- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
aynen bende senin gibiydim geç kalkardım ama şuan 6da ayaktayımranacım ıyıyım canım ya ayn ı bende uyuyamıyorum erkenden kalkıyorum oysakı oglen 12 de kalkan bırıydımmm :)) ama tabı oglen uykum gelıyo kestırıyoruzzz :))
canım cok guzel tısorler ama ya bende 2 tane aldım ınternet sıtesınden carsamba gelecek beklıyorumm :)
canım hayırlısıyla yuksek cıkar kandegerın merak etme stres yapma kendıneee emııı bılıyorum kı buraya guzel haberlerını yazacaksınnnn
cnm özel bi polikilinikte yaptırıyorum tatlili başka yere gönderdikleri için akşam çıkyor sonuçlar.....canım nıye 4 bır satte verıyolar sonucu
merhaba bende burdayım........
Benimki kendi hesabima gore 4+3 haftalik...Belkide dedigin gibi kan degerimle degilde haftama gore beklemeliyim keseyi
canım acaba ikiz mi senin değerlerin baya yüksek :):)
Benimki kendi hesabima gore 4+3 haftalik...Belkide dedigin gibi kan degerimle degilde haftama gore beklemeliyim keseyi
canım acaba ikiz mi senin değerlerin baya yüksek :):)
curious'un değerini bulamadım ben quiter, kaçmış beta hcg si, benimkide çok yüksek seyrediyor ve kese henüz yok, bugün 14:30 da kontrolüm var inşallah görürüz keseyi,heyecan heyecan heyecan :)
bu arada günaydınnnn günaydııınnnnn gunaydınnnnnn :)
o sabah uyanmalar bende de var, eşimi bile tek gözle yolcu ederken eskiden, şimdi sabahın köründe uyanıp kek bile yapıyorum :) ilk kez bu sabah uyumuşum, az önce kalktım :)
veee kalkar kalkmaz yarım litre suyumu içtim birkaç tane malatyadan gelme kayısımı yiyip yoga yapmaya başlayacağım,yogadan sonrada yarım litre süt, 2 yumurta zeytin beyaz peynir ve roka,nane,fesleğen üçlüsünü indircem mideye :)
anlatın bakalım sizler neler yiyor ne kadar su içiyorsunuz? var mı yaptığınız ekstra şeyler ?
benimde cumartesi günü, yani 4+3 iken 2. testi yaptırdım 3539 çıktı,
4+1 iken yani ilk teste ise 1485 çıkmıştı bu gün 2 ye katlama günü ( iki günde bir ikiye katlıyormuş) 7178 olmuş olması lazım en az, e artık kesede görülür umarım...
benimde cumartesi günü, yani 4+3 iken 2. testi yaptırdım 3539 çıktı,
4+1 iken yani ilk teste ise 1485 çıkmıştı bu gün 2 ye katlama günü ( iki günde bir ikiye katlıyormuş) 7178 olmuş olması lazım en az, e artık kesede görülür umarım...
canım hayırlısı olur inş senin ve bebeğin için. bende 4 kaftalık hamileyim ama benim değerim 321 çıktı seninki ama çok yüksek. kafam karıştı benimkinde bir sorun mu var yoksa.
canım hayırlısı olur inş senin ve bebeğin için. bende 4 kaftalık hamileyim ama benim değerim 321 çıktı seninki ama çok yüksek. kafam karıştı benimkinde bir sorun mu var yoksa.
kafan karışmasın sakın, bence seninki düşük değil, benimkisi çok yüksek, forumda hem bu konuda hem diğer aylarınkine baktım, normal insanların değerleri seninki gibi :), bende bir anormallik var, hayırlısıyla bir keseyi görsemde içim rahatlasa, ne oluyor bilmiyoruz şuan için.
ikiz ihtimali aile durumlarına bakılacak olursa hiç yok, ama biyolojik olarak neden olmasın, yinede o ihtimali pek getirmek istemiorum aklıma.
quiter ben o gün çizlege için uğraştım ama bir türlü eklemeyi beceremedim çizelge bölümüne, sonrada bıraktım, hangi kutucuğun içindeki kodların nereden nereye kadar copy paste yapılacağını bulamadım, hertürlü kombinasyonu kabul etmedi
merhaba kızlar.. kan tahlili yaptırmaya gittim ben de sonuçları öğleden sonra alıcam inş hamileyimdir.. idrar testi yapmıştım evde 2 kez 2si de pozitif çıktı ama emin olamıyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?