Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

valla kıyafet konusunda ben de aynı durumdayım,şurda 2 hafta sonra okullar açılacak ne giyicem bilmiyorum bol pantolonlar en iisi cidden.ama şuan sadece
2 adet var habire aynı şeyi giyiyorum dışarı çıkarken gına geldi.
Gaz konusunda aynı durumdayım.eşim Göbeğin büyümeye başladı diyor,diyorum ona gaz o diye ama nafile büyüsün istiyor öyle de görüyor sanırım:>

yaaa sorma arkadaşım...gerçekten aynı şeyler giyiliyor hep.... benim eşimde öyle böbürleniyor bak büyüyor diye ama bilmiyor ki ben ne çekiyorum gazdan...garip olan büyüyen benim karnım böbürlenen o kendi karnı büyüse ne yapardı acaba?

Sayfayı açabildim sonunda.Valla bize acil alışveriş lazım.Bol bol pantolon alıcam Hamile elbiselerini sevmiyorum ben.Bir de şu thsirtler var ya komik onlardan istiyorum.Sivas'ta bulamam herlade ama netten alıcam:>

evet ya giysi konusu sıkıntılı 2 pantolonum var olan hep onları giyiyorum işe gidip gelirken alışveriş içinde erken diye düşünüyorum lcw yokmu sivasta canım orada güzel şeyler olabilir

evet ya giysi konusu sıkıntılı 2 pantolonum var olan hep onları giyiyorum işe gidip gelirken alışveriş içinde erken diye düşünüyorum lcw yokmu sivasta canım orada güzel şeyler olabilir

LCW var da benim dediğim thsirtler orda yoktur ki şu komik hamile thsirtlerinden istiyorum aramam motoruna yaz,çıkıyor çok tatlılar,şimdi giymezsek birdaha ne zaman giyicez?

LCW var da benim dediğim thsirtler orda yoktur ki şu komik hamile thsirtlerinden istiyorum aramam motoruna yaz,çıkıyor çok tatlılar,şimdi giymezsek birdaha ne zaman giyicez?

sen kaç haftalıksın ki ben hala alışamadım hamile olmaya çok erken gibi geliyo bana e-gebe diye bi site var oraya bak oradada güzel şeyler var ama denemeden nasıl alıcam kiii:26:

7 haftalık ama çok zor bi durum yaaaaaaaaaaa

7 haftalık ama çok zor bi durum yaaaaaaaaaaa

üzme kendi ne olur bizde kalp atışını görmeye gidince dr ultrasonla baktı hiç bişey göremedik sonra biraz daha uğraştı köşeye baktı biraz daha saklanmış sanki oraya orada gördük sende görürsün inşallah

inanın çok zor dayanmak ama allah razı olsun herşey allahtan kısmette varsa gelir yoksada rabbim sabrını versn inş

inş kalp atışına diye gittk bebegm bile yoktu allahım kiseye yaşatmasın bunu

sen kaç haftalıksın ki ben hala alışamadım hamile olmaya çok erken gibi geliyo bana e-gebe diye bi site var oraya bak oradada güzel şeyler var ama denemeden nasıl alıcam kiii:26:

bana da erken gibi geliyor ama resmen pantolonlar olmuyor mecburum artık elbiselerden almaya
birdenbire bu hafta böyle oldu

bana da erken gibi geliyor ama resmen pantolonlar olmuyor mecburum artık elbiselerden almaya
birdenbire bu hafta böyle oldu

aynısı bu hafta bendede olmaya başladı ama kg almamışm hala aynı kg ama pantalonlar dar geliyor anlamadım birde göbeğim pantalonun içinde değil dışında kalıyorçok komik bir görüntü oluyor dar giyinirsem((ne giycez biz yaa ne ara bir dönemdeyiz hamile kıyafetleri olmaz bol gelir ee eski giyisilerde dar geliyor umarım en kısa zamanda göbişler iyice büyürde bizde alırız güzel ciciler

Benim bugün tam 10. haftam bitti,11. haftadayım.Ya o tişörtler çok şeker geliyor bana.e-gebeye baktım hb'da da var.bakıcam denemeden almak zor ama şimdilik M beden olur bana.büyüklerini kış için alıcam uzun kolluları da var.

çalışana zor bu durum valla...evde olsak sorun yokda iş yerinde de bu göbek dalga konusu oluyor...saklasan saklanmıoyr. dar giysen ortaya fırlıyor. gerçekten bi büyüseler de göğsümü gere gere göbeğimi çıkarsam :)

evet artık saklanacak gibi değil şöyle bir dikkatli bakınca hamile olduğumuz belli oluyor geçen uzun süre görmediğim bi arkadaş iş yerime uğramıştı demeden anladı kendi çünkü göbek önde gidiyor artık:))büyüyecekler annesi hemde bu haftadan sonra 2 kat hızla

slm kızlar bayağ uzun zaman oldu girmeyeli en son kalp atışını duyduğumda girmiştim.pazartesi tekrar kontrolum vardı doktorda bebişimi gördüm büyümüştü doktor başını kollarını bacaklarını gösterdi.haftayada ikili test için devlet hastanesine gönderdi 11+5 olmuş olcam ozman bebeğin ense kalınlığını umarım ölçebilirler her ne kadar o testlere güvenmesemde mecbur yaptırcaz bakalım.
kıyafet konusunda bende sorun yaşayanlardanım maalesef 2 kilo aldım eski pantolonlarıma giriyorum ama belleri sıkıyor daha erken diye bende hamile kıyafeti almak istemiyorumm,işe giderken ne giysem diye düşünmekten bıktım valla uzun tunik ve gömleklerle hallediyorum bakalım şimdilikk

ben büyüsün istiyorum artık benim belli değil daha ama,önceden içime çekebildiğim göbeğimi şimdi içime çekemiyorum:<

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…