• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kızlar siz de hemen karnınız şişsin hamile kıyafetleri giyelim istiyomusunuz?

karnımızın şişmesine daha çok var sanırıım :1:

Valla çok güzel kıyafetler var insan dayanamıyor da annem bana 3 aydan önce birşey aldırmıyor. Alınmazmış diye.:52:

Canım allahtan bensevıyorum sut ve yumurtayı :) zorlanmıyorumda su folıkasıtı ıcerkenn zorlanıyorum

merhaba kızlaar nasıl gidio hamilelik bakıyım vitamin deposu olduk resmen yaa :49:normalde yumurta ve süt sevmem ama bebeğim için günde 2bardak süt 1tane de yumurta yiyorum siz neler yapıosunuz

Bende her sabah yumurta yiyip süt içiyorum badem fındık fıstık karışık aldım arada bir onları atıştırıyorum, çalışırken biraz zor olsada meyvemi yiyorum.. Bir de ayran depoladım işyerinde herkes çay içerken ben onu içiyorum:1: Hamilelikte hayatınızın değişmesine izin verin diyordu bugün bir gazetede doktor. Gerçektende yeme alışkanlıklarımız değişecek herhalde ne dersiniz?:56:

Bende her sabah yumurta yiyip süt içiyorum badem fındık fıstık karışık aldım arada bir onları atıştırıyorum, çalışırken biraz zor olsada meyvemi yiyorum.. Bir de ayran depoladım işyerinde herkes çay içerken ben onu içiyorum:1: Hamilelikte hayatınızın değişmesine izin verin diyordu bugün bir gazetede doktor. Gerçektende yeme alışkanlıklarımız değişecek herhalde ne dersiniz?:56:

katlıorum sana canım bu kadar dengeli beslenmiodum önceden senin ne kdarlık ben daha kesemi bile görmedim korkuorum bi aksilikolcak die

evet canım ya sadece yeme alıskanlıgı degıl herseyımız degısıyo bence :))

aman ıyı olsunda herseyı yaprızz
:64::64::64:

katlıorum sana canım bu kadar dengeli beslenmiodum önceden senin ne kdarlık ben daha kesemi bile görmedim korkuorum bi aksilikolcak die

benim 5+2 canım. Geçen cuma günü öğrendim kan testinde 128 çıkmıştı değerim. Ulturasonda keseyi göremedik. Pazartesi günü tekrar gidicem ozman görünür demişti doktor bakalım hayırlısı . Onu görmeden de kendimi tam hamile gibi hissedemiyorum zaten :1:
sende olumsuz düşünme herşey güzel olacak inşallah

Merhaba arkadaslar bende allah nasip ederse mart da anne olucam cok mutluyum ilk cocugum deil ama yinede sanki ilk hamilleligim gibi cok heycan verici daha baslarindayim aslinda bu bebek allahin mucizesi bana aslinda bende kist vardi cocuk olmaz dediler ama simdi 6 haftalik hamileyim : )))

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Allah istedikten sonra olmaz diye bir şey yok bakakalıyorsun öylece olanlara:65:

aramıza yeni katılan gebeşleri kutluyorum :) mart ayında hepimiz sağlıklı bebişleri kucağımıza alırız umarım...

dün ben kan testini bir daha yaptırdım kaça çıkmış diye, tahmini olarak 4+4 düm dün, ve hcg 3539 çıktı , 4+1 iken ölçüldüğünde 1485 çıkmıştı.
buradaki diğer anne adaylarına göre yüksek bir başlangıç yaptım keseyi görmekte kısmet olur inşallah, randevum yarın ama başka bir doktor 10.000 de görüleceğini söyledi kafa karışık...

ben yeme içme listesi gibi birşey hazırlıyorum sizlerlede paylaşacağım, hergün her öğün yememiz gereken, gün aşırı vs vs diye daha planlı ve çeşitli olur diye düşündüm bu şekilde bugün ne pişirseminde önüne geçmiş oluruz :)

birde günlük tutuyorum ben, 2 tane. birincisi hamilelik duygular vs vs, diğeri o gün yediklerim içtiğim su miktarı vs.

hepimize mutlu ve huzurlu, kocalarımızı çıldırtmadan geçecek bir hamilelik diliyorum :)

bende 2012 mart annesi olma adayıyım.....:nazar::nazar::nazar:
30 haziranda idrar tesiyle öğrendim hamiş olduğumu sonra gidip hemen kan werdim ve değerim 103.5 çıktı sat 2 hazirandı ....
inş değerim yükselir sağlıklı bi gebelik olur diye dua ediyorum ......
buradaki bütün anne adaylarını tebrik ediyorum inş hepimiz için hayırlı bi gebelik olur MELEKLERİMİZE sağlıkla kawuşuruz .....
biri aklımı çok karıştırdı sizce değerim nasıl normal mi ????:97:

Kizlar günaydın nasilsiniz yeni hamislerimiz hosgeldiniz hayirli olsunnnn :)))

Malkoc canım valla ne güzel ile liste tatlım bende günlük tutmaya baslad oğlumda anne artık cikar kardesimi karnından diyo sabırsız :)))

kızlar merhaba ay burda bnmle aynı duyguları yaşayan çok kişi varmiş:) bende inşallah mart 2 gibi görünüo tabii acele etmezse ben sadece kan testi yaptrıdım iki kez keseye falan bakmadım azcık korkuyorum ne yalan söyleyim. ya bişey diycem sizinde karnınız ağrıomu ara ara ağrı girior ve çok gaz var

kızlar merhaba ay burda bnmle aynı duyguları yaşayan çok kişi varmiş:) bende inşallah mart 2 gibi görünüo tabii acele etmezse ben sadece kan testi yaptrıdım iki kez keseye falan bakmadım azcık korkuyorum ne yalan söyleyim. ya bişey diycem sizinde karnınız ağrıomu ara ara ağrı girior ve çok gaz var

canım mrb ,
benim karnım ağrımıyorda aşırı gazım oluyor kabızlıkta war süt içiyorum mecburen oda yapıyormus sanırım ......
degerlerin kaç senin cnm ...

canım merhabaa evet evet bende süt yapıodur diodum:) benim değerim adetten bi gün sonra 251 ( 27 haziranda) 30haziranda 745 çıktı seninki kaç canım şimdilik bi şikayetim yok senin nasıl gidio gerçi şikayetler ne zaman başlıo onuda bilmiorum:S

canım merhabaa evet evet bende süt yapıodur diodum:) benim değerim adetten bi gün sonra 251 ( 27 haziranda) 30haziranda 745 çıktı seninki kaç canım şimdilik bi şikayetim yok senin nasıl gidio gerçi şikayetler ne zaman başlıo onuda bilmiorum:S

gayet iyi canım hiç sıkıntı yapma bnce...
benm sat 2 hazirandı bnde 30 haziranda idrar testinde öğrendim gidip kan werdim 103.5 çıktı adete 3gün warken yarında tekrarlıcam sonrasında dr u arayıp kontrole gitcem bakalım inş yükselmiştir değerim ....
şuan en büyük sıkıntım gaz başka yok ha birde gögüslerim hala şiş ve özelliklede sabah uyanınca fena acıyor.....

ahh evet evet göğüslerim falaket sızlıyo dokunulmuo bile . inşallahh değerin artar inşallah herşey yolunda gider alırız kucağımıza gerçi ben inanamıyorum gerçekten vrmı yokmu diye sanırım görünce anlıycamm:) midemiz bulanmasın hiç bi şikayetimiz olmasın allahım inşallah

Back