• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım nasıl oluyo o adetten 2 gün önce? salı günü yaptırmadınmı sen testi?
sende aşılama yaptırdın ve egerki hormon ilaci aldıysan son adet tarihin aşılamadan tam 2 hafta öncesi olarak hesaplanıyor yani bu demek oluyorki 30 mayıs oluyor ve bu hormonlarla adetin 28 günde bir olmuş oluyorsun, testi salı günü yaptırdıysan adetini 1 gün geçmiş oluyorsun
yoksa bende 3 haziranda adet görmüştüm 1. aşılamamda ve hemşire kan alırken aşılamanın tam 2 hafta öncesini SAT olarak not etti hatta ben demiştim 3 haziran diye hemşire bu şekilde gebeligin süresini hesaplandıgını anlattı
daha önceki adet dönemine göre hesap etmeyeceksin cünkü hormonlarla herşey degişiyor

caanım ben tam günü gününe adet oluyodum o yüzden öyle hesaplıyorum.31mayıs sson adet tarihim ve ben 13ünde aşılama oldum 28indede test yaptım işte...ben kendime göre hesapladım doktora gitmedim daha senin hesaplama yöntemin doğru olabilir

bu arada ANNEYİMBEN hamileymişssin canım tebrik ederim hayırlı olsuunn...:16:

merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu Allahım hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş..

güzel hamişlerrrrrrr nerdesiniz
bol bol sular içiliyor mu bakimm :82:

unutmayın bol su içicez ki içimiz temizlensin :61:

kızlar siz de hemen karnınız şişsin hamile kıyafetleri giyelim istiyomusunuz?

karnımızın şişmesine daha çok var sanırıım :1:

Kizlaaaarr...Ozellikle keseyi gorebilenlerden yardim rica ediyorum...Bugun yine test yaptik degerim 4809 cikti..Ama doktor karnimdan ultrasonla bakti ama keseyi goremedi ... Kesenin gorulebilmesi icin degerin kac olmasi gerekiyor ? Alttan bakilsa gorebilir miydik acaba ??? Yakinda meraktan catliycam :(

Kizlar iyi Akşamlar nasıldınız ben iyi değilim ya doktordan geldim hersey iyiydi evde mutfaktan içeri girerken ayağım kaydı bı düştüm karnımın sag tarafına ağrı girdi

Bende ilk dogum 28 kılo almıştım ama bunda almicsm dikkat edicem

Back