Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

KIZLARR NASILSINIZ GÖRÜŞMEYELİİ YAA ÖZLEMİŞİM SOHBETLERİNİZİ :16:Mide bulantısı ve işimden dolayı sizlerle her zmn birlikte olamıorumm :59:Geçen hafta kontrolüm vardıı kilo vermişim dr. zararlı dedi ve serum verdi 3 gün de rapor tabii ama bebişim iyi çok şükür 12+1 oldukk :66::66:Bu dr bana bebeğini aldırmayı düşünmüosan ikili testi yaptırıp aklını karıştrma dedii bnde yaptrmadım acaba yaptrsam mıı yaa yardım edermisinzz?:59::59:

Geçmiş olsun cnm .Benim doktorum bana hiç sormadı direk yazdı bunlar bunlar yapılacak diye.Ben de yaptırdım valla sorsa ne derdim onu da bilmiyorum gerçi :50:

Geçmiş olsun cnm .Benim doktorum bana hiç sormadı direk yazdı bunlar bunlar yapılacak diye.Ben de yaptırdım valla sorsa ne derdim onu da bilmiyorum gerçi :50:

yokk ya eşimle ikimize direk olarak sorduu 21 aydr istiodum bu bebeği herşeyin hayırlısı allahtann bu testte sadece ihtimalller çıkıoo en hayırlısını allah bilir tabii kürtajı asla düşünmedim ztnn bn hissediorum sağlıklı olucakk bebişimm :34::34:

Merhaba arkadaşlar,bişey sorucam burda okumuştum galiba idrar yolu enfeksiyonu için kızılcık tüketin diyordu ya ben bulamadım bunu nerde bulabilirim herkes kızılcık öneriyor...Yardımcı olursanız çok sevinirim

benden bulabilirsin canım, topiğin kızılcık canavarı benim :)

yarım kilo kızılcık
10-15 adet gün kurusu kayısı (koyu renkli olan)
1 şeftali kabukları soyulup dilimlenmiş
yaklaşık 10 cm taze zencefil, ince ince dilimlenecek
20-25 adet karanfil
3 çubuk tarçın
1 litre su

iyicene kaynasınlar, kızılcıklar ezilecek kadar kaynasın yaklaşık yarım saat, sonra süzgeçle süz ve süzgeçin üzerinde kalanları kaşıkla iyicene ez ki özü iyicene çıksın, tekrar aynı tencerede suyu ve ezilenleri karıştırıp 10-15 dk daha kaynat ve tekrar süz
ben sıcak tüketmeyi daha çok sevdim, nasıl seversen sen yeterki iç :) kızılcığın içindeki bir madde mesane ve böbreklerdeki iltihabı gideriyormuş.

şifa olsun...

herkese iyi akşamlar...
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü bugün kontrol için doktora gittim ve kafam karıştı..
benim sat 9 haziran, 9 haziran perşembe günüydü, ben de gebelik haftamı hep perşembeden perşembeye diye hesaplıyodum ve bugün tam 10+0 olmalıydım bu hesaba göre, ama bugün doktor sata göre 10+3'sün dedi alla alla nasıl olur dedim bilgisayarda hesaplıyoruz ve doğrusu bu dedi, ultrasonda da 10+5 günlük çıktı...
hadi ultrasonda bikaç gün ileri geri durumu olabiliyo o önemli değilde benim hesabım neden yanlış onu anlamadım, bilenler beni bu konuda aydınlatsınlar lütfen...

herkese iyi akşamlar...
arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim çünkü bugün kontrol için doktora gittim ve kafam karıştı..
benim sat 9 haziran, 9 haziran perşembe günüydü, ben de gebelik haftamı hep perşembeden perşembeye diye hesaplıyodum ve bugün tam 10+0 olmalıydım bu hesaba göre, ama bugün doktor sata göre 10+3'sün dedi alla alla nasıl olur dedim bilgisayarda hesaplıyoruz ve doğrusu bu dedi, ultrasonda da 10+5 günlük çıktı...
hadi ultrasonda bikaç gün ileri geri durumu olabiliyo o önemli değilde benim hesabım neden yanlış onu anlamadım, bilenler beni bu konuda aydınlatsınlar lütfen...

ultrasonda +5 çıkması senin dediğin gibi de normal, doktor o sırada bebeğin boyunu daha uzun ölçmüş olabilir veya bebeğine iyi bakmışsın ve 5 gün ileride büyüyor ama doktorun hesapladığı 10+3 'ün kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum, 9 yerine bilgisayarda 6 haziran girmiş olabilir belki, sonuç ne olursa olsun canım 3 gün den 5 günden birşey olmaz sen hiç kafanı karıştırıp takılıp kalma bunlara, bebek büyümüş, kalbi atıyor, haftanla gününle güzel bir şekilde uyumlu hatta ileri sende sağlıklısın daha ne gerek var kafayı karıştırmaya dimi ya...

ultrasonda +5 çıkması senin dediğin gibi de normal, doktor o sırada bebeğin boyunu daha uzun ölçmüş olabilir veya bebeğine iyi bakmışsın ve 5 gün ileride büyüyor ama doktorun hesapladığı 10+3 'ün kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum, 9 yerine bilgisayarda 6 haziran girmiş olabilir belki, sonuç ne olursa olsun canım 3 gün den 5 günden birşey olmaz sen hiç kafanı karıştırıp takılıp kalma bunlara, bebek büyümüş, kalbi atıyor, haftanla gününle güzel bir şekilde uyumlu hatta ileri sende sağlıklısın daha ne gerek var kafayı karıştırmaya dimi ya...

çok haklısın canım Allaha şükür herşey yolunda bebeğim hareket bile ediyodu harika bi duygu gerçekten bebek büyüdükçe insan olayın daha bi farkına varıyo ama yinede ben bundan sonra haftamı nası hesaplıycam diye kafam karıştı yanlış mı yapıyorum acaba diye öğrenmek istedim çok teşekkür ederim cvbın için dediğin gibi belkide satı yanlış girmiştir...

benden bulabilirsin canım, topiğin kızılcık canavarı benim :)

yarım kilo kızılcık
10-15 adet gün kurusu kayısı (koyu renkli olan)
1 şeftali kabukları soyulup dilimlenmiş
yaklaşık 10 cm taze zencefil, ince ince dilimlenecek
20-25 adet karanfil
3 çubuk tarçın
1 litre su

iyicene kaynasınlar, kızılcıklar ezilecek kadar kaynasın yaklaşık yarım saat, sonra süzgeçle süz ve süzgeçin üzerinde kalanları kaşıkla iyicene ez ki özü iyicene çıksın, tekrar aynı tencerede suyu ve ezilenleri karıştırıp 10-15 dk daha kaynat ve tekrar süz
ben sıcak tüketmeyi daha çok sevdim, nasıl seversen sen yeterki iç :) kızılcığın içindeki bir madde mesane ve böbreklerdeki iltihabı gideriyormuş.

şifa olsun...

Aayyy cnm çok sağol yaa süpersin :) Ya sen anadolu yakasındaydın diimi nerden buldugunu da sorsam çok olur muyum:16:

Aayyy cnm çok sağol yaa süpersin :) Ya sen anadolu yakasındaydın diimi nerden buldugunu da sorsam çok olur muyum:16:

en son cumartesi günü sahrayicedit pazarında buldum ama bu hafta çoğu pazarda olduğunu düşünüyorum, perşembe erneköy, cumartesi ümraniye ve tabiki salı pazarında garanti vardır :)

evet ya giysi konusu sıkıntılı 2 pantolonum var olan hep onları giyiyorum işe gidip gelirken alışveriş içinde erken diye düşünüyorum lcw yokmu sivasta canım orada güzel şeyler olabilir

LCW var da benim dediğim thsirtler orda yoktur ki şu komik hamile thsirtlerinden istiyorum aramam motoruna yaz,çıkıyor çok tatlılar,şimdi giymezsek birdaha ne zaman giyicez?:49:

:1: sen kaç haftalıksın ki ben hala alışamadım hamile olmaya çok erken gibi geliyo bana e-gebe diye bi site var oraya bak oradada güzel şeyler var ama denemeden nasıl alıcam kiii:26:

istanbul'da yasayan arkadaslar, eger imkaniniz olursa forum istanbulda acilan H&M magazasina gidin hamile kiyafetleri cok guzel orda.. ben Amerikadayim ama ordan aliyorum, kampanyalar indirimler oluyor ordada oyledir sanirim, cunku Almanya da hep indirimdeydi..7$ a hamile pantolonu aldim, burda ekmek 4$, sigara 11$ ( bu arada ben icmiyorum fiyatini biliyorum, yanlis anlasilmasin :) ) dusunun artik ne kadar ucuz oldunu.. Turkiyedeyken reklamlarini goruyodum baya iyiydi fiyatlari, bi deneyin derim.. ayrica bebisleriniz icin indirim yerleri de oluyo, tek kalan urunler falan ck ucuza satiliyo :))

Son düzenleme:
slm :) bende 8+2 günlük hamileyim. cumartesi günü ise kalp atışlarını dinlemek için doktora gideceğiz. herkesin rabbim gönlüne göre versin...

ayni gun desene son adetimiz, bende 8+2,hatta +3 olduk :) insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza canim...

Son düzenleme:
Kızlar mrh.Bir sorum olacak.3 gün önce doktora gittiğimde 9+1 görünüyor dedi.Ama gebelik hesaplarına göre o gün 10+2 olması gerekiyordu.Doktor bu konuda bir şey söylemedi.Bir daha gittiğimde sorucam.1 hafta geriden gitmesi normalmi kızlar?Endişelendimde biraz...

günaydın hanımlar...
eveeet bu gece ilk bacak krampımızla tanıştık...bitmek bilmedi doğrusu ne çok acıtıyormuş....

canım benim annem de öyle deyip duruyor ama doğru değil, alttan muayenenin cinsel ilişkiye girmekten farkı yok..
bebek kesede olduğu için ona zarar verebilecek birşey değil

alttan bakınca duydu mu kalp atışını?? her şey yolunda mı canım

evet canım sorun olmadıgını söyledi hayırlısı olsun her seyın inşallah

selam kızlar ben geldiiiiiiiim :52: midem hiç ii dil yaa siz neler yiyip içiosunuz bu durumda... evdeyken sorun olmuo ama çalıştıım için bide bulantı olmasına rağmen fazla acıktıım için devamlı bişi yeme ihtiyacı duyuyorum :( ekmek peynir getirmiştim şimdi yiyemedim onu garip bi tat oldu ağzımda yaaaa ben nasıl doyucam

selam kızlar ben geldiiiiiiiim :52: midem hiç ii dil yaa siz neler yiyip içiosunuz bu durumda... evdeyken sorun olmuo ama çalıştıım için bide bulantı olmasına rağmen fazla acıktıım için devamlı bişi yeme ihtiyacı duyuyorum :( ekmek peynir getirmiştim şimdi yiyemedim onu garip bi tat oldu ağzımda yaaaa ben nasıl doyucam

slm :) aynen benim midemde çok kötü herzaman yediğim şeylerin tadı şuan farklı geliyor herşey kokuyormuş gibi geliyor. Acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum :(

slm bayanlar, benim dogumum 15.03.2012. simdi 11. inci haftaya gün aldim
bebisimi dun ultrasonda gordum resmen cirpiniyo elleri bacaklari oynuyodu resmen ya. daha
kucucuk yaaaaa:-) ayyy yeriiiim dunyada bebekten tatli ne var ya:-)
tüm annelerin bebislerini opuyorum:emir_bebek:

slm :) aynen benim midemde çok kötü herzaman yediğim şeylerin tadı şuan farklı geliyor herşey kokuyormuş gibi geliyor. Acıkıyorum ama yemek yiyemiyorum :(

napcas biz yaaa... acıkmasam sorun diil yemekte yemiim ama çok acıkıorum bide acıkınca daa çok midem bulanıo halsizleşiorum bide :( şimdi ne yesem ii gelir acaba ,işyerinde de insanın her istedii bulunmuoki keşke evde yatıp dinlensem 3 ay

llah size sabir versin kizlar, allaha sukur bende iki hafta surdu mide bulantisi simdi iyimi:-)
tabi yemenize dikkat edin sabahlari sadece kuru ekmek yiyin aksamlarida herseyden azar azar:-)
benim her iki saatte bisey yemem gerekiyo, yoksa bende mahvoluyorum:-) ben durumumu boyle cozdum sizde deneyin:-)

Back