- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Rica ederim canim insallahCesaret verdiğiniz için çok teşekkür ederim güzel orijinal bir tarif ile katılacağım inşallah :)
Lunyacığım sen KB deyince ilk anda aklına KarnaBahar gelen tek ben miyim acabaK.. B..
Miu ve sopaları iz bırakırPortakalim,en son takima yeni girdiğimde börek yemistim,miunun o sopasindan sonra valla borekten soğudum hala o kızgınlığı aklimdan gitmiyor
Hahah aynen hala unutamiyorumMiu ve sopaları iz bırakır
Daha vaktimiz çok biz bekleriz.Yapacak halin var mı diye sorsana bi :))
Çekinmeyin siz de katılınBirbirinden güzel öyle yemekler yapılıyor ki oy vermeden önce tekrar tekrar bakardım... Şimdi bir hevesle acaba bu seferde ben mi katılsam diyorum... Börek en sevdiğim ne güzel tarifler gelir şimdi tecrübeli hanımlardan çekinmezsem bende katılmayı düşünüyorum... Kim bilir belki
Katıl canım çok güzel tariflerin varBu sefer bende mi katılsam acaba
O zaman katılıyorsunWuhuuuuu yaşasın börek yemekkkk
Tabi ben yapicam başkaları yiceko ayrı
Sende katılacaksın değil mi ablacım güzel tariflerinden faydalansakKatıl canım çok güzel tariflerin var
@MiuLegoİnşallah bende katılmayı düşünüyorum ama 7. Takım kaptanı duymasın
Olabilir canımSende katılacaksın değil mi ablacım güzel tariflerinden faydalansak
Senin tariflerinin çoğunu deniyorum biliyosun
İlk sen yapacakmışsın öyle duydumO la laaa
Börek candır
Nevoşummm inşallah katılacağım, baya baya bozdum niyetiKatıl canım çok güzel tariflerin var
Sizin evdekiler çok şanslı nevomOlabilir canımZaten sık sık börek yapıyorum
Tamam canım çok geçikmeden bekliyorumNevoşummm inşallah katılacağım, baya baya bozdum niyeti
Sağol canımSizin evdekiler çok şanslı nevom