• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Merhaba kızlar, çalıştığım için çok sık katılamıyorum aranıza.Son durmları yazayım dedim. Şu an 7+3 oldum. 6. haftadan sonra bulantılar başladı.Şu an hiçbirşey yiyemez duruma geldim çünkü bütün yemeklerden tiksindim teker teker.Çok zor oluyor benim için çünkü açlıktan midem kazınıyor :2: Meyve yiyorum bol bol ama yakında ondanda tiksinicem.Doktorum ilaç verdi ama almadım çünkü hamileler için uygun değildir yazıyordu içinde.Kendisine sorduğumda olsun içebilirsin dedi.Ben cesaret edip içmedim.Şimdilik durum bu.
3. aydan sonra bulantılar geçer diyorlar.İnşallah öyle olur eski iştahımı özledim ve bebişimi beslemek istiyorum :49:

canım geçmiş olsun, hepimizin ortak derdi bu bulantılar galiba,sabredelim 3. ayda bitecek inş. benim merak ettiğim ilacının adı. bana metpamid verdi, çook mecbur kalmadıkça içmiyorum ama bazen dayanamıyorum:(

kızlar salı sabahı k.rengi lekelenmem vardı biliyosunuz dr gittim. ilaç kullanıyorum dün akşam işten çıkarken wc ye gittim pempemsi 1-2 damla bişey geldi peçeteye şu an wcye gidip duruyorum bişey yok gibi ama korkuyorum normalmi bunlar :(

merhaba arkadaşlar
biliyosunuz dün kontrolüm vardı ve çok korkarak gitmişim ... bebişimin kalp atışlarını gördüm testlerimi yaptırdım herşey çok normal ve herşey çok güzel gidiyor. dualarınız için çok teşekkür ederim.. Mutlu haberi herkezle paylaşım istedim
çok çok çok mutluyum :)

arkadaşlar ben çok mutluyum yaaa.....4 haftalıkken hamiş olduğumu öğrendim şu an 8.haftadayız ve halen inanamıyorum.miğde ağrısı dışında hiç bir şikayetim yok.doktor hamilesin demese inanamıycam hala.Allah tüm isteyenleri bu mutluluğu yaşatır inş.bende listeye yazılmak istiyorum nasıl yapıcam

kızlar salı sabahı k.rengi lekelenmem vardı biliyosunuz dr gittim. ilaç kullanıyorum dün akşam işten çıkarken wc ye gittim pempemsi 1-2 damla bişey geldi peçeteye şu an wcye gidip duruyorum bişey yok gibi ama korkuyorum normalmi bunlar :(

Cok gecmis olsun:71::71::71:,aklina kotu seyler getirme,bol bol uzan dinlen,hic bir is yapma ve tabi doktorunuda bilgilendir.Ilac kullaniyorsan problem yoktur diye dusunuyorum.

canım bendede olmuştu hemen doktora gitmiştim..biz bunu düşük tehditi olarak alglıyoruz deyip progestanın mg yükseltmişti..kendine dikkat et olabiliyor böyle şeyler..doktorunla konuş bence

Kizlar bugunlerde cooooooookkk acikiyorum,ruyalarimda bile yemek yedigimi goruyorum,aciktigimda da yemek yemesem olecem gibi hissediyorum.Bu arada mide bulantilarim bayagi azaldi.Sizde durumlar nasil???:56::56::56:

limonlu şeyler ye havuç ye ama mutlaka bişeyler ye ben domates zeytin yoğurt yiyorum öyle olunca yoksa açlıktan sırtıma yapııyor midem ve bu durum bulantıyı dahada tetikliyor,şuan 10. haftama girdim azalmış gibiydi ama dün yine nüksetti aşırı olmamakla birlikte rahatsız edici

kizlar korkmaya basladim 6 haftadan sonra basliyor bulantilar ve ben yarin 6 haftama gircem simdiye kadar cok rahatsiz edici bir durum olmadi buzdolabindan biraz tiksindim oda bir kac gun onceki hamileligimden biliyorum mide bulantisi cok zor birsey ama bana ayran ve dometes cok iyi gelirdi insallah herkes cabuk atlatir benimde korktugum basima gelmez :69:

kizlar korkmaya basladim 6 haftadan sonra basliyor bulantilar ve ben yarin 6 haftama gircem simdiye kadar cok rahatsiz edici bir durum olmadi buzdolabindan biraz tiksindim oda bir kac gun onceki hamileligimden biliyorum mide bulantisi cok zor birsey ama bana ayran ve dometes cok iyi gelirdi insallah herkes cabuk atlatir benimde korktugum basima gelmez :69:

Valla ben 8 haftalık oldum ne bulantı var ne bişey :nazar::nazar:

Kızlar bende bugün tahlillerimi yaptırdım çok sükür hersey normaldi. 50 kiloyum biraz zayıf göründüğüm için maşallah senden kan fışkırıyor dedi :nazar::nazar::1:
Bebişimizi de tekrar gördük, hiç üzmüyor beni mide bulantısı yaşamıyorum..:nazar: karnımdaki ağrı olmasa hamile olduğumu bile unutuyorum arada. Allah hepinize sağlıklı günler versin inşallah... bulantılarınızdan bir an önce kurtulmanız dileğiyle...

Valla ben 8 haftalık oldum ne bulantı var ne bişey :nazar::nazar:

ay canim insallah ben birde gurbetteym esimin ailesi ve benim ailem turkiyede eger baslarsa yandim resmen ama gecici gun tabiki sabrederim ne diyelim herseye katlaniriz yeterki saglikla gelissinler biz dort kardesiz ve annem hicbirimizde mide bulantisi yasamamis banada insallah bana bezersin kizim diye dua ediyor annecim surekli insallah kolay bir hamilelik gecirelim hep birlikte calisan arkadaslar dahada zor onlari dahada cok dusunuyom biz yatiyoz kalkiyoz duam mide bulantilari bitsinnnnnnn bir yazida okumustum bulantilar bitince hamilelikte balayi donemi basliyor derlermis biran once bizde kavusalim balayi donemimize eeeeeee

ay canim insallah ben birde gurbetteym esimin ailesi ve benim ailem turkiyede eger baslarsa yandim resmen ama gecici gun tabiki sabrederim ne diyelim herseye katlaniriz yeterki saglikla gelissinler biz dort kardesiz ve annem hicbirimizde mide bulantisi yasamamis banada insallah bana bezersin kizim diye dua ediyor annecim surekli insallah kolay bir hamilelik gecirelim hep birlikte calisan arkadaslar dahada zor onlari dahada cok dusunuyom biz yatiyoz kalkiyoz duam mide bulantilari bitsinnnnnnn bir yazida okumustum bulantilar bitince hamilelikte balayi donemi basliyor derlermis biran once bizde kavusalim balayi donemimize eeeeeee

Canım inşallah sende de olmaz. Bende ha bulandı ha bulanacak dedim dedi 8 e kadar geldim.
Bakalım eğer bu haftayı da atlatırsam sanırım olmaz artık. :nazar:

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun, hepimizin ortak derdi bu bulantılar galiba,sabredelim 3. ayda bitecek inş. benim merak ettiğim ilacının adı. bana metpamid verdi, çook mecbur kalmadıkça içmiyorum ama bazen dayanamıyorum:(

Bana verdiği ilaç Zofran isimli bir ilaç.Ama içini okuyunca hiç içmedim, bulantıyı çekiyorum hala.Yemek yemekte çok zorlanıyorum.Folik ve vitamin haplarımı içemez hale geldim.Meyve yiyerek açığı kapatmaya çalışıyorum.Yakın zamanda geçer inşallah.

oy oy oy güzel anne adayları tatlı hamişler nasılsınız bakalım bugun kızlar bu mıde bulantılarından bende cok şikayetcıydım doktora gıttım ve vucudumun susuz kaldgını söyledı gunde 18 bardak su ıcmelıymısız 18 bardak olmasa bıle baya içtim ve şimdilik şeytan kulagına kursun bulantı falan yok :nazar::nazar::nazar::nazar:

bol bol su için

Back