• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canim cok sevindim artik biraz daha huzurlusun saniyorum bende 17 de doktoruma gidicem kismetse esim turkiyeye gelmeden genel bir kontrol olmami istedi zaten bende istiyordum cok sukur ayarlandi cok mutluyum kontrolden 4 gun sonrada turkiyedeyim ailemle birlikte gecirirm ramazanin bir bolumu bayram ve sonra benim icin harika olacak allahin izniyle tam yiyecebilecgeim zamanda turkiyedeyim hersey taze cok seviniyorum anneme siparislere basladim is dolayisiyla yada evlilikten sehir disi olan arkdaslarim insallah sizlerde gidersiniz anne ocagi baska :69:

kafama çok takmamaya çalışıyorum tam tedaviye başlıyacağım sırada kendiliğinden geldiyse bebeğim bir sebebi vardır elbet
allah hepimizin yavrularını korusun

senin için çok sevindim
annenin yanında olmak ne güzeldir ben çok dertliyim anne konusunda neyse burası bunları anlatacağım yer değil
inşallah eşine çok güzel haberler verirsin

Slam arkadaşlar.Bişey sorucam size.Bugün lavabodan çıktıktan sonra sağ kasık ve sağ bacağıma bir kramp girdi.Yürüyemedim oturdum yere:(Neden olmuş olabilirki bu..Normailmi acaba çok korktum..

normal canım oluyo öyle ani batma tarzı kasık ağrıları
kendini zorlamazsan hemen geçiyo zaten

kızlar yarın bütün gün hastanelerde olucam

baya bi yorulcam anlıcanız yarın ilk oğlumu göz doktoruna götürücem ayrıca kendimede randevu aldım yeni doktor arayışı içerisindeyim bu aralar

sonra eşimin bazı tahlilleri baya bi yüksek çıktı eşimlede başka bi hastaneye eşim için gidicez
daha sonra eşim açık kalp ameliyatı geçirddiği için son ameliyat mekanik kapağına zarar vermişmi diye siami ersek hastanesine gidicez

umarım oğlum içinde kendim içinde eşim içinde doktorlardan kötü bişey duymadan gelebilirim :50:

dualarınızı bekliyorum

dualarim seninle ne guzel allah sana bir mucize bahsetmis demekki zamani gelince hersey oluyor ama biz sabredemiyoruz bende biraz daha olmasaydi herhalde o butun asamalara baslardim sabirsizliktan cok rabbim bizi sevindirdi isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin bizlerinde kucaklarimiza almamizi nasip etsin arkdasim yairn guzel haberlerle donersin insallah

sağol canım beklemek çok zor grçekten her ay acaba demek de ayrı zor. :2: bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin müthiş bi duygu ya hala inanamıyorum.bütün gün hastanedeydik 3 şişe serum yedim yarın öbür gün de 3 er tane vericekler ama dayanıcaz Allahın izniyle inşaAllah sağ salim doğar meleklerimiz :emir_bebek:

Dün kontrolümüz vardı,
daha önce kalp atışlarını sadece görmüştüm bu sefer o tam tam tam ları duydum, ve minik sıpamın ki o gerçekten kocaman olmuş teyzeleri öyle böyle diiill bize bi sürprizi vardı bize dans etti doktor hareketleri görüyormusunuz diyene kadar dilim tutulmuştu sanki, Alllahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
Benim kısmen bulantılarım azaldı ama mide yanmalarım yoğun ağzımdaki metalik tatdan kurtulamadım bide zaman zaman belimin ortasında ve kasıklarımda değişik düzeylerde sancılar oluyor sanırım şimdilik bunlar normal. Büyük beden südyene bende geçtim hala şişler ama mavi damarlar bende henüz belirgin diil. Biraz kiloluyum belki o yüzdendir...
Bide dünya kadar kan tahlli bide idrar istedi şimdi gidip tüpleri doldurucam, 2 hafta sonrada 2 li teste gel dedi.

Burda tecrübe ve bilgi paylaşırsak sanırım daha hoş olucak. Esen kalın.

Dün kontrolümüz vardı,
daha önce kalp atışlarını sadece görmüştüm bu sefer o tam tam tam ları duydum, ve minik sıpamın ki o gerçekten kocaman olmuş teyzeleri öyle böyle diiill bize bi sürprizi vardı bize dans etti doktor hareketleri görüyormusunuz diyene kadar dilim tutulmuştu sanki, Alllahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.
Benim kısmen bulantılarım azaldı ama mide yanmalarım yoğun ağzımdaki metalik tatdan kurtulamadım bide zaman zaman belimin ortasında ve kasıklarımda değişik düzeylerde sancılar oluyor sanırım şimdilik bunlar normal. Büyük beden südyene bende geçtim hala şişler ama mavi damarlar bende henüz belirgin diil. Biraz kiloluyum belki o yüzdendir...
Bide dünya kadar kan tahlli bide idrar istedi şimdi gidip tüpleri doldurucam, 2 hafta sonrada 2 li teste gel dedi.

Burda tecrübe ve bilgi paylaşırsak sanırım daha hoş olucak. Esen kalın.

senin yazdıklarını okuyunca ultrasona gidesim geldi, bende hareket edişini görmek istiyorum :)
bu arada testleri ilk kez mi istedi senden yoksa 10. hafta diye 2. tur taramamı bu acaba ?

attachment.php

Bu sabah kalktım lekelenme durmuştu şükürler olsun Allahıma ağrım sızım bulantım yok şimdilik...Tek dileğim bebişimin bir an önce toparlanması...gece progestan içip yattım bide dün öğlen içmiştim inşallah onarmıştır kanayan yerleri
nazar.png

attachment.php

Bu sabah kalktım lekelenme durmuştu şükürler olsun Allahıma ağrım sızım bulantım yok şimdilik...Tek dileğim bebişimin bir an önce toparlanması...gece progestan içip yattım bide dün öğlen içmiştim inşallah onarmıştır kanayan yerleri
nazar.png

Hayırlısı olur inşallahh....
Dün de yazmıştım ben perişanım napıcam bilmiyorum sürekli kusmaktan.

günaydın. . sizlere birşey sormak istiyorum 29 temmuzda hastanede idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ama kese falan yoktu ortada. . salı günü yani dün karnımdan baktı göremedi alttan baktı 6.5 mm keseyi gördük. . doktorum benden hiç kan testi istemedi benimde heyecandan sormak gelmemiş aklıma. ne kadarlık olduğunu da söylemedi. . int.ten baktım 6.5 mm 5 haftaya fln denk geliyo aşağı yukarı. . sizlerin kaç haftalıkken kese ne kadardı paylaşırsanız endişelerim azalacak. . ve de kan testi istememiş olması normal mi sizce?

günaydın. . sizlere birşey sormak istiyorum 29 temmuzda hastanede idrar testiyle hamile olduğumu öğrendim ama kese falan yoktu ortada. . salı günü yani dün karnımdan baktı göremedi alttan baktı 6.5 mm keseyi gördük. . doktorum benden hiç kan testi istemedi benimde heyecandan sormak gelmemiş aklıma. ne kadarlık olduğunu da söylemedi. . int.ten baktım 6.5 mm 5 haftaya fln denk geliyo aşağı yukarı. . sizlerin kaç haftalıkken kese ne kadardı paylaşırsanız endişelerim azalacak. . ve de kan testi istememiş olması normal mi sizce?

günaydın canım hemen hemen aynıyız bende 5+5 haftalığım geçtiğimiz pazar hastanede karnımdan baktılar göremediler salı günü kendi doktoruma gittim çok küçük karından görünmez dedi alttan baktı ve gördü keseyi ama boyutunu söylemedi kan testi falan benden de istemedi sanırım kalp atışlarını gördükten sonra isteyecek kan sonucunda belli oluyo kaç haftalık olduğu bide son adet tarihine göre hesaplayabilirsin

Merhaba ben geçen hafta gittim doktora kese 6,7 mm idi ve 5 haftalıktı geçen hafta. Bebeğin ne kadarlık olduğunuda son adet tarihine göre hesaplıyorlar. Eğer ki son adet tarihini hatırlıyorsan ordan çıkartabilirsin..

kızlar umarım çok sağlıklı ve huzurlu hamilelik :49: yaşarsınız. sizlerden bir konuda yardım istiyorum. benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor. gögüsümde hiç bir belirti yok ama dün çok kaşındı. hamilerlerde meme ucu etrafı koyulaşırmış. ve de şişer acırmış. bende acı ve şişlik yok. sadece kaşıntı var hastalığımada 8 gün kaldı çok heyecanlığım sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar??????????? :52: :49:

Son düzenleme:
günaydın canım hemen hemen aynıyız bende 5+5 haftalığım geçtiğimiz pazar hastanede karnımdan baktılar göremediler salı günü kendi doktoruma gittim çok küçük karından görünmez dedi alttan baktı ve gördü keseyi ama boyutunu söylemedi kan testi falan benden de istemedi sanırım kalp atışlarını gördükten sonra isteyecek kan sonucunda belli oluyo kaç haftalık olduğu bide son adet tarihine göre hesaplayabilirsin

son adet tarihime göre int.teki hesaplayıcılarla hesapladığımda 7 haftalık falan oluyo ama o kdr yok eminim. . adetimi 9 gün geçtiğinde evde yaptığım testte negatif çıkmıştı. . geç döllenme olmuş dedi doktorum. . son adet tarihim 8 haziran 35 günde adet oluyorum. . anca 5 haftalıktır demek ki. . cevabın için tşk.ler içimi rahatlattın. .

son adet tarihim 8 haziran ona göre hesaplayınca daha büyük olması gerekiyo. . adet uzunluğum 35 gün. . doktorum geç döllenme dedi. . 10 gün sonra tekrar randevum var kese gelişmiş ve bebek görünüyor olmalıymış. . umarım bir sorun çıkmaz. . cvp için tşk.ler içimi rahatlattın. .

son adet tarihim 8 haziran ona göre hesaplayınca daha büyük olması gerekiyo. . adet uzunluğum 35 gün. . doktorum geç döllenme dedi. . 10 gün sonra tekrar randevum var kese gelişmiş ve bebek görünüyor olmalıymış. . umarım bir sorun çıkmaz. . cvp için tşk.ler içimi rahatlattın. .

benim son adet tarihim 24 haziran o zaman senin bende çok önde olman lazım ama geç döllenme nasıl hesaplanıyor bilmiyorum benimde normalde 35 günde oluyodu adetim geçen aşılama yaptırdım negatif sonuçlandı adet oldum 20 günde meğer o son adetimmiş:1:kendiliğinden olmuş

canım bende ilk gitiğimde keseyi görememişti 3 yada 4 haftalık diye çıkmıştı kan testinde endişe etme ilerleyen haftalarda göreceksin. doktordan doktora değişiyor kan testi talebi benimki 6+6. haftada istedi tam tarama yaptı öyleki zührevi hastalıkları bile araştırdı ama çok şükür hepsi normal çıktı endişe etme daha çok küçük olduğu için istememiştir zamanı gelince seni yönlendirecektir doktorun. içini ferah tut bol su iç vede dua et inşanlah bebişin sapa sağlam dünyaya gelir rabim gönlüne göre versin inşanlah..:49:

çoookk sağ olun güzel anne adayları :) ben yumurtlama zamanı görülmesi gereken şeffaf akıntıyı adetimin 32-34 falandı o günler arasında gördüm zaten. . yumurtlama düzensizdi bende. . sanırım adete yakın yumurtladım ben. . günde 2 bardak bile su içemeyen ben 2.5 lt su içiyorum artık. . umarım herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır yavrusunu. .

kızlar umarım çok sağlıklı ve huzurlu hamilelik :49: yaşarsınız. sizlerden bir konuda yardım istiyorum. benim kasıklarım ve belim çok ağrıyor. gögüsümde hiç bir belirti yok ama dün çok kaşındı. hamilerlerde meme ucu etrafı koyulaşırmış. ve de şişer acırmış. bende acı ve şişlik yok. sadece kaşıntı var hastalığımada 8 gün kaldı çok heyecanlığım sizce hamilelik belirtisi olabilirmi bunlar??????????? :52: :49:

kimse bilmiyormu???? :((((((( :75:

Hayırlısı olur inşallahh....
Dün de yazmıştım ben perişanım napıcam bilmiyorum sürekli kusmaktan.

canım bulantı için tek çare yatmak ben havuç falan denedim ama fayda etmedi 10 sene yemeyeceğim gıdalar arasına havuçta eklendi neyi biraz fazla yesem nefret ediyorum o yiyecekten....dr bana ilaç verdi ama mümkün olduğu kadar içme dedi bende almadım ilacı alırsam içerim diye eğer evdeysen yatarak uyuyarak atlatmaya çalış ama benim gibi çalışıyosan allah acil şifa versin ve yardım etsin zor bebişim:49: dr bana diyoki bak gördünmü nasılmış anne olmak bana hep soruyodun benden anne olurmu diye bak nasıl bebeğinin üstüne titriyosun herşeye katlanıyosun diyo anam gözlerim doldu ben bu kadar duygusal olmamıştım hayatımda minik fasulyeler bizi ne hale getirdiler yaww ühü ühü ühü :nazar:

kimse bilmiyormu???? :((((((( :75:

canım daha adetine çok var. . benim adetim 9 gün geçtiği halde test negatifti. . bekle adet günün geçsin. . hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum. . ben çok yıpratıyordum kendimi. . sana da aynısı olmasın diye diyorum. . adetin geçsin bir kaç gün sonra test yaparsın ve inşallah pozitif çıkar. .

Back