Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bulantıları geçen arkadaşlar kaçıncı haftadasınız, gün sayıyorum ben de artık bitsin diye, çok yoruldum. şöyle bulantısız bir saat bile ne güzel olurdu diye hayal kuruyorum. bide bulantılar malesef beni zayıflatmadı, belki midemi bastırır, bulantımı geçirir diye sürekli bişey yiyorum, çıkardıktan sonra da boğazım acıyor yine yiyorum:68: bi de ben de eşimi anmadan geçemiycem gözümün içine bakıyor iyi misin diye, bir aydır da dışarda yiyoruz:89:

canım 13. haftadan sonra bulantılar tamamen biter yazıyor nette okuduğum araştırdığım yerlerde..
umarım senin daha da erken biter

valla o konuda bizim de aynı durum, her gün dışarda yiyoruz naziren ben pişiriyorum o günleri şanslı gün sayıyor kocacuğum :56:

bugün şanssız gün örneğin :30:

Benim tam 8. hafta bitti 9. haftadan gün almaya başladım bulantım bitti, çarşamba günü 9. haftam bitecek 10. haftaya gireceğim....

Merhaba arkadaşlar;

Bende sizdenim, Rabbim nasip ederse martta bebişim doğacak, Doktorum gün olarak 23 mart dedi... Bu arada en 9. haftanın içindeyim ve folik aside devam ediyorum... Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :61:

Amin inş. bende 9. haftadayım,bizim doktorda 25 mart dedi:61: sağlıklı hayırlı doğumlarımız olsun inş...

Arkadaşlar bu ara hamilelikte kişisel bakım için neler yapıyorsunuz, mesela çatlakları önlemek için uyguladığınız şeyler var mı, saç dökülmeleriniz başladı mı, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, belime kadar olan saçlarımı omuzuma kadar kesmek zorunda kaldım....

arkadaşlar bu ara hamilelikte kişisel bakım için neler yapıyorsunuz, mesela çatlakları önlemek için uyguladığınız şeyler var mı, saç dökülmeleriniz başladı mı, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, belime kadar olan saçlarımı omuzuma kadar kesmek zorunda kaldım....

cnm benimde çok dökülüyor yatak yastık banyo her yer saç oloyor...ama neyseki gür:) hamileyken saç kestirmek iyi değil diyorlar ve boyatmakta. Benim boyaya ihtiyacım var ama korkuyorum bişley olur diye.

cnm benimde çok dökülüyor yatak yastık banyo her yer saç oloyor...ama neyseki gür:) hamileyken saç kestirmek iyi değil diyorlar ve boyatmakta. Benim boyaya ihtiyacım var ama korkuyorum bişley olur diye.

Allah Allah saç kestirmenin iyi olmadığını ilk defa duyuyorum, boyayı anlıyorum çünkü kimyasal birşey ve zarar verebilir, ama saç kestirmeyi anlamadım:44:

iyisiniz umarim hepiniz ve bebisleriniz.. biz masallah super gidiyoruz.. sizin yazdiklarinizi okuyorum da, ne bulantim, ne kusmam, ne tiksinme hicbise yasamiyorum ben.. sadece uyku hali, oda hosuma gidiyo :) bi tek kocama sahur hazirlayamiyorum uyuyakaldigim icin o hallediyo :)

haftasonu hicbiriniz yoktunuz nerdeyse, korktum bi an noluyo dedim yahu, neyse simdi rahatladim ama :)))
opuyorum hepinizi ve bebisleri :16:

bu arada eski sorunlarinla ilgili seyler tekar yasamiyosun dimi, hersey nasil gidiyor bu bebekte? insallah saglikla kucagina al canim..

Şimdilik her şey yolunda.Doktorum bir ayı beklemeyelim 3 haftada bir konturole gelmemi istedi.Daha önceki olaylardan dolayı. Bayramdan sonra kontürolüm var. Bebeğimi geçen hafta gördük. henüz çok minik... fotosunu gönderiyorum.Senin hamileliğinde iyidir inşallah.Allah bu özlemi çeken herkeze sağlıklı bebekler versin... $20110815-001.JPG :nazar:

Şimdilik her şey yolunda.Doktorum bir ayı beklemeyelim 3 haftada bir konturole gelmemi istedi.Daha önceki olaylardan dolayı. Bayramdan sonra kontürolüm var. Bebeğimi geçen hafta gördük. henüz çok minik... fotosunu gönderiyorum.Senin hamileliğinde iyidir inşallah.Allah bu özlemi çeken herkeze sağlıklı bebekler versin...Eki Görüntüle 245621 :nazar:

benim iyi gidiyo simdilik, kusma, bulanti, tiksinti hicbise yok.. benide her hafta aliyordu simdi 2 haftada 1 alcaklar.. bebis insallah bu saglikli haliyle devam eder ve sende bu ozlemine kavusursun canim.. bende gondercektim ama benim fotolar cok buyuk yuklemiyo :( face te sadece abimin ve bikac kisinin gordugu bi album yaptim ve paylastim fotolarini cunku cok uzaktayim ve onlardan ayri yasiyorum bu heyecani :(

Arkadaşlar bu ara hamilelikte kişisel bakım için neler yapıyorsunuz, mesela çatlakları önlemek için uyguladığınız şeyler var mı, saç dökülmeleriniz başladı mı, benim saçlarım çok dökülmeye başladı, belime kadar olan saçlarımı omuzuma kadar kesmek zorunda kaldım....

çatlaklar ile ilgili 223. sayfadan başlamak üzere sayfalar dolusu bilgi paylaşımı yapmıştık yaklaşık 10 gün önce, eğer denk gelmediyse onları oku bence canım, kafanda baya bir şekillenir nasıl bir yol izleyeceğin, ben almış olduğum bir zeytinyağlı kremin içerisine 5 ampül e vitamini ve 1 küçük şişe saf zeytinyağı karıştırdım ve he akşam onu göğüslerden diz kapağına kadar sürüyorum, yumuşacık oluyorum umarım a
çatlamam :)

Son düzenleme:
selam hanımlarr...
ben birşey danışmak istiyorum 6 ay önce rahim ağzı kanseri teşhisi ile rahim ağzını aldılar şimdi ise doktorum rahim ağzı yetmezliğine önlem almak için serklaj denen rahim agzı dikilme operasyonu olabileceğimi söledi perşembe günü kesinleşecek muayeneden sonra.merak ettiğim bunu ayşayan veya çevresinde duyan varmı korkuyorum..lütfen yardımcı olun..:97:

selam hanımlarr...
ben birşey danışmak istiyorum 6 ay önce rahim ağzı kanseri teşhisi ile rahim ağzını aldılar şimdi ise doktorum rahim ağzı yetmezliğine önlem almak için serklaj denen rahim agzı dikilme operasyonu olabileceğimi söledi perşembe günü kesinleşecek muayeneden sonra.merak ettiğim bunu ayşayan veya çevresinde duyan varmı korkuyorum..lütfen yardımcı olun..:97:

geçmiş olsun canım benim yengemede rahim ağzı yetersizliğinden dolayı 2.bebeğinde bu işlemi yapmışlardı.ilkinde yapılmamıştı ve 6.5 aylık doğum yaptı 1.5 ay kuvözde kaldı bebek.bu uygulama yapılan bebek 8.ayda doğdu ve hiç kuvözde kalmadı.bence korkma bebeğine olan faydasını düşün.

valla benim annem ve arkadaş ahalisi soktu aklıma eski kafa bir düşünce yok bebeğin ömrü kısalır yok aklı kısa olur diye ama insan duyunca gıcıklanıyor bir kere korumacı anne iç güdüsü sanırım.

Son düzenleme:
Allah Allah saç kestirmenin iyi olmadığını ilk defa duyuyorum, boyayı anlıyorum çünkü kimyasal birşey ve zarar verebilir, ama saç kestirmeyi anlamadım:44:

valla benim annem ve arkadaş ahalisi soktu aklıma eski kafa bir düşünce yok bebeğin ömrü kısalır yok aklı kısa olur diye ama insan duyunca gıcıklanıyor bir kere korumacı anne iç güdüsü sanırım. ben sadece öyleymiş dedim doğru olduğunu asla savunmam

selamm...

benim doğum zamanı sınırda.. doktor nisan 1 yada mart 30-31 gb dedi :)) 9. haftama girdim... bulantılarım dün itibariyle bıçak gb kesildi :)) yani umarım bitmiştir :)) sadece iştahsızlık ddevam ediyo ama en azından azıcık kendimi zorlayabiliyorum dün ilk defa yarım barda süt içtim :) 1 bardak ayran içebildim hatta yumurtamı yarımda olsa yedim :)))

inşallah böle deva eder..

bu arada ben 1 kilo verdim ama karnım buyudu desem :)) erken ama ne bilim belim kalınlaştı karın bölegem genişledi sanki.. annem bu kız olcak herhalde diyo ama benim içimden erkek miş gb geliyo...

en son geçen hafta gittim doktora kalp atışını gördük çok şükür.. 15 gün sonra tekrar gidicem.. bayramdan sonraki hafta inşallah o zmaana büyümüş olur fındık kurdum.....:46:

selamm...

benim doğum zamanı sınırda.. doktor nisan 1 yada mart 30-31 gb dedi :)) 9. haftama girdim... bulantılarım dün itibariyle bıçak gb kesildi :)) yani umarım bitmiştir :)) sadece iştahsızlık ddevam ediyo ama en azından azıcık kendimi zorlayabiliyorum dün ilk defa yarım barda süt içtim :) 1 bardak ayran içebildim hatta yumurtamı yarımda olsa yedim :)))

inşallah böle deva eder..

bu arada ben 1 kilo verdim ama karnım buyudu desem :)) erken ama ne bilim belim kalınlaştı karın bölegem genişledi sanki.. annem bu kız olcak herhalde diyo ama benim içimden erkek miş gb geliyo...

en son geçen hafta gittim doktora kalp atışını gördük çok şükür.. 15 gün sonra tekrar gidicem.. bayramdan sonraki hafta inşallah o zmaana büyümüş olur fındık kurdum.....:46:

günaydın canım, benimki de sınırda 1-2 martlarda ama burda muhabbet güzel :34:

ben de aynı senin gibi iştahsızlık problemi yaşadım, başka da pek bişey yoktu yorgunluk dışında..

sanki yavaştan benim de açılıyor gibi ama yine de eski halime dönmüş değilim.. azcık azcık yemeye çalışıyorum herşeyden..

doktor her gün et ye, haftada 2 defa balık ye falan dedi ama ne mümkün :89:

arttırmaya çalışcam tabi bebişim için, bakalım umarım başarabilirim.

günaydın canım, benimki de sınırda 1-2 martlarda ama burda muhabbet güzel :34:

ben de aynı senin gibi iştahsızlık problemi yaşadım, başka da pek bişey yoktu yorgunluk dışında..

sanki yavaştan benim de açılıyor gibi ama yine de eski halime dönmüş değilim.. azcık azcık yemeye çalışıyorum herşeyden..

doktor her gün et ye, haftada 2 defa balık ye falan dedi ama ne mümkün :89:

arttırmaya çalışcam tabi bebişim için, bakalım umarım başarabilirim.

vallah önce süt yumurta filan onlara başlimde diğerlerini sonra artık :))) bunada şükür yanii bide sanırım kendi pişirdiğimle sorunum var.. haftasonu memleketteydik orda yedim valla ama evimde pek yiyemiyorum :((

Back