- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırdır ablacım ?Selamlar hatunlar
Hayırdır ablacım ?
Hee aman aman sevdiğinden yap ben şuna bayılıyorumBayılıyorum buna ondan yani yaramaz çocuklar gibi..
Hee aman aman sevdiğinden yap ben şuna bayılıyorum
Kızz hoşgeldin nerelerdeydinSelamm yenidenn
Selam canım banlıyken sümük görmeye dayanamamışsınızdır diye çocuk koydumKızz hoşgeldin nerelerdeydin
Profilin sevimli olmuş beğendim
Avatarı değiştirmen çok iyi olmuş bakamıyordum, alıntı bile yapamıyordum o derece midemi kaldırıyordu.Selamm yenidenn
Avatarı değiştirmen çok iyi olmuş bakamıyordum, alıntı bile yapamıyordum o derece midemi kaldırıyordu.
TesekkurlerrHadi masallah gozun aydin
bide birincilik aliyim tammadir heralde onun icin de bi 2 sene beklemem gerekicekDaha çok ekmek yemen lazım diyorsun. Ucunda proluk varsa fırın fırın yerim ben
Allah bağışlasın darısı başıma
Sağol canım birdahaki sefere@tuzsuz_ruh katılmalısın kesinlikle maksat heyecan eğlence
Yapma gel resimleri çekmişken katıl kıymasızmış hemSağol canım birdahaki sefere
Onun börek yanmış@tuzsuz_ruh katılmalısın kesinlikle maksat heyecan eğlence
Yakmaz o ninecim sende iyice yaşlandın iyi kızarmışla yanığı ayırt edemiyorsunOnun börek yanmış
Yanmış işteYakmaz o ninecim sende iyice yaşlandın iyi kızarmışla yanığı ayırt edemiyorsun
Totalde 4 sene çok değil mi?bide birincilik aliyim tammadir heralde onun icin de bi 2 sene beklemem gerekicek
Amin Allah nasip etsin sanada insallah