Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

KIZLAR ACİLLLLLLLLLLLL

İş yerındeyımm dün akşam bıraz kanamam olmuş sabah farkettım ama durdugu ıcın önemsememıstım şimdi bırazcık daha olmus

iş yerinden izin alıp bir doktora görünsen.. yani telaş yapma belki önemli değildir ama yinede tedbirini al bence..

bende bir kaç gecedir kasık ağrım var. hatta bazen dokununca bile ağrıyo bende tedirginim.. var mı acep benim gb ?????

:44:kızlar merhaba bende martta anne olacağım allah nasip ederse ama bu folik asit benim kafamı karıştırıyor.ben folik asit içmek istemiyorum çok bulantım var zaten bide omları içinde daha kötü oluyorum.içmesem bi zararı olurmu fikri olan varmı?

:44:kızlar merhaba bende martta anne olacağım allah nasip ederse ama bu folik asit benim kafamı karıştırıyor.ben folik asit içmek istemiyorum çok bulantım var zaten bide omları içinde daha kötü oluyorum.içmesem bi zararı olurmu fikri olan varmı?

folikasit bebeklerin gelişimi için ilk 3 ay önemli canım yemek aralarında alsan belki rahasız etmez

evet mağazadan mağazaya değişiyor gezemiyorum çok bide lcw de ki giysiler herkesin üzerinde var değişik şeyler istiyorum ben

kesinlikle bu konuda haklısın, lcw çok yayıldı herkese, pazar gibi oldu

sırf hamile kıyafetleri satan mağazalarda hiçbiyerde olmayan şeyler oluyor.. onların da çoğu kadınsı oluyor ama artık aralardan bulcaz güzel bişiler...

yasemin87 canım çıktın heralde, doktora gittiysen bize de haber ver olur mu? umarım önemli birşey değildir..

canım folik asiti bırakma hem o bulantıda yapmaz bence pisikolojik durumun. yatarken al ama bi şekilde al canı allah şifa versin inşallah bu durumdan biran önce kurtulursun geçmiş olsun..

Merhaba arkadaşlar;

Ben tosyada kontrollere gidiyordum, birde bugün Ankarada başladım, her iki tarafa da devam edeceğim... Bu gün doktorum folik asiti bırakmamı söyledi, beben haftasına göre gayet sağlığı, kilosu,boyu iyi görünüyor, artık devam etme dedi... bu yüzden bıraktım, ama 3 hafta önce başladığım düşük teklikesi için olan ilacıma 12 hafta bitene kadar devam et, bırakırsan tekrar kanama başlayabilir dedi, yani düşük teklikesi devam ediyormuş:50: inşaAllah hayırlısı ile bu dönemleri sağlıklı bir sekilde atlatıp, yavrucaklarımızı kucaklarımıza alırız....:61:

kızlar işteyım hastaneyı aradım kadın doguma hıc boş yer yoktu. Gece zeynep kamılın acılıne gıdıcem orda hep kadın dogum doktoru oluyor yarın üsküdar devlete gidicem 1,30 dada oraya randevu aldım ağrım yok hıc şuan kan falanda yok bakalım

kızlar işteyım hastaneyı aradım kadın doguma hıc boş yer yoktu. Gece zeynep kamılın acılıne gıdıcem orda hep kadın dogum doktoru oluyor yarın üsküdar devlete gidicem 1,30 dada oraya randevu aldım ağrım yok hıc şuan kan falanda yok bakalım

korkma canım bşey olmamıştır, ara sıra ufak kanamalar normal diye okumuştum bir yerde, özellikle 8. hafta cıvarlarında oluyor..
ama yinede dr a kesin git cnm
geçmiş olsun

günaydın canım bende iştahsızlık hat safhada ya 12.haftaya daha çok var ölücem açlıktan:18:giysi problemimde var aynen senin gibi tayt babet hergün aynı şeyler kot giymeyi özledim:1:lcw ye baktım ben hiç güzel bişey bulamadım bayramda geliyo elbise bulursam almayı düşünüyorum da işten çıkıpta mağaza gezmekte ölüm geliyo:9:

aynı durumdayız bu kadar olur yani.topuklu ayakkabı giyemiyorum pantolonlarım sıkıo ve alışveriş yapmaya enerjim yok 2 gün önce işten çıkınca mağaza bakayım dedim eve zor attım kendimi bi keyifsizlik huzursuzluk kendini iyi hissetmeme hali var zaman bi an önce geçsin istiyorumm.

evet benimde tahmini doğum 27 subat. ama bu forumu takip etmek hoşuma gidiyor yazmasamda hergun okumaya çalsıuyorum aa evet onda da varmıs aynı sorun falan diyorum içimden bugün 13+2 . bayramdan sonra gittiğimizde cinsiyete bakarız dedi dr bakalım belli olur inşallah.

arkadaşlar ben çatlak önleyici olarak bebe yağı aldırmıstım eşime gerçi yanlış vermişler göğüs ucu çatlakları için lanolin almış gelmiş:)) bugün de marketten johnson babyden bebe yağı alayım dedim niveanınki vardı bide üzerinde doğal badem yağı yazıyor ondan aldım. arkASINDA etkilerinde hamilelik döneminde oluşan çatları önlemeye yardımcı olur diye de belirtmişler bu akşam kullanmaya başlıcam bakalım suan çatlak yokta olur diye korkuyorum inşallah olmaz hiç. ben doğuda oldugum için burda fazla seçeneğim yok her konuda sınırlı hareket edebilirim. şark görevindeyiz. dualarınızı eksik etmeyin.

Back