Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa benide listeye eklermisin azcık kayın bende geldim yer verin ama değilmi
doktora gittm bebek görünmedi haftaya gel dedi görünmezse boş gebelik dedi ben çok kötym aslıııııııııııııııııııı
doktora gittm bebek görünmedi haftaya gel dedi görünmezse boş gebelik dedi ben çok kötym aslıııııııııııııııııııı
bu ara cinsiyet ögrenen arkadaşların hepsi geneli erkek maşallah rabbim hayırlısını versn inş saglıklı olsunlarda
acaba cin takvimi dogrumu diyesi geliyo insanin,yasa gore degisiyo ama :)) ben 27 yasindayim ve haziran 26 adet bitis, dua ediyorum temmuzda hamile kalmis olayim diye, kiz olsun diye
selam kizlar 2litesti yaptirdim bugun,ense kalinligi iyi dedi dr,kan verdim haftaya alacam sonuclari.Kizlar kesinlikle cikolata yiyip gidin bebek oyle kipir kipirdi ki,cok sekerdi yaaa,Neyse insallah sizin sonuclarda iyi cikar.Arda subat annelerine takiliyorum onlar bizden 3-4 hafta onde olduklari icin bazi sorularimiza cevap veriyorlar.Tabiki bu sayfadaki dostluklar apayri bence de..
Sen de cinsiyetle ilgili birşey demedi mi?Kaç haftalıksın?
Günaydın....
Dün tarama testimizi yaptılar. Ense kalınlığı normal çıktı kan sonucuda cumartesiye çıkacak. Doktor normal herşey ama kan sonucunu da bir değerlendirelim dedi. Zaten ölçene kadar canı çıktı adamcağızın:) maşallah bir hareketli anlatamam dr. En sonunda ultrason cihazını biraz sert batırınca durdu benim bebiş. Bu arada bebeğim erkekmiş kıslarr.........
canım son adetin ne gündü
özgemmmm inan bana ne diyeceğimi bilemiyorum şu anda bence yarın başka bir doktora daha git oda aynı şeyi diyecekmi sakın erkenden kendini üzme belkid egeç döllenme olmuştur hayatım lütfen hemen koyma kendini lütfen ben inanıyorum meleğin seninle allahın izniyle
22 haziran ya doktor 7 haftalık dedi nette araştrdm kesinlikle görünmesi gerekmş aklıma geldkçe aglıyrm allahım kimseye yaşatmasn çok zormş bu kadarmş sevncm napalım herşey allahtan allahım beni affetsn inanan insanlarız ama zora gelemyrz ama içim yanıyo benm
sanmyrm bilyrm zaten içime başk korkular girmşti çıktı allah hayra çıkarsın ama canım çok acıyo aslıııııııııııı
22 haziran ya doktor 7 haftalık dedi nette araştrdm kesinlikle görünmesi gerekmş aklıma geldkçe aglıyrm allahım kimseye yaşatmasn çok zormş bu kadarmş sevncm napalım herşey allahtan allahım beni affetsn inanan insanlarız ama zora gelemyrz ama içim yanıyo benm