• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım bulantı için tek çare yatmak ben havuç falan denedim ama fayda etmedi 10 sene yemeyeceğim gıdalar arasına havuçta eklendi neyi biraz fazla yesem nefret ediyorum o yiyecekten....dr bana ilaç verdi ama mümkün olduğu kadar içme dedi bende almadım ilacı alırsam içerim diye eğer evdeysen yatarak uyuyarak atlatmaya çalış ama benim gibi çalışıyosan allah acil şifa versin ve yardım etsin zor bebişim:49: Dr bana diyoki bak gördünmü nasılmış anne olmak bana hep soruyodun benden anne olurmu diye bak nasıl bebeğinin üstüne titriyosun herşeye katlanıyosun diyo anam gözlerim doldu ben bu kadar duygusal olmamıştım hayatımda minik fasulyeler bizi ne hale getirdiler yaww ühü ühü ühü :nazar:

kız venüs allah seni neyapmasın

kimse bilmiyormu???? :((((((( :75:

birsey soylemek icin henuz erken,belirtiler kisiden kisiye degisiyor ama kasinti belirtiler arasinda.Bende cok olmustu ve rahmimde hafif kasilmalar hissetmistim,genisledigi icin oluyormus.Ben adetime 4gun kala suphelenmistimve 2 gun kala yaptigim idrar testinde cok silik bir cizgi cikmisti.Insallah hamissindir:49:

canım benim herkeste aynı belirtiler olacak diye bi kural yok ben mesela korunmayı bıraktık hemen o ay hamile kalacağımı sandım psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşadım göüslerim şişti patlayacaktı ama deildim bi şey yoktu :29: ama sonraki ay şu oldu bende en belirgin olarak göüslerim alttan çok dolgunlaştı 18 lik hatunlara taş çıkaracak gibi dim dik olmuştu hala öyle büyük olmasına rağmen çok diri bi hal aldılar onlara bakınca hep hamile kalası geliyo insanın bi bak bakalım sende dolgunluk varmı? ama çok erken belirti olması için bebişim...eğer istiyorsan inşallah vardır bebişin ama beklemekten başka çaren yok şimdilik ama sen her ihtimale karşı ilaç falan kullanma sakın ve dikkat et kendine :nazar:

canım benim herkeste aynı belirtiler olacak diye bi kural yok ben mesela korunmayı bıraktık hemen o ay hamile kalacağımı sandım psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşadım göüslerim şişti patlayacaktı ama deildim bi şey yoktu :29: ama sonraki ay şu oldu bende en belirgin olarak göüslerim alttan çok dolgunlaştı 18 lik hatunlara taş çıkaracak gibi dim dik olmuştu hala öyle büyük olmasına rağmen çok diri bi hal aldılar onlara bakınca hep hamile kalası geliyo insanın bi bak bakalım sende dolgunluk varmı? ama çok erken belirti olması için bebişim...eğer istiyorsan inşallah vardır bebişin ama beklemekten başka çaren yok şimdilik ama sen her ihtimale karşı ilaç falan kullanma sakın ve dikkat et kendine :nazar:

teşekkürler kızlar.... insan bir umutla bekleyince en ufacık şeylerden bile bişeyler olduğunu zannediyor.... umarım bende hamiş olurummmmm....... allah yardımcınız olsun. bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınız alırsınız inşallahhhhh :80:

canım regli gecikmeni bekliyceksin çare yok memişler hakında söylediğinde havalar şu sıra sıcak kan iyice sulandı ondan olabilir ben 11 haftalığım şiş ve hasasiyet dışında göğüs çevresinde koyulaşma çıkınti yok bende henüz o ilerleyen dönemlerde oluyor sanırım kişiden kişiye çok farklılık gösteriyor belirtiler seni yanlış yönlendirip umutlandırmak istemem en güzeli gecikmeni beklemek ve kan yada idrar testi yaptırmak inşanlah hamişsindir de aramıza katılrısın rabim gönlüne göre versin inşanlah...

canım bulantı için tek çare yatmak ben havuç falan denedim ama fayda etmedi 10 sene yemeyeceğim gıdalar arasına havuçta eklendi neyi biraz fazla yesem nefret ediyorum o yiyecekten....dr bana ilaç verdi ama mümkün olduğu kadar içme dedi bende almadım ilacı alırsam içerim diye eğer evdeysen yatarak uyuyarak atlatmaya çalış ama benim gibi çalışıyosan allah acil şifa versin ve yardım etsin zor bebişim:49: dr bana diyoki bak gördünmü nasılmış anne olmak bana hep soruyodun benden anne olurmu diye bak nasıl bebeğinin üstüne titriyosun herşeye katlanıyosun diyo anam gözlerim doldu ben bu kadar duygusal olmamıştım hayatımda minik fasulyeler bizi ne hale getirdiler yaww ühü ühü ühü :nazar:

Canım malesefff çalışıyorum işteyim çok zorlanıyorum yatamıyorumda yiyemiyorumda napıcam bilmiyorum....

aaaaa bebişimmmm sendemi bu topiktesin artık çarşamba günü gitcektin noldu dr? arayacaktın beni yawru kuş ne dedi dr ?
[/Q
bebişim göründü ultrasonda çok şükür, ama daha kötüsü benim iki gün kanamam oldu progestan kullanıyorum 10 gündur raporluyum ayaklarımı diktim yatıyorum,cumartesi tekrar doktora gidicem inşallah bişey yoktur

Canım malesefff çalışıyorum işteyim çok zorlanıyorum yatamıyorumda yiyemiyorumda napıcam bilmiyorum....

Allah yardımcın olsun bebiş bende patrondan gizli gizli yatıyorum fırsat buldukça :9:

aaaaa bebişimmmm sendemi bu topiktesin artık çarşamba günü gitcektin noldu dr? arayacaktın beni yawru kuş ne dedi dr ?
[/Q
bebişim göründü ultrasonda çok şükür, ama daha kötüsü benim iki gün kanamam oldu progestan kullanıyorum 10 gündur raporluyum ayaklarımı diktim yatıyorum,cumartesi tekrar doktora gidicem inşallah bişey yoktur

ayyy çok sevindim ne kadarlıkmış yawrun ? dün benimde kanamam oldu banada progestan verdi dr o kadar çok korktumki :5:benim k.rengi gibiydi senin nasıldı çokmu geldi ?

Allah yardımcın olsun bebiş bende patrondan gizli gizli yatıyorum fırsat buldukça :9:

ayyy çok sevindim ne kadarlıkmış yawrun ? dün benimde kanamam oldu banada progestan verdi dr o kadar çok korktumki :5:benim k.rengi gibiydi senin nasıldı çokmu geldi ?

benim kırmızıydı az geldi hemen progestan aldım daha sonraki gün biraz kırmızı daha sonra kahverengiydi, bebişimin ilk gününü kabullenmek zor oldu benim için şimdi kaybetmek istemiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

herkese tunaydin agrisiz mide bulantisiz bir gun olmasi dilegiyle ben bugun cok enerjik kalktim dune nazaran hala mide bulantim yok anneminde hic olmazmis insallah ona benzerim diyorum bugun 5+5 teyim krkuyorum 6 olunca basliyor diyor herkes ama baslasada raziyim ya esler biraz nazimi ceksin degilmi kizlar kivi tuketiyormusunuz cok faydali hamiellikte ve ananas isterseniz bir bakin faydalarina ben hergun bir dlim ananas ve bir kivi yiyorum kan dolasimi ve gelisimin hizlanmasina yardimci oluyor dogal vitaminler

kafama çok takmamaya çalışıyorum tam tedaviye başlıyacağım sırada kendiliğinden geldiyse bebeğim bir sebebi vardır elbet
allah hepimizin yavrularını korusun

senin için çok sevindim
annenin yanında olmak ne güzeldir ben çok dertliyim anne konusunda neyse burası bunları anlatacağım yer değil
inşallah eşine çok güzel haberler verirsin

ama seninde cocuklarin ne sansli harika bir anneye sahipler ve sen onlarlasin mutlu olacagin sebeblerin var dertlendirme kendini hepimizde vardir imtahanlar cesit cesit biz bardagin dolu tarafina bakalim hayatimiz pozitif ilerlesin allah buyuk hersey yoluna girer insallah bende cok sevinyiorum arkdasim yani bir yil icinde 4 cu gidisim olcak turkiyeye esimden yana sansliyim hic ikiletmez gitmek istedgim de hamile oldugumu ogrendimizde hemen gidelim dedi kal orda uc ay ama ben onunda bazi seyleri gormesini istiyorum direk birsey yokmus gibi gelismiyor hamilelik bana gore bir sabir oykusu ve meyveside cok tatli bu asamaya birlikte sahit olmak istiyorum allah izin verirse

sağol canım beklemek çok zor grçekten her ay acaba demek de ayrı zor. :2: bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin müthiş bi duygu ya hala inanamıyorum.bütün gün hastanedeydik 3 şişe serum yedim yarın öbür gün de 3 er tane vericekler ama dayanıcaz Allahın izniyle inşaAllah sağ salim doğar meleklerimiz :emir_bebek:

canim basinda biraz sikintilar yasariz ama sonunda cok guzel bir mukafat var bizi bekleyen bize ait bir mucize olacak insallah sabredicez yeterki saglikla dunyaya gelsinler annesi senin bebis birazcik nazli daha simdiden baslamis ilgiyi uzerine toplamaya :69: hic sitrese sokma kendini sitres herseyin basi kafanda hep guzel hayaller kur canim ben oyle yapiyorum neler yapicaz neler alicaz hep bunlarla yasiyorum hayali bile cok guzel ve bu sayede aklima kotu birsey gelmemis oluyor herkese tavsiye ederim

canim limonu denedinmi hic birde zencefil
ikisinin mide bulantisina cok iyi geldigini okudum ibraim saracoglu zencefil mide bulantilarini aldigini acikladi hamiellikte istersen bir sitesini kontrol et derim limonda butun halk tarafindan bilinin birsey bana cok iyi gelir araba tuttugunda henuz bulantilarim yok benim ama olursa herhalde limon kurtaricim diye dusunuyom bir dene hicbir zarari yok bununla alakali topik bile var

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim lütfen bana yardım edin temmuz 18 de çatlatma iğnesi oldum doğal yolla denedik dün test yaptırdım ve 18.08 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarla dedi döllenmiş fakat tutunmaya çalışıyo dedi acaba benim gibi olupta hamile kalan varmı.. inş. tutunur yaa

mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim lütfen bana yardım edin temmuz 18 de çatlatma iğnesi oldum doğal yolla denedik dün test yaptırdım ve 18.08 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarla dedi döllenmiş fakat tutunmaya çalışıyo dedi acaba benim gibi olupta hamile kalan varmı.. inş. tutunur yaa

canım ben normal yolla hamile kaldım adetime 2 gün kala kanda 20 çıktı değerim 2 gün sonra 98 çıktı 4 gün sonra 756 çıktı bence sende hamişsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 2 gün sonra tekrar yaptır 2 kat veya üzeri çıkarsa kesin hamişsin hayırlısı olsun rabbim korusun tüm isteyenlerin meleklerini

canım ben normal yolla hamile kaldım adetime 2 gün kala kanda 20 çıktı değerim 2 gün sonra 98 çıktı 4 gün sonra 756 çıktı bence sende hamişsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 2 gün sonra tekrar yaptır 2 kat veya üzeri çıkarsa kesin hamişsin hayırlısı olsun rabbim korusun tüm isteyenlerin meleklerini[/QU

inşallah allahım isteyen herkeze nasip etsin yarın tekrarlıycam testi çok saol canım

Back