• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

EĞER BİR GÜN DÜNYA YA AİT ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA,

RABB'İNE DÖNÜP '' BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR '' DEME !
DERDİNE DÖNÜP

''BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'IM VAR !''DE!!!

Fatiha Suresi

FATİHA SURESİNİN ANLAMI

1. Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla
2. Hamd Alemlerin Rabbinedir.
3. Rahman ve Rahimdir.
4. Din gününün malikidir.
5. Biz yalnızca Sana ibadet eder ve yalnızca Senden yardım dileriz.
6. Bizi doğru yola ilet;
7. Kendilerine nimet verdiklerinin yoluna, Gazaba uğrayanların ve sapmışlarınkine değil.

Amin.

Bütün şehitlerimiz için, ölmüşlerimiz için, tüm dert ve sıkıntılarımız için, kendimiz-eşimiz-ailelerimiz ve en önemlisi doğmuş, doğacak, karnımızdaki bebeklerimiz ve birbirimiz için Fatiha okuyalım belki yüzlerce Fatihaya vesile olacağız....

tunaydinnnnnnnnnnnnn herkes iyidir insallah bende iyiyim dun bir damla beyazdan biraz daha koyu geldi sonra birsey gelmedi baktim 6 ci haftada yasaniyormus buugun kendimi takip edicem eger olursa doktorumu aricam insallah saglikla gelissin mubarek gunde dua ediyorum

kızlar öyle uykusuzumki dün akşam hastane deydim ama bu sefer kendim için değil eşimin kuzeni için gittik nur topu gibi bi oğluşumuz oldu. rabim bizlerede o günü görmeyi nasip etsin bi heveslendimki bebişi görünce ama birazda tırsmadım değil normal doğumdan ama hala kararım ayni ağzımdan sezeryan olacağım çıksada gönlüm normalden yana. biran önce akşam olsada gitsem koklamaya cennet kokuluyu yaaa. akşam kuzen bir doğurdu ben 9 vallahı... :))) :49::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

nasılsınız kızlar ???
ben fazla giremiyorum bu ara baş ağrılarım artmaya başladı sizlerde bunu yaşıyormusunuz ???
birde belim kopucak gibi ağrıyor özellikle sağ kısmı bebeğin olduğu taraf yani......
umarım herkes iyidir RABBİM sağlıklı bi şekilde yawrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin ...(AMİNNNNNNNNN)

bebeğini hisseden oldu mu hiç bu ne zaman olcak çok sabırsızlanıyorum ...onu hissetmeden hamileliğimin tadını çıkartamıcam sanırım...

kızlar öyle uykusuzumki dün akşam hastane deydim ama bu sefer kendim için değil eşimin kuzeni için gittik nur topu gibi bi oğluşumuz oldu. rabim bizlerede o günü görmeyi nasip etsin bi heveslendimki bebişi görünce ama birazda tırsmadım değil normal doğumdan ama hala kararım ayni ağzımdan sezeryan olacağım çıksada gönlüm normalden yana. biran önce akşam olsada gitsem koklamaya cennet kokuluyu yaaa. akşam kuzen bir doğurdu ben 9 vallahı... :))) :49::nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

gözünüz aydın canım RABBİM sağlıklı uzun ömürler wersin hayırlı bi ewlat olsun inş....
o günleri inş bizde görürüz ........

Merhaba kızlar... bende haziran ayında aslınbda temmuz ayında hamile kaldım :) Son adet tarihim 24 haziran ve tahminime göre bugün tam 6 haftalık olduk :)

slm kızlar...
Siteye 2 ay önce üye oldum ama takip edemedim. Bende anne olmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bilgili tecrübeli kişilere ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz

valla canım ne konuda bilgi almak istiyorsun ben 1.5 yıl uğraştım gitmediğimdr kalmadı herşeyi denedim sayılır tüp bebek hariç sebepsiz inferitilite dendi tam kafamdan sildim yoruldum ara vericem dedim bi baktım ki hamileyim sen ne aşamadasın şu anda

slm kızlar...
Siteye 2 ay önce üye oldum ama takip edemedim. Bende anne olmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bilgili tecrübeli kişilere ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz

şöleki 1.5 yıllık evliyim aşağı yukarı 3 aydır bebek istiyoruz. doktora gittim rutin muayene oldum sorun cıkmadı 3 aydırda çalışıyoruuz genede bebeğimmiz yok . tam acabamı diorum bi bakıyorum adet olmusum genee ama bu ay tam yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girdim folıc plus die bi hap aldım onu kullannıorum adetime de daha var amaa acabamı diorum bu ay olcakmıı öle hissediyorum nedensee meseela bir haftadırr uyku sorunu cekiorum uyuyamıorum halsizlik varr vee herkese serin gelen evv bana ateş bastrıyo vee vajinada beyaz tortu şeklinde akıntı geldi bugün bu ay sanki dediğim gibi içimdee hamile olabilcekmişim gibi bi his varr sık sık idrara cıkıyorum saat bası diebilirim hemen hemen nolur bu bunalımdan kurtarın beni

valla canım ne konuda bilgi almak istiyorsun ben 1.5 yıl uğraştım gitmediğimdr kalmadı herşeyi denedim sayılır tüp bebek hariç sebepsiz inferitilite dendi tam kafamdan sildim yoruldum ara vericem dedim bi baktım ki hamileyim sen ne aşamadasın şu anda

şöleki 1.5 yıllık evliyim aşağı yukarı 3 aydır bebek istiyoruz. doktora gittim rutin muayene oldum sorun cıkmadı 3 aydırda çalışıyoruuz genede bebeğimmiz yok . tam acabamı diorum bi bakıyorum adet olmusum genee ama bu ay tam yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girdim folıc plus die bi hap aldım onu kullannıorum adetime de daha var amaa acabamı diorum bu ay olcakmıı öle hissediyorum nedensee meseela bir haftadırr uyku sorunu cekiorum uyuyamıorum halsizlik varr vee herkese serin gelen evv bana ateş bastrıyo vee vajinada beyaz tortu şeklinde akıntı geldi bugün bu ay sanki dediğim gibi içimdee hamile olabilcekmişim gibi bi his varr sık sık idrara cıkıyorum saat bası diebilirim hemen hemen nolur bu bunalımdan kurtarın beni

Amin cümlemize inşallah..
Bir önceki gittiğim muayenedeki ultrason görüntüsünden 5 gün büyük çıktı bu sefer. Ama ultrason kağıdında 7/3/2011 diye bir tarih vardı. Eğer bu beklenen doğum tarihi ise 10 hafta 2 günlük bebek için 1 hafta büyük değil mi? Benim hesabıma göre 29 Şubat gibi, aklım karıştı.

Back