Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra bugün girebildim.
benimde bebişim 14 haftalık oldu geçen hafta ikili test sonucumu aldım temiz çıktı çok şükür.
ama hamilelikten dolayı tiroidim yüksek çıktı normalde tiroid hastası değildim şu an ilaç kullanıyorum.aranızda benim gibi olan varmı acaba.bide doktorum demir hapına başlattı .ama sabahları aç karnına alamıyorum kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum.cinsiyetini çok merak ediyorum bir ay sonra belki belli olurmuş sizler öğrendinizmi cinsiyetleri ?
canım tiroit bende de çıktı, ama benimki hipotiroit yani düşük.. ben de her sabah hap içiyorum vücudun üretmediği hormonu takviye ediyorum..
elevite de bu hafta başlıcam artık.. folbiolu bırakıcam..
ikili için heyecanlıyım sen atlatmışsın gözün aydın.. kaç günde çıktı sonucu??
cinsiyet için bekliyoruz sanırım 1 ay daha süremiz var, ama erkek olanlardan öğrenenler oldu aramızda
canım tiroit bende de çıktı, ama benimki hipotiroit yani düşük.. Ben de her sabah hap içiyorum vücudun üretmediği hormonu takviye ediyorum..
Elevite de bu hafta başlıcam artık.. Folbiolu bırakıcam..
Ikili için heyecanlıyım sen atlatmışsın gözün aydın.. Kaç günde çıktı sonucu??
Cinsiyet için bekliyoruz sanırım 1 ay daha süremiz var, ama erkek olanlardan öğrenenler oldu aramızda
canım ben yaptırdım biliyorsun testi 13 ünde cumartesi yaptırdım 18.de perşembe aldım sonucu ama araya pazar girdi ondanmı 1 gün sürdü bileiyorum aşağı yukarı 1 haftayı bulmuyor ama devlet hastaneleri 10 gün sonra teslim ediyormuş bunuda hastanede bir bayan söyledi o zeynep kamilde yaptırmış 10 günde çıkıyor dedi.
kızlar ikili test yaptıranlar,
sonuçlar kaç günde çıkıyor???
Rüyasu ben Ankara'dayım. Doktorum Özlem Uzunlar. Zekai Tahir Burak Doğumevinin Başhekim Yardımcısı. Çok sevecen bir doktor. Tunalı Hilmi Caddesinde muayenehanesi var. Cuma günü kontrole gittim. Ultrasonda bebeğim hareketlendikçe benden daha çok heyecanlandı valla. Ben tavsiye ederim. İstersen google'da bi arat doktor ismini belki yorumlar falan bulabilirsin, bilmiyorum. Ben tavsiye üzerine doktorumu seçmiştim. Bir de Zekai Tahir'in doktoru olmasını istiyordum. Çünkü doğumda bi sorun olduğunda Ankara'da hangi hastanede olursan ol, sevk edileceğin hastane burası. Zübeyde Hanım Doğumevi bile bazı durumlarda Zekai Tahir'e sevk etmek zorunda kalıyor. Özlem Uzunlar'da karar kılmasan bile Zekai Tahir'den doktor seçmende yarar var. Kolay gelsin.
selam ben de ankaradayım, 8-9 haftalık hamileyim, şimdiye kadar evime yakın olduğu için zekai tahirde ilk kontrollerimi yaptırdım, ikili teste kadar özel muayeneye para vermek istemedim, bir de şükür sorunsuz bir hamilelik geçiriyorum. Ama zekai tahir ile ilgili çok güzel şeyler okumadım o yüzden doğumda orayı tercih eder miyim bilmiyorum, o kadar kararsızım ki anlatamam. Arkadaşım da hamile ve balgattaki ufuk üniversitesi rıdvan ege hastanesini aramış, o kadar cüzi bir fark alıyorlarmış ki, muayenede 10 lira, doğumda 300 lira gibi, bakalım belki orası da olabilir, ama çok kararsızım yani. hepimize kolay gelsin.
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik...ya ben bir haftadır folic acid içmiyorum artık....nette hafta hafta gebelik sayfasında öyle yazıyorda artık bu haftalarda içmeye gerek yokmuş diyordu....bilginiz varmı acaba bu konuda???bugün tam 10 haftalık olduk....
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelik...ya ben bir haftadır folic acid içmiyorum artık....nette hafta hafta gebelik sayfasında öyle yazıyorda artık bu haftalarda içmeye gerek yokmuş diyordu....bilginiz varmı acaba bu konuda???bugün tam 10 haftalık olduk....[/QUOTE
guitere katılıyorum canım önce doktoruna danış gelçi kontrole gidince o bırak diyor sana ben 13 haftamda bıraktım doktor içme diyene kadar içtim evet haftan geçince bir tesiri yok ama yan etkiside yok şuan verdiği ilaçlarda bile folik asit var mesela demekki çok düşük bile olsa alınıyo devamınca ben 400 lük solgar kullandım ilk aylarda. sen gine kafana göre bırakmış olma nacizane fikrim :)
Merhaba arkadaşlar;
Bende sizdenim, Rabbim nasip ederse martta bebişim doğacak, Doktorum gün olarak 23 mart dedi... Bu arada en 9. haftanın içindeyim ve folik aside devam ediyorum... Rabbim hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin![]()
kızlarr bişey sormak istiyorummm gecen hafta kan testi yaptırmıstım negatif cıktı hala adet olmadım diee bugünde doktor muayenesine geldimm vajinal muayene oldum ve doktor sunları söledi kan testi yapalımm rahim bebek yerleşmesi için kalınlasmıs vee küçücük keseye benzer amaa belli deil kandan sonra konusalım dedi bu sizce ne demektir ayy heyecan yaptımm :s
canım idrarda herkeste hemen görünmüyor, ben iki gün gecikince yaptım bende göründü, doktora gittim, normal ultrasonda görünmedi, vajinal muayene oldum ve doktor kese oluşmuş dedi, ama yinede kan tahlilide yapalım dedi, kan tahlili de yaptık ordada pozitif çıktı, inşaAllah seninde idrarda görünmemiş bile olsa kesecik bebeğin için oluşmuştur, ve kanda da pozitif çıkar![]()
kızlarr bişey sormak istiyorummm gecen hafta kan testi yaptırmıstım negatif cıktı hala adet olmadım diee bugünde doktor muayenesine geldimm vajinal muayene oldum ve doktor sunları söledi kan testi yapalımm rahim bebek yerleşmesi için kalınlasmıs vee küçücük keseye benzer amaa belli deil kandan sonra konusalım dedi bu sizce ne demektir ayy heyecan yaptımm :s