Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

quiter canım sana bişey sorcam bu bahsedilen liste hamiş listesi mi yoksa başka bi liste uzun zamandır yoktum ondanm soruyorum hamiş listesiyse orada varım ama başka listemi merak ettim

[ı]quiter canım sana bişey sorcam bu bahsedilen liste hamiş listesi mi yoksa başka bi liste uzun zamandır yoktum ondanm soruyorum hamiş listesiyse orada varım ama başka listemi merak ettim[/ı]

ben şubat annelerinin listesine baktım baya detaylıydı ama bizim liste kaçıncı sayfada aramak güçoluyor güncellenemz mi cnmcım sürekli ev sahibi olaraktan :)

ya kızlar size bişey sorcam temizlik hastası biri olarak, ev işlerinizi yine eskisi gibi mi yapıyorsunuz yoksa kadın mı alıyorsunuz eve? ben daha kadın almayı erken olarak gördüğümden kendim yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama mesela perdeleri falan yıkayamdım eşime çıkarttırıp ütüleyip yine ona astırıcam ama koltukları falan silebilirmiyiz aranızda silen varmı hiç bebeğ bi zararı olmaz dimi cam falanda silebilirmiyiz ya etrafımdaherkes büssürü şey söylüyo onu yapma bunu yapma diye kafam karıştıı:30::30::30::30::30:

ya kızlar size bişey sorcam temizlik hastası biri olarak, ev işlerinizi yine eskisi gibi mi yapıyorsunuz yoksa kadın mı alıyorsunuz eve? Ben daha kadın almayı erken olarak gördüğümden kendim yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama mesela perdeleri falan yıkayamdım eşime çıkarttırıp ütüleyip yine ona astırıcam ama koltukları falan silebilirmiyiz aranızda silen varmı hiç bebeğ bi zararı olmaz dimi cam falanda silebilirmiyiz ya etrafımdaherkes büssürü şey söylüyo onu yapma bunu yapma diye kafam karıştıı:30::30::30::30::30:

cnm bildiğim kadarıyla hamileyken heleki ilk 3 ayın içindeysen çok fazla yukarı uzanmak eğilmek güç harcamak yasak doktor ilk üç ay dinlenin diyor ama ütüde sorun yok sanırım... Birde ben porçöz çamaşır suyu gibi maddeleri ellememeye de özen gösteriyorum. Eldivenle olduğu kadar oluyor ama porçözü solumak bile sakıncalı diye düşündüğüm için kapı pencere açıp öyle temizliyorum heryeri. Bence fazla üstüne gitme temizliğin.. Burda çalıştığım okulda yardımcı bir ablam var temizlik yaparken 7 aylık bebeğini kaybetmiş.anlattıkları geliyor hep aklıma bende sağ olsun eşime yaptırıyorum koltuk halı işlerini. Bence yapmasan daha iyi olur...

Kızlar hamiş listemiz ilk sayfadaki ilk mesaj.. Bulmanız çok kolay olmalı aslında neden zorlanıyosunuz? :34:

casper canım sen varsın listede zaten, kıyafet konusunda demek hepimiz aynı sıkıntıdayız.. ara bi durum bu, ne tam hamile gibiyiz, ne normaliz.. arada bişey yani.. aynen her gün işe gelirken bi saat dolabın içine bakıyorum ne giysem diye..

gamziyanın dediği çok doğru, önceden içime çekebildiğim göbeğimi şimdi ben de içime çekemiyorum, öylece duruyor karpuz gibi :90:

benim daha 8. haftam arkadaşlar hiç göbeği bu kadar erken çıkan birini görmemiştik diyorlar görenler hamile misin diye soruyor okullar açılıncaya kadar eşofman falan idare ediyorum da işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum şimdiden aldı başını gidiyor :( kızımda da böyle olmuştu o zamanlar köyde çalıştıığım için idare etmiştim off off...

benim daha 8. haftam arkadaşlar hiç göbeği bu kadar erken çıkan birini görmemiştik diyorlar görenler hamile misin diye soruyor okullar açılıncaya kadar eşofman falan idare ediyorum da işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum şimdiden aldı başını gidiyor :( kızımda da böyle olmuştu o zamanlar köyde çalıştıığım için idare etmiştim off off...

ikinci çocukta daha da çabuk büyüyormuş göbüş, kaslar esnek olduğu için..
artık alışveriş yapcaz canım yapcak bişey yok.. bol bol elbiseler, taytlar, tunikler.. hamiş olduğumuz da belli olsun artık

kızlar bu arada bir bilgi paylaşayım,

göbüşünüz ya da göğüsleriniz tatlı tatlı kaşınırsa yumuşakça kaşıyın, okşar gibi..

hatır hutur kaşırsanız çatlarsınız

şu dönem göbüşler çıkmaya başladığı için tam çatlamalık karşıntıların da başladığı dönemler..

aman dikkat :74:

ohh hadi gözün aydın canım
çok sevindim
darısı başımıza..
cinsiyet???

Sağol canımm darısı herkesin başına..cinsiyetle ilgili hiçbişey sölemediler bana,ben de sormadım valla :)) Gerçi 1 ay daha dayanıyım kesin sonuç alıyım,şimdi yüzdeleri düşünmiyim bide dimi ama :emir_bebek:

slm :) bende 8+2 günlük hamileyim. cumartesi günü ise kalp atışlarını dinlemek için doktora gideceğiz. herkesin rabbim gönlüne göre versin...

kızlar bende 8 haftalık hamileyim.05.08 de öğrendim ilk hamile olduğumu.hatta inanamadım doktor gebelik kesesi gözüküyo dediğinde eminmisiniz bi kaç kez daha bakın belki benzetiyosunuzdur falan dedim :62::62: ama bhcg sonucu çıkınca emin olduk.ilk hamileliğim ve çok mutluyum ve bir o kadar tedirginim.iyi bi anne olabilecek miyim diye??Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah:49::49:

kızlar bende 8 haftalık hamileyim.05.08 de öğrendim ilk hamile olduğumu.hatta inanamadım doktor gebelik kesesi gözüküyo dediğinde eminmisiniz bi kaç kez daha bakın belki benzetiyosunuzdur falan dedim :62::62: ama bhcg sonucu çıkınca emin olduk.ilk hamileliğim ve çok mutluyum ve bir o kadar tedirginim.iyi bi anne olabilecek miyim diye??Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah:49::49:

hayırlı olsun canım ya,biz de inanmamıştık doktora gebelik muammasını çözmeye gitmiştikkiiiiiii hamileymişim:>İlk öncelerde gerçekten insan inanaıyor,ben şükrediyorum ilk zamanlar düşürmediğime bebeğimi.:><<<<<<ama alışıyorsun zamanla ve inan okadar mutlu oluyorsun ki her sabah onunla birlikte uyanmak,onun için yemek yemek,harika duygular inan.Allah herkese hayırlısıyla tattırsın inşş:>

Merhaba arkadaşlar,bişey sorucam burda okumuştum galiba idrar yolu enfeksiyonu için kızılcık tüketin diyordu ya ben bulamadım bunu nerde bulabilirim herkes kızılcık öneriyor...Yardımcı olursanız çok sevinirim

KIZLARR NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİİ YAA ÖZLEMİŞİM SOHBETLERİNİZİ :16:Mide bulantısı ve işimden dolayı sizlerle her zmn birlikte olamıorumm :59:Geçen hafta kontrolüm vardıı kilo vermişim dr. zararlı dedi ve serum verdi 3 gün de rapor tabii ama bebişim iyi çok şükür 12+1 oldukk :66::66:Bu dr bana bebeğini aldırmayı düşünmüosan ikili testi yaptırıp aklını karıştrma dedii bnde yaptrmadım acaba yaptrsam mıı yaa yardım edermisinzz?:59::59:

Back