Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ı]quiter canım sana bişey sorcam bu bahsedilen liste hamiş listesi mi yoksa başka bi liste uzun zamandır yoktum ondanm soruyorum hamiş listesiyse orada varım ama başka listemi merak ettim[/ı]
ben şubat annelerinin listesine baktım baya detaylıydı ama bizim liste kaçıncı sayfada aramak güçoluyor güncellenemz mi cnmcım sürekli ev sahibi olaraktan :)
ya kızlar size bişey sorcam temizlik hastası biri olarak, ev işlerinizi yine eskisi gibi mi yapıyorsunuz yoksa kadın mı alıyorsunuz eve? Ben daha kadın almayı erken olarak gördüğümden kendim yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama mesela perdeleri falan yıkayamdım eşime çıkarttırıp ütüleyip yine ona astırıcam ama koltukları falan silebilirmiyiz aranızda silen varmı hiç bebeğ bi zararı olmaz dimi cam falanda silebilirmiyiz ya etrafımdaherkes büssürü şey söylüyo onu yapma bunu yapma diye kafam karıştıı![]()
benim daha 8. haftam arkadaşlar hiç göbeği bu kadar erken çıkan birini görmemiştik diyorlar görenler hamile misin diye soruyor okullar açılıncaya kadar eşofman falan idare ediyorum da işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum şimdiden aldı başını gidiyorkızımda da böyle olmuştu o zamanlar köyde çalıştıığım için idare etmiştim off off...
Valla alışverişi de hiç sevmeyiz dimi?![]()
İkili test sonucumu aldım kızlar ,hiçbir sorun yok dedi doktorum,çoookk şüküüürrrr![]()
ohh hadi gözün aydın canım
çok sevindim
darısı başımıza..
cinsiyet???
kızlar bende 8 haftalık hamileyim.05.08 de öğrendim ilk hamile olduğumu.hatta inanamadım doktor gebelik kesesi gözüküyo dediğinde eminmisiniz bi kaç kez daha bakın belki benzetiyosunuzdur falan dedimama bhcg sonucu çıkınca emin olduk.ilk hamileliğim ve çok mutluyum ve bir o kadar tedirginim.iyi bi anne olabilecek miyim diye??Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
![]()