Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

kıalar hepinize günaydın dün butun gece zeynep kamıldeydım ıdrar testı yaptılar ultrasondan bebege baktılar karında kalp atıslarını duyamadı doktor ve alttan ultrasonla baktı cıktıgımda annem ultrasonun alttan yapılmasının zararlı olduunu söyledı ve aklım karıstı sızede alttan bakıldımı hıc bıde mıde bulantılarım ıcın metpamid verdi kullanan var mı aranızda

kıalar hepinize günaydın dün butun gece zeynep kamıldeydım ıdrar testı yaptılar ultrasondan bebege baktılar karında kalp atıslarını duyamadı doktor ve alttan ultrasonla baktı cıktıgımda annem ultrasonun alttan yapılmasının zararlı olduunu söyledı ve aklım karıstı sızede alttan bakıldımı hıc bıde mıde bulantılarım ıcın metpamid verdi kullanan var mı aranızda

canım benim annem de öyle deyip duruyor ama doğru değil, alttan muayenenin cinsel ilişkiye girmekten farkı yok..
bebek kesede olduğu için ona zarar verebilecek birşey değil

alttan bakınca duydu mu kalp atışını?? her şey yolunda mı canım

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun.. ultrasonla alttan bakma teklikeli değil aslında öyle birsey tam tersi daha sağlıklı bebeği daha iyi görüyorlar ve takip edebiliryorlar yurt dışında hep o şekilde bakıyorlar ayrıca neden zararlı olsun sonuçda ilişkiye girebiliyoruz değilmi o zman o da zararlı olması gerekiyor sen içini rahat tut :34::34:

hoşgeldiniz yeni gelen hamişlerimiz,

bebişkolarınız hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inş...

ilk sayfadaki listemize eklendiniz, toplamda 120 kişi olduk kızlar maşallah bizeeeee wuhuuuuuu :nazar:

:66::66::66::66::66::66::64:

günaydın hamişler,

yoğun bir iş günü bekliyor beni bugün, kendimi motive etmeye çalışıyorum sabahtan beri

bugün ne giyicem krizi yaşadım resmen, hiç bir kumaş pantolonum olmuyor, takımlarımın altları olmayınca üstlerini de giyemiyorum :50:

gömleklerim kapanmıyor...

tartılıyorum kilom aynı değişiklik yok ama kocaman bir göbek yaptım ki sormayın

en sonunda oturdum ağladım, eşim geldi gel beraber seçelim dedi, bol bi pantolon bulduk sonunda, bol da bi gömlek öyle giydim geldim :90:

biraz daha büyüyünce işe gelirken ne giycem krizi iyice artacak

selam canım. bende de aynı sorun başladı. giyecek pantolon bulamadım. almak da istemiyorum şimdiden. daha çok elbise giyiyorum artık. daha rahat oluyor. benim bu sabah da güne bulantıyla başladım. ne yapacağım bu bulantı işini bilmiyorum.sürekli hap da kullanmak istemiyorum

bi çok kişi 2li teti yaptırıp cinsiyeti öğrenmiş ne güzel ya bana hiç zaman geçmiyo gibi geliyo 8eylülde dr randevum çok uzak gibi geliyo düşünüyorum o zaman 11 haftalık olucaz vay be:27:

merhaba kızlar nasıl sınız umarım iyisinizdir..
ben çook çook ma çook iyiyim hastaneden geliyorum hormon test sonuçlarımı alıp doktoruma gösterdim..
yaş riskim 887 de 1 ihtimal ken kan değeri ile 2280 de 1 ihtimal çıkmış bu değerlere ek olarak utrason ölçüüde dahil olunca 10.000 de 1 ihrimal olarak yorumluyoruz bunu dedi doktorum yani çok ama çok düşük bir ihrimal dedi.
eevit ve demir solisyonu alamadığım için hap olarak gyno denen bir demir ilacı verdi eleviti günde 1 kere al ama demiri şimdilik arada bi al takıl öyle dedi 18 haftadan itibaren düzenli alacağın için şimdilik çok eksiğin yok hem bünyeyi alışıralım hemde olası bir deir eksikliğini blok layalım dedi :)) 22 haftada da 2. düzey utrason taraması için randevü vereceğim gine aynı doktor bey bakacak dedi :)) inşallah silerde benim gibi güzel güzel haberler alırsınız kızlar dualerım sizinle rabim melek lerimizi korusun :)) öptüm hepinizi :54:

merhaba kızlar nasıl sınız umarım iyisinizdir..
ben çook çook ma çook iyiyim hastaneden geliyorum hormon test sonuçlarımı alıp doktoruma gösterdim..
yaş riskim 887 de 1 ihtimal ken kan değeri ile 2280 de 1 ihtimal çıkmış bu değerlere ek olarak utrason ölçüüde dahil olunca 10.000 de 1 ihrimal olarak yorumluyoruz bunu dedi doktorum yani çok ama çok düşük bir ihrimal dedi.
eevit ve demir solisyonu alamadığım için hap olarak gyno denen bir demir ilacı verdi eleviti günde 1 kere al ama demiri şimdilik arada bi al takıl öyle dedi 18 haftadan itibaren düzenli alacağın için şimdilik çok eksiğin yok hem bünyeyi alışıralım hemde olası bir deir eksikliğini blok layalım dedi :)) 22 haftada da 2. düzey utrason taraması için randevü vereceğim gine aynı doktor bey bakacak dedi :)) inşallah silerde benim gibi güzel güzel haberler alırsınız kızlar dualerım sizinle rabim melek lerimizi korusun :)) öptüm hepinizi :54:

sevcanım gözün aydın çok sevindim, sen rahatladın hadi darısı bizim de başımıza...

artık düşük riskimiz de çok çok azaldı. ikili testleri de atlatırsak inşallah bebişlerimize kavuşacağız..:49:

sevcanım gözün aydın çok sevindim, sen rahatladın hadi darısı bizim de başımıza...

artık düşük riskimiz de çok çok azaldı. ikili testleri de atlatırsak inşallah bebişlerimize kavuşacağız..:49:

evet canım dün uzaman tv de baktım bende artık bu haftadan sonra düşük riskiniz %1 dedi doktor ordaki..artık bebeğiniz sağlıklı ki bu döneme kadar gelebilmiş dedi..rabbim korusun onları

doktora gittm bebek görünmedi haftaya gel dedi görünmezse boş gebelik dedi ben çok kötym aslıııııııııııııııııııı

canım hiç üzülme bebişin orda bence aynını banada demişti doktor üstelikte 6 haftalıktım boş kese olabilir dedi 1 haftayı zor geçirdim ama sonra bi baktıkki ordaymış büyümüş nasıl ağlamıştım kalp atışını görünce hiç üzülme bebeğin seni üzmez seninki kaç haftalık:emir_bebek:

amin inşallah sıra sizde inşallah sizlerde güzel haberlerle gelirsiniz. kendi bebişim için dua ettiğim gibi sizler içinde ediyorum canım. evet riskler azaldı ama 6 aya kadar gine dikatli olmak ve temkinli davranmakta fayda var tabi. bir sonraki randevüm 16 yada 17 haftanda gel dedi belki bebiş cinsiyetinide gösterir gizlemezse tabi :)) :49:

canım hiç üzülme bebişin orda bence aynını banada demişti doktor üstelikte 6 haftalıktım boş kese olabilir dedi 1 haftayı zor geçirdim ama sonra bi baktıkki ordaymış büyümüş nasıl ağlamıştım kalp atışını görünce hiç üzülme bebeğin seni üzmez seninki kaç haftalık:emir_bebek:

aynısını 6 haftalıkken bende yaşamıştım kan değeri 368 di ama kese yok görünüyordu. 1 hafta sonra yine gel demişti ve progestanla corasprin vermişti. bir hafta sonra çok şükür duyduk kalp atışlarını kıyafet konusuna gelince bende zorlanıyorum artık pantolon giymekte. çok sıkıyor karnımı bide karnım geniş herhalde 5 aylık hamile gibi görünüyorum. birde gazlı bir anne olucam sanırım onunda etkisi var. neyse yaz şimdi bol döküm elbiseler var çeşit çeşit giy... beni korkutan kış oluyor. kabanlarım montların kapanmaz artık heheh:)

Back