valla kıyafet konusunda ben de aynı durumdayım,şurda 2 hafta sonra okullar açılacak ne giyicem bilmiyorum bol pantolonlar en iisi cidden.ama şuan sadece
2 adet var habire aynı şeyi giyiyorum dışarı çıkarken gına geldi.
Gaz konusunda aynı durumdayım.eşim Göbeğin büyümeye başladı diyor,diyorum ona gaz o diye ama nafile büyüsün istiyor öyle de görüyor sanırım:>
yaaa sorma arkadaşım...gerçekten aynı şeyler giyiliyor hep.... benim eşimde öyle böbürleniyor bak büyüyor diye ama bilmiyor ki ben ne çekiyorum gazdan...garip olan büyüyen benim karnım böbürlenen o kendi karnı büyüse ne yapardı acaba?
evet ya giysi konusu sıkıntılı 2 pantolonum var olan hep onları giyiyorum işe gidip gelirken alışveriş içinde erken diye düşünüyorum lcw yokmu sivasta canım orada güzel şeyler olabilir
LCW var da benim dediğim thsirtler orda yoktur ki şu komik hamile thsirtlerinden istiyorum aramam motoruna yaz,çıkıyor çok tatlılar,şimdi giymezsek birdaha ne zaman giyicez?
canım hiç üzülme bebişin orda bence aynını banada demişti doktor üstelikte 6 haftalıktım boş kese olabilir dedi 1 haftayı zor geçirdim ama sonra bi baktıkki ordaymış büyümüş nasıl ağlamıştım kalp atışını görünce hiç üzülme bebeğin seni üzmez seninki kaç haftalık
7 haftalık ama çok zor bi durum yaaaaaaaaaaa
canım benim, nette araştırıp kafanda kurup moralini daha fena bozma nolur, belki dış döllenmedir?? iyiyi düşünmeye çalış
eğer gerçekten bebiş oluşamadıysa aslının dediği gibi demek ki sağlıklı olamayacaktı bebeğin, Allah ona da sana da büyük acı yaşatmamak için böyle yaptı diye düşün bitanem.. ne desek kolay değil, üzülürsün tabi ama yine de üzülmemeye çalış.
hepimiz senin için dua edicez canım, inşallah geç döllenmedir, bebeğimi gördüm diye sevinç çığlıklarını okuruz burdan...
o da olmazsa, yine hamileyim diye yazdığını okuruz 1-2 aya kadar...?
inş kalp atışına diye gittk bebegm bile yoktu allahım kiseye yaşatmasın bunuüzme kendi ne olur bizde kalp atışını görmeye gidince dr ultrasonla baktı hiç bişey göremedik sonra biraz daha uğraştı köşeye baktı biraz daha saklanmış sanki oraya orada gördük sende görürsün inşallah
sen kaç haftalıksın ki ben hala alışamadım hamile olmaya çok erken gibi geliyo bana e-gebe diye bi site var oraya bak oradada güzel şeyler var ama denemeden nasıl alıcam kiii:26:
sizide sıkmayayım allah razı olsun bu arada nolur duanızı esirgemeyin
bana da erken gibi geliyor ama resmen pantolonlar olmuyor mecburum artık elbiselerden almaya
birdenbire bu hafta böyle oldu
sen kaç haftalıksın ki ben hala alışamadım hamile olmaya çok erken gibi geliyo bana e-gebe diye bi site var oraya bak oradada güzel şeyler var ama denemeden nasıl alıcam kiii:26:
aynısı bu hafta bendede olmaya başladı ama kg almamışm hala aynı kg ama pantalonlar dar geliyor anlamadım birde göbeğim pantalonun içinde değil dışında kalıyorçok komik bir görüntü oluyor dar giyinirsem ((ne giycez biz yaa ne ara bir dönemdeyiz hamile kıyafetleri olmaz bol gelir ee eski giyisilerde dar geliyor umarım en kısa zamanda göbişler iyice büyürde bizde alırız güzel ciciler
çalışana zor bu durum valla...evde olsak sorun yokda iş yerinde de bu göbek dalga konusu oluyor...saklasan saklanmıoyr. dar giysen ortaya fırlıyor. gerçekten bi büyüseler de göğsümü gere gere göbeğimi çıkarsam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?