ruuhi sana kızarsam kendimi cezalandırmam lazımben bu söylediklerinin hiçbirini zaten yapamıyorum bulantıdan tek tesellim ilk üç ay beslenmenin çok çok da önemli olmadığı, depolarımdan kullansın şimdilik yavrucum, bulantılarım bitsin besliycem ben onu
benim de kasık ağrım oluyor, ama öyle duramayacak kadar değil de, sanki bir gün öncesinde ağır spor yapmışım, koşu yapmışım gibi ağrıyor..
ama normalmiş kasık ağrısı
hatta ilk gebelik belirtilerinden biri diye biliyorum
yalnız idrarda yanma varsa onu doktoruna sor tatlım, enfeksiyon falan varsa idrar yollarında onun sökülmesi gerekir.
ohhh senin baya sancılı geçiyor demek benim yanma falan yok şükür umarım atlatırız belimde ağrıyor zaman zaman sanırım biraz yorulunca daha fazla oluyor
mrb bayanlar ikili test için fiyat aldınız mı?ben takipte olduğum özel balat hastanesine sordum test için dışardan perinatoloji uzmanı gelip yapıyormuş ve 190 tl fiyat verdiler.sizler ne kadara yaptırıyorsunuz merak ettim.
slm kızlar ben de burdanım ama çook uzun süredir giremiorum bulantılarımdan dolayı kafamı bile kaldıramıyorum.inş.geçer en kısa sürede çok zorlanıorum heryediğimi çıkarıodum 2güne kadar ama bu ara çıkarmamak için zorluorum kendimi.bulantı için yaptığınız özel bişiler var mı paylaşırsanız çook sevinirim...
Kızlar bende de şişkinlik, gaz sorunu vardı, 10. haftamda olmama rağmen 4-5 aylık gibi koca bir göbekle geziniyodum, kayısıyla falan biraz rahatlıyordum... Fakat iki gün önce ishal oldum birkaç saat sürdü ve kesildi.. Ama karın ve midemde hareketlilik, kramplar hala devam ediyor. Daha hafif şeyler ve bol bol haşlanmış patates yiyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı?
Kızlar bende de şişkinlik, gaz sorunu vardı, 10. haftamda olmama rağmen 4-5 aylık gibi koca bir göbekle geziniyodum, kayısıyla falan biraz rahatlıyordum... Fakat iki gün önce ishal oldum birkaç saat sürdü ve kesildi.. Ama karın ve midemde hareketlilik, kramplar hala devam ediyor. Daha hafif şeyler ve bol bol haşlanmış patates yiyorum. Aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı?
selamün aleyküm kızlar..
hastaneden geliyoru ikili test oldum rabime çok şükürler olsun utrasonda gayet iyi dedi bakan doktor ve çok keyifli geçti doktor amcasını baya uğraştırdı bebişim ensesini ölçtürmüyordu doktorda ne yaparsan yap ölçeceğim bu saatler bile alsa bekliyorum diye espisi falan yaptı çok keyifliydi hele birde güzel şeyler de söyleyince doktor insan dahada bi keyifleniyor tabi.
şimdi sadece hormon testlerim kaldı ve perşembeyede onları alacağım hormonlarıma güveniyorum allahın izniyle 1 yıl evvel detaylı tarama yaptırmıştım inşallah hamişlikten dengelerinde bi değişim olmamıştır. folik asiti ve progestanı bırak dedi bana birde 12+4 olmuşsun daha içmenin bir mantığı yok dedi. kızlar inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah öptüm hepinizi...
selamün aleyküm kızlar..
hastaneden geliyoru ikili test oldum rabime çok şükürler olsun utrasonda gayet iyi dedi bakan doktor ve çok keyifli geçti doktor amcasını baya uğraştırdı bebişim ensesini ölçtürmüyordu doktorda ne yaparsan yap ölçeceğim bu saatler bile alsa bekliyorum diye espisi falan yaptı çok keyifliydi hele birde güzel şeyler de söyleyince doktor insan dahada bi keyifleniyor tabi.
şimdi sadece hormon testlerim kaldı ve perşembeyede onları alacağım hormonlarıma güveniyorum allahın izniyle 1 yıl evvel detaylı tarama yaptırmıştım inşallah hamişlikten dengelerinde bi değişim olmamıştır. folik asiti ve progestanı bırak dedi bana birde 12+4 olmuşsun daha içmenin bir mantığı yok dedi. kızlar inşallah sizlerde güzel haberler verirsiniz rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah öptüm hepinizi...
selamün aleyküm kızlar..
Bihter07 merhaba, 07 görünce hemen sormak istedim Antalya'danmısın? ben Antalyadayım.
Gözün aydın çok sevindim darısı başımıza.cinsiyette tahminde bulunmadı mı?genelde ikili testlerde cinsiyetide söylüyorlarmış.
bende varım :)
selamün aleyküm kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?