sen benden 1 hafta öndesin inşallah bu sefer bebeğin seninle kalır![]()
inşallah saol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa öyle mi ne güzel bende senin adına sevind,m ilk kez mi gideceksin doktora
Arkadaşlar sakin olun ya tamanlayamdım mevzunuzu ama ne olursa olsun bebek bekleyen insanlarız ve en önemlisi mübarek ramazan ayındayız birbirinizi kırmayın,uzlaşamıyorsanız konuşmayın en iyisi..bebeklerini düşünün lütfen![]()
canim ne zamandir giriyorum buraya ilk defa basima boyle geldi nerdende sordum o soruyu sitede cok doktor varmista haberimiz yokmus neyse ben keyfime bakiyorum guzel haberleri aliyorum burdan bana yetiyor konusmak istemiyorum bende istedigimde bu zaten sahsiyetlerden burda bir suru arkdas var herkes guzel guzel konusuyoruz rahat biraksinlar hepsi bu canim
ben hamile bir kac hafta once doktordaydim canim yumurta kontrolu icin sonrasinda hamile oldugumu ogrendim daha yeni 5+4 teyim ben evet simdi ilk kontrolumuz olcak kismetse haziran 19 da doktordaydim simdi heyecanliyim
Bizler sadece uyarıyoruz, uzerimize duseni yapıyoruz. Bu tip uyarıları yapmak icin doktor olmaya gerek yok, okumak yada bir uzmana danısmak yeterli. Tabiki herkes kendi verdigi kararlardan sorumludur. Burada kimsenin kotulugu icin yada kimseyi yermek icin konusmuyoruz. Szi sordunuz biz cevapladık. Burda yorum yapan herkes de aynı cevabı verdi ama siz yine bildiginizi okudunuz. Tepki alıncada dogru soyleyeni dokuz koyden kovdunuz.
Hepinize hayırlı, huzurlu ve mutlu ramazanlar diliyorum.
Bizler sadece uyarıyoruz, uzerimize duseni yapıyoruz. Bu tip uyarıları yapmak icin doktor olmaya gerek yok, okumak yada bir uzmana danısmak yeterli. Tabiki herkes kendi verdigi kararlardan sorumludur. Burada kimsenin kotulugu icin yada kimseyi yermek icin konusmuyoruz. Szi sordunuz biz cevapladık. Burda yorum yapan herkes de aynı cevabı verdi ama siz yine bildiginizi okudunuz. Tepki alıncada dogru soyleyeni dokuz koyden kovdunuz.
Hepinize hayırlı, huzurlu ve mutlu ramazanlar diliyorum.
hayırlı olsun,çok beklemişmiydin hamileliği,ben iki aşılama denedim ikisi de negatif sonuçlandı ardından hemen tüp bebek dedi dr ama ben hazır olmadığımı söyledim bayramdan sonraya bırakmıştım vee sonraki ay kendiliğinden bezelyem yola çıkmış işte..
Slam arkadaşlar.Bişey sorucam size.Bugün lavabodan çıktıktan sonra sağ kasık ve sağ bacağıma bir kramp girdi.Yürüyemedim oturdum yereNeden olmuş olabilirki bu..Normailmi acaba çok korktum..
konuya dahil olup uzatmak istemezdim ama arkadaşım sadece uyarıyorum demişsin ben o uyarı yazını okudum uyarılarından sonra allah akıl versin demeyi de unutmamışsın, böyle bir üslupla yazı yazıp sonra da sadece uyardım demek.........üstüme vazife değil belki ama böyle lafı sokup da sonra ben ne dedimki edasıyla dolaşan insanlara gerçekten tahammül edemiyorum!!!
elbetteki herkesin kendi tercihi arkadaş fikir almak açısından bir soru sormuş siz de fikrinizi yazar geçerdiniz insanlara hakarete varan kelimeler edip sonra da iyi niyet gösterisi yapmanın anlamı yok......
neyse ben de oruç tutamayanlardanım Allah tutan tutamayan herkesin yardımcısı olsun...
ara ara bendede oluyor, ben takılmıyorum hiç, kanama olmadığı süree hiçbir ağrı vb şeyleri önemsemiyorum, sende öyle yap bence...
mesela son zamanlarda karnım iyicene srtleşti ve gerildi, mutfakta birşeyler yaparken, ayakta fazla durmuşsam karnımda ağrı oluşuyor, karın ağrısı gibi değil derinin altındaki bir bölgenin ağrısı, hemen yatar pozisyona geçiyorum geçiyor...
sende öyle yap derim, ve dediğim gibi kanama olmadığı sürece herşeyi normal karşıla hiiçççç takma kafana....
hayırlısı diyorum artık.ilk başta şok oldum ama Allah nasıl uygun gördüyse o oluyor.ikiz olursa da bir taşta iki kuş vurmuş olucaz. ilk başta büyütmesi zor olacak ama bir daha da çocuk düşünmeyiz artık.burada benden başka iiz bekleyen yok sanırım.bu arada progestan ilacı kullanan varmı acaba.ben ne zaman kullansam baş dönmesi oluyor.sarhoş gibi geziyorum resmen.hiç başımı kaldıramıyorum.sürekli yatıyorum.gerçi doktor da yat dedi ama kötü yani baş dönmesi.
selam kızlar
doktordan geliyorum kontrolüm vardı bu gün benim tospağa büyümeye devam ediyor. 11 haftalık olmuş benim tospağa :) artık bende haftaları karıştırıyorum 10 diye biliyordum :) .. yanlız riskli durumumda devam ediyormuş progestana devam dedi doktorum. harhangi bir durum olursada acil bana gel dedi olmadı bir hafta daha yatırabilirim seni dediya yatmak istemiyorum artık yaaaaaa
dua edin bana kızlar şu dönemi atlatim biran önce inşanlah...![]()