Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

doktora gittm bebek görünmedi haftaya gel dedi görünmezse boş gebelik dedi ben çok kötym aslıııııııııııııııııııı

kaçıncı haftandasın canım hemen endişelenme bekle haftaya demiş kendini strese sokma sakın ya bebiş varsa ve stresinle onuda gerer sen ben 5+5 ken kese vat ama içinde nokta bile yoktu taa bir sonraki hafta süprüz yapıp 6+6 da hem onu beli belirsiz gördüm hemde kalbni dinleye bildim. şimdi sakın stres yapma beslenmene dikat et bebek yok dememiş olmaya bilir buda bir var sayım neticede uzan dinlen ok.. inşallah hakında hayırlısı olsun canım..:49::49:

kizlar bugun doktorum vardi ve biliyorsunuz ilk kontrolumdu allahima cok sukur o kadar mutluyumki allah herkese tattirsin ve bizlerinde kucaklarimiza almayi nasip etsin gelisimi harika dedi kalbi nasil atiyordu esimde bende cok duygulandik bir suru testler yapildi rahmime bakti ozel bir aletle olasi bir dusuk tehlikesi varmi diye cunku bu pazar turkiyeye geliyorum cok sukur o ihtimalde yokmus tabiki allah bilir kismette ne varsa onu yasicaz eylulun 20 sine randevu verdi benim icin kotu oldu cunku daha fazla kalmak istiyordum gobekli halde donmek istiyordum evime ozel bir testmis kanla yapiliyormus ve bebek sagliklimi herhangi bir hastalik varsa karinda tedaviye baslaniyormus boyle bir testin olmasinada cok sevindim yani bugun cok memnun kaldim bu memleketten iyiki sabredip beklemisim bugune kadar bir kac gundur girmiyorum cunku midem bulaniyor ve istirahat etmek iyi geliyor ama bu haberi vermek istedim he bide mide bulantim icin b6 vitamininden bir fitil verdi hicbir yan etkisi yokmus bebek icin eger buda iyi gelmezse bununla birlikte kullanacagim ayri bir hapta verdi ama cok sukur daha iyiyim kullanmayi dusunmuyorum simdilik folic asite devam dedi yani boyle teyzleri biz iyiyiz allah burdai ve dua eden isteyen bekleyen herkesin evlatlarini korusun saglikla kucagima almayi banada nasip etsin aminnnnnnn

doktora gittm bebek görünmedi haftaya gel dedi görünmezse boş gebelik dedi ben çok kötym aslıııııııııııııııııııı

özgemmmm inan bana ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda bence yarın başka bir doktora daha git oda aynı şeyi diyecekmi sakın erkenden kendini üzme belkid egeç döllenme olmuştur hayatım lütfen hemen koyma kendini lütfen ben inanıyorum meleğin seninle allahın izniyle

bu ara cinsiyet ögrenen arkadaşların hepsi geneli erkek maşallah rabbim hayırlısını versn inş saglıklı olsunlarda

acaba cin takvimi dogrumu diyesi geliyo insanin,yasa gore degisiyo ama :)) ben 27 yasindayim ve haziran 26 adet bitis, dua ediyorum temmuzda hamile kalmis olayim diye, kiz olsun diye :9:

acaba cin takvimi dogrumu diyesi geliyo insanin,yasa gore degisiyo ama :)) ben 27 yasindayim ve haziran 26 adet bitis, dua ediyorum temmuzda hamile kalmis olayim diye, kiz olsun diye :9:

benim çevremde hep tuttu
ama doğru bakman lazım çin yaşına,
normal yaşınla bakma
çin yaşını hesaplaman lazım önce

selam kizlar 2litesti yaptirdim bugun:49:,ense kalinligi iyi dedi dr,kan verdim haftaya alacam sonuclari.Kizlar kesinlikle cikolata yiyip gidin bebek oyle kipir kipirdi ki,:55:cok sekerdi yaaa,Neyse insallah sizin sonuclarda iyi cikar.Arda subat annelerine takiliyorum onlar bizden 3-4 hafta onde olduklari icin bazi sorularimiza cevap veriyorlar.Tabiki bu sayfadaki dostluklar apayri bence de..:9:

selam kizlar 2litesti yaptirdim bugun:49:,ense kalinligi iyi dedi dr,kan verdim haftaya alacam sonuclari.Kizlar kesinlikle cikolata yiyip gidin bebek oyle kipir kipirdi ki,:55:cok sekerdi yaaa,Neyse insallah sizin sonuclarda iyi cikar.Arda subat annelerine takiliyorum onlar bizden 3-4 hafta onde olduklari icin bazi sorularimiza cevap veriyorlar.Tabiki bu sayfadaki dostluklar apayri bence de..:9:

Sen de cinsiyetle ilgili birşey demedi mi?Kaç haftalıksın?

QUOTE=celinns;20557383]Gecen hafta baska bir hastanede gitmistim dr %60 erkek dedi,bugun benim dr bisey soylemedi gercektende bacaklari kapaliydi bebisimin:55:[/QUOTE]

ben merak ediyorum da bu haftalarda belli olur mu diye ondan sordun canım.yalnız erkeklerin daha önce belli olduğu belli,şimdiye kadar 2-3 kişinin cinsiyeti belli olmuş onlarda erkek ,kız diyen yok.:>

Günaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........

Çok sevindim canım sonucun iyi çıkmasına.İnşallah kan testide temiz çıkacak.Sanırım ilk cinsiyeti belli olan sen oldun:) Allah hayırlı evlat versin hepimize.

Son düzenleme:
canım son adetin ne gündü

22 haziran ya doktor 7 haftalık dedi nette araştrdm kesinlikle görünmesi gerekmş aklıma geldkçe aglıyrm allahım kimseye yaşatmasn çok zormş bu kadarmş sevncm napalım herşey allahtan allahım beni affetsn inanan insanlarız ama zora gelemyrz ama içim yanıyo benm

özgemmmm inan bana ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda bence yarın başka bir doktora daha git oda aynı şeyi diyecekmi sakın erkenden kendini üzme belkid egeç döllenme olmuştur hayatım lütfen hemen koyma kendini lütfen ben inanıyorum meleğin seninle allahın izniyle

sanmyrm bilyrm zaten içime başk korkular girmşti çıktı allah hayra çıkarsın ama canım çok acıyo aslıııııııııııı

22 haziran ya doktor 7 haftalık dedi nette araştrdm kesinlikle görünmesi gerekmş aklıma geldkçe aglıyrm allahım kimseye yaşatmasn çok zormş bu kadarmş sevncm napalım herşey allahtan allahım beni affetsn inanan insanlarız ama zora gelemyrz ama içim yanıyo benm

canım benim son adet tarihine göre 7 haftalık olabilir ama geç döllenme olmuş ise haftaya hatta ondan sonraki hafta bile kesenin içi dolabilir, sakın daha birşey belli değilken kendini strese sokup, dolacak keseyi boş bırakma. Ve şuna asla ve asla unutma, HAMİLELİKTE KESİNLİKLE DİYE GENEL YARGILAR YOKTUR, HER HAMİLELİK KİŞİYE ÖZEL...
mesela ben, 4. haftamda idrar testinden öğrendim ertersi gün kan testi yaptırdım ve her yerde yazan ne hcg 1500 civarı ise kese görünür benimki çıktı 1485, hatta benim doktorumda aynı şeyi söyledi ve biz panik olduk dış gebelik mi diye, 1 hafta sonra hcg yaklaşık 10 binlerde iken kese anca görülmüştü, demek ki genel geçer yargıları hamilelik kabul etmiyor hele hele stresi asla...

Son düzenleme:
sanmyrm bilyrm zaten içime başk korkular girmşti çıktı allah hayra çıkarsın ama canım çok acıyo aslıııııııııııı

canım hemen kendini koyverme yaaa çok örnek var bebek yok yada kalbi atmıyor deyipte doktor 1 hafta bekledikten sonra normale binen ama sen hemencik kendini bıraktın kesin bişey dememiş ki sana sadece bebeği görememiş dediğim gibi bence yüksek ihtimalle geç döllenmedir eğer öylede değilse demekki sağlıklı bir bebek olmayacaktı rabbim hakkımızda ne eylerse hayırlısını eylesin bitanem ama yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim ve biliyorum çokta mümkün değildir belki ama lütfen moralini yüksek tut ki bebişin etkilenmesin

günaydın hamişler,

yoğun bir iş günü bekliyor beni bugün, kendimi motive etmeye çalışıyorum sabahtan beri

bugün ne giyicem krizi yaşadım resmen, hiç bir kumaş pantolonum olmuyor, takımlarımın altları olmayınca üstlerini de giyemiyorum :50:

gömleklerim kapanmıyor...

tartılıyorum kilom aynı değişiklik yok ama kocaman bir göbek yaptım ki sormayın

en sonunda oturdum ağladım, eşim geldi gel beraber seçelim dedi, bol bi pantolon bulduk sonunda, bol da bi gömlek öyle giydim geldim :90:

biraz daha büyüyünce işe gelirken ne giycem krizi iyice artacak

canım benim, nette araştırıp kafanda kurup moralini daha fena bozma nolur, belki dış döllenmedir?? iyiyi düşünmeye çalış
eğer gerçekten bebiş oluşamadıysa aslının dediği gibi demek ki sağlıklı olamayacaktı bebeğin, Allah ona da sana da büyük acı yaşatmamak için böyle yaptı diye düşün bitanem.. ne desek kolay değil, üzülürsün tabi ama yine de üzülmemeye çalış.

hepimiz senin için dua edicez canım, inşallah geç döllenmedir, bebeğimi gördüm diye sevinç çığlıklarını okuruz burdan...

o da olmazsa, yine hamileyim diye yazdığını okuruz 1-2 aya kadar...?

Back