kızlar siz de hemen karnınız şişsin hamile kıyafetleri giyelim istiyomusunuz?
karnımızın şişmesine daha çok var sanırıım
Canım allahtan bensevıyorum sut ve yumurtayı :) zorlanmıyorumda su folıkasıtı ıcerkenn zorlanıyorum
merhaba kızlaar nasıl gidio hamilelik bakıyım vitamin deposu olduk resmen yaanormalde yumurta ve süt sevmem ama bebeğim için günde 2bardak süt 1tane de yumurta yiyorum siz neler yapıosunuz
evet ondan ama hap normaldede ıcemıyorummm ben ı
Bende her sabah yumurta yiyip süt içiyorum badem fındık fıstık karışık aldım arada bir onları atıştırıyorum, çalışırken biraz zor olsada meyvemi yiyorum.. Bir de ayran depoladım işyerinde herkes çay içerken ben onu içiyorumHamilelikte hayatınızın değişmesine izin verin diyordu bugün bir gazetede doktor. Gerçektende yeme alışkanlıklarımız değişecek herhalde ne dersiniz?
katlıorum sana canım bu kadar dengeli beslenmiodum önceden senin ne kdarlık ben daha kesemi bile görmedim korkuorum bi aksilikolcak die
kızlar merhaba ay burda bnmle aynı duyguları yaşayan çok kişi varmiş:) bende inşallah mart 2 gibi görünüo tabii acele etmezse ben sadece kan testi yaptrıdım iki kez keseye falan bakmadım azcık korkuyorum ne yalan söyleyim. ya bişey diycem sizinde karnınız ağrıomu ara ara ağrı girior ve çok gaz var
canım merhabaa evet evet bende süt yapıodur diodum:) benim değerim adetten bi gün sonra 251 ( 27 haziranda) 30haziranda 745 çıktı seninki kaç canım şimdilik bi şikayetim yok senin nasıl gidio gerçi şikayetler ne zaman başlıo onuda bilmiorum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?