiş bidaha bulanmıyormuş, deneyemedim..
7. çok abartmamak kaydıyla bi kaç yudum soğuk kolada bulantıma iyi gelmişti, bu da okuduklarımdan
8. dr. um bana hap vermişti metpamid, zararı yokmuş dedi ama güvenemedim, zaten sürekli kullanmadığımdan belki faydasını da görmedim.
9.en iyi gelen şey dışarı çıkmak, şöyle rüzgarın yüzüme vurduğu bi yerde yemek yiyince bulantım hafifliyor sanki yada sevdiklerimle görüşünce, eşim çok gülüyordu, anneme gidip hazır sofrasına oturduğumda bi iyi oluyorum ki sanki evde numara yapıyorum:9:

dilerim faydasını görürüsün, ama hepsinin başı sabır galiba, anneliğin de ana fikri..şimdiden alıştırıyor bizi bebişler:emir_bebek:

iyi akşamlar kızlar tatilde olduğum için pek giremiyorum umarım herkes iyidir :3: cinsiyet öğrenenler var sanırım hayırlı olsun benim de bir kaç tahminim var tabi başta sağlık diliyorum ama ilk tahminleri söyliyim quiter erkek olacak sanırsam seninki:24:

cinsiyetlerle ilgili bi karikatür gördüm geçen gün, anne karnında bir bebek kendikendine düşünüyor: "erkek olanına baba, kız olanına anne derim.." sonra bir an duraksıyor ve ekliyor: "amaannn sağlıklı olsunlar da" :90:

ben 12+5 İm doğum 2 martta sanırım sen şubat annesimi olacaksın ben mi yanılıyorum aklım karıştı şimdi cnm

valla doktorum şubat sonu mart başı gibi doğumun dedi.benim biraz erken hesaplamışım doktorun demesine göre martın ilk haftaları canım.

anaaaaa, oğluş mu diyosun yanii...
canım vallahi hiç farketmez ama kız olsa az biraz daha sevinirim sankim :93:
eteğinin altından kocaman bezi çıkıcak poposunu sallaya sallaya koşturcak oyyy ben de ısırcam heryerinden..

erkek olursa da ayrı bi tatlı olur, anneye daha düşkün olur belki.. küçük adam yaparım onu da kareli gömlek şort falan :emir_bebek:

ayyy hadi büyüsünler gelsinler artık

:69:

o kadar kotu bir gece gecirdim ki, dedim herhalde bugun size kotu haber vericem.. nasil birsanci uyandirdi beni, kalcalarim, kasiklarim, ilik suya girdim degismedi..oyle uyuyakalmisim bornozumla..su 3 haftayida atlatsaydim rahat rahat, 3.aydan sonrasini o kadar dusunmuyorum..

canım geçmiş olsun, hemen kötüyü düşünmüşsün sende, niye kötü haber veresin tatlım hamileliğin en zor dönemi ilk 3 ayı, olcak böyle şeyler.. az daha dayan

şu mide bulantıları ne zaman geçecek bıktımmmm :(

canım 12. haftadan itibaren bütün enerjim geri geldi, zerre kadar bulantım yok..

benimde suratım sivilce doldu normalde bi tane bile cıkmazdı bende çözemedim bu işi :(

sivilce olurmuş ya, hatta gebelik maskesi denen ciltte lekelenme de olabiliyomuş.. doğumdan sonra geçiyomuş..

$mev.jpg

günaydın güzel anneler :71:

günaydın kızlarr..

diyetisyen arkadaşımında onayını alrak 2 gündür sabahları nesfit yiyorum... çileklisinden.. hem demir vitamin herbişey var hemde süt içmiş oluyorum :)) tavsiye ederim.. midesi bulanmayana tabi...

3 4 gündür bulantım bıçak gb kesildi her sabah midem bulanıyo mu diye kalkıyorum yataktan ama şimdilik iyim :))) sadece iştahsızlık devam ama yinede eskisi kadar değil.

onun dışında bazen uyurken sol taraf kasıkta ağrım oluyo.. dokunca bile acıyo.. önemlimdir acep ???

evet son haftalar gerçekten fazla büyük.. mucize bişey bu ya..
içimizde bi canlı büyütüyoruz..
şaşırıyorum ben hala :53:

günaydın kızlarr..

diyetisyen arkadaşımında onayını alrak 2 gündür sabahları nesfit yiyorum... çileklisinden.. hem demir vitamin herbişey var hemde süt içmiş oluyorum :)) tavsiye ederim.. midesi bulanmayana tabi...

3 4 gündür bulantım bıçak gb kesildi her sabah midem bulanıyo mu diye kalkıyorum yataktan ama şimdilik iyim :))) sadece iştahsızlık devam ama yinede eskisi kadar değil.

onun dışında bazen uyurken sol taraf kasıkta ağrım oluyo.. dokunca bile acıyo.. önemlimdir acep ???

sol kasıkta ağrı bende de sıksık oluyo neden acaba

Back