Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genç anneler
ben ikili testten vazgeçtim
sizler ne alemdesiniz
nerelerde yaptıracaksınız
kızlar öyle uykusuzumki dün akşam hastane deydim ama bu sefer kendim için değil eşimin kuzeni için gittik nur topu gibi bi oğluşumuz oldu. rabim bizlerede o günü görmeyi nasip etsin bi heveslendimki bebişi görünce ama birazda tırsmadım değil normal doğumdan ama hala kararım ayni ağzımdan sezeryan olacağım çıksada gönlüm normalden yana. biran önce akşam olsada gitsem koklamaya cennet kokuluyu yaaa. akşam kuzen bir doğurdu ben 9 vallahı... :)))
Merhaba kızlar... bende haziran ayında aslınbda temmuz ayında hamile kaldım :) Son adet tarihim 24 haziran ve tahminime göre bugün tam 6 haftalık olduk :)
Merhaba kızlar... bende haziran ayında aslınbda temmuz ayında hamile kaldım :) Son adet tarihim 24 haziran ve tahminime göre bugün tam 6 haftalık olduk :)
ne güzel Allah tmamına erdirsin canım bende yarın doktora gidicem ilk defa bakalım:)
sağol canım seninkinide biz pazartesi keseyi gördük
slm kızlar...
Siteye 2 ay önce üye oldum ama takip edemedim. Bende anne olmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bilgili tecrübeli kişilere ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz
slm kızlar...
Siteye 2 ay önce üye oldum ama takip edemedim. Bende anne olmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bilgili tecrübeli kişilere ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz
valla canım ne konuda bilgi almak istiyorsun ben 1.5 yıl uğraştım gitmediğimdr kalmadı herşeyi denedim sayılır tüp bebek hariç sebepsiz inferitilite dendi tam kafamdan sildim yoruldum ara vericem dedim bi baktım ki hamileyim sen ne aşamadasın şu anda
Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Dünkü doktor kontrolüme göre 10 hafta 2 günlük hamileyim.