Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bwnde yeni katıldım aranıza ben 1,5 yıllık evliyim eşim askerden geleli 7 ay oldu bu 7 ay içinde çok uğraştım denemediğim hiçbişey kalmadı doktora gittim sorun yok dediler tam umudumu yitirmişken 15 haziranda beklenen adet gelmedi 15 gün bekledim sonra test yaptırdım pozitif çıktı inanamadım hemen doktora gittim şimdi 7.haftayı tamamladık 8. haftamıza giriyorz önümüzdeki cuma günü doktorda randevum var kalp atışları için gidecem ama nedense içimde hep bi korku var ya kalp atışlarını duyamazsam diye bu korkudan kurtulup rahatlamak istiyorum artık((
aramıza hoşgeldin umarı bebişin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir ben de 11 haftamdayım 8 haftada kalbini kesin duyarsın emin ol şayet gizlerde duyurtmasada endişe etme ben 6+6 da duydum kalp atışlarını 8+5 te rahatsızlanıp hastaneye gittiğimde ritimi daha yüksekti kalp atışlarının içindeki korkuları endişeyi bie yana bırak ve bu anın tadını çıkar canım bol bol sıvı tüket bana ebe sıvı bol sıvı almak düşük riskini azaltıyor dedi günde litre su tüketiyorum 1 litrede meyve suyu ayran vs gibi şeyler bağzen meyve suyuna maden suyu ekliyorum maden suyuda çok iyi ama soda dan ayırt etmen lazım soda zararlı belli firmalar maden suyu üretiyor gerisi normal suya co2 yi basıyor :) tekrardan hoşgeldin aramıza güzel haberlerini bizimle paylaşırsın inşallah..![]()
Amin cümlemize inşallah..
Bir önceki gittiğim muayenedeki ultrason görüntüsünden 5 gün büyük çıktı bu sefer. Ama ultrason kağıdında 7/3/2011 diye bir tarih vardı. Eğer bu beklenen doğum tarihi ise 10 hafta 2 günlük bebek için 1 hafta büyük değil mi? Benim hesabıma göre 29 Şubat gibi, aklım karıştı.
canım geçmiş olsun, hepimizin ortak derdi bu bulantılar galiba,sabredelim 3. ayda bitecek inş. benim merak ettiğim ilacının adı. bana metpamid verdi, çook mecbur kalmadıkça içmiyorum ama bazen dayanamıyorum![]()
canım bende 10+3 günlük hamileyimm son adet tarihinden hesaplayınca internmette muhtemel doğum tarihii 29/02/2012 olarak çıkıo ama ultrasonda 9/3/2012 gözüküoo bnde çarşamba kontrole gittiğimde sorucamm :44::44:
aslında benimde 10+5 olmam lazımdı buün itibariyle ama geçen salı gittiğimde utrason 11 haftalık olarak gösterdi hatta doktoruma bu nasıl olur bu çift mi gidiyor haftaları diye sordum utrasonda baş ve popo aralığını ölçüp hafta verdiği için ve benimkinin sanırım boyuda uzun :) 8+5 ten 10 günde 11 haftaya attı. benim hesabıma görede şubatın 27 si ila mar 10 tarihleri arası doğum tarihim rabim nasip kısmet eylerse. haftaya cumartesi ikili teste gireceğim acaip heyecan ve adını koyamadığım bi duygu hali varbende inşanlah güzel netice alırım sonuçlardan...![]()
yok canim simdiye kadarda hic ayrilmadik yani bir hafta kaldik sadece esimle ayri ben ondan bir hafta once gidicem birlikte 2 hafta gecirmis olcaz sonra yine ondan bir hafta gec donucem bir haftayi gecirmiyoruz biz ben bir ay kalmis olcam o 2 hafta kismetse ya kafama epidurel dogum takiliyor biraz arastirmaya basladim normal yapamam ben herhalde sezeryanda istemiyorum sagligim el verdigince normal ama fazla aci olmasin diyorum sen ne dusunuyorsun sirf bunun icin belki turkiyede dogum yaaparim diye dusunmeye basladim o gunleri gorursek tabi herkes memnun hic negatif birsey okumadim simdiye kadar insallah kolay bir hamilelik ve kolay bir dogum yasariz hepimizzzzzzzzzzzzzzzz
canım ben oğlumu normal doğurdum
hemde en zor doğum olan kuru doğum yaptım
yani oğlumu doğururken hiç suyum kalmamıştı ve çok kötü oldu burda detaya girmek istemiyorum
sana uygunsa bence epidural iyi olabilir
ablam doğumunu normal yaptı doğumunu yapar yapmaz belinden iğne vurmuşlar iğneden sonra çok rahatladım diyo
bu epiduralle aynımı bilemiyorum ama ablam doğumdan çıktıktan sonra 1 saat içerisinde kendine tamamen gelmiş ve iyi durumdaydı
sezeryan önermiyorum ben kimseye
bi sağlık sorununuz yoksa eğer en iyi doğum normal olandır
evet canim belden igneyle oluyor epidurel dogum benim ablamda ve etrafimdaki bir kac arkdasimda ole zor dogumlar yaptilar baya korktum benim harcim degil yani allah hepimize yardim etsin yakinda dogum yapan bir tanidgim yapti bu dogum sekliyle kendisi eczaci cok arastirir onunlada konustugumda kesinlikle epidurel hem normal doguruyorsun hemde aciyi o kadar anlamiyorsun ve cok cabuk iyilesiyosun dedi kendisi ilk cocuguydu ikinci gun herseyle ilgilenmis normal hayatina devam ettigini soledi ben ablami hatirliyom da 3 hafta dikislerden dogru duzgun oturamiyordu korkuyorummmmmmmm
Epidural doğumu şimdi sinden öğrendim ve gerçekten en mantıklı olanı da buymuş.Kesinlikle ağrısız doğum diyorlar.Sezaryen her zaman korkutur beni.Umarım normal epidural doğum olur benimkide...Sanırım o anki duruma göre değişiyormuş nasıl doğum olacağı.
kızlar dün akşam 2 damla kanamam oldu benim....ağrım filan yok b ugünde bi sorun yok....normal mi acaba???