• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederiz azerin. :KK8:
Bende genelde asprin ile çıkarıyorum :KK70:
Rica ederim kendi topigimde bitti bi de buralara yazayim dedim:KK8:
Aspirini de yillardir bizim topikte arkadaslar kullanir hatta beyaz sabunla karistirip siliyolar

C A N O C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye.
Ney hayirli oluyor:))
Bu arada ben hafta olarak gozumuzun onunde buyuyorsun demistim..
Aynı şeyler kuzum, ikili test çıkmadı. 10 gün oldu bugun. Ankaraya gidiyormuş, bende anlamadım :110: pazartesi çıkar demişler, bekliyorum

Sende durumlar nasıl :halay:
Rica ederim kendi topigimde bitti bi de buralara yazayim dedim:KK8:
Aspirini de yillardir bizim topikte arkadaslar kullanir hatta beyaz sabunla karistirip siliyolar
Senin topikte baya faydalı, bi ara bende geliyordum :eek:
Benim oglan koltukları tükenmez kalemle çizmişti. L seklinde dönüyor odada, baştan bi başlamış dümdüz bir cizgi çekmiş hepsine, asprinle çıkardım :KK12: kuruyan leke olsa hiç çıkmazdı :olamaz:

Aynı şeyler kuzum, ikili test çıkmadı. 10 gün oldu bugun. Ankaraya gidiyormuş, bende anlamadım :110: pazartesi çıkar demişler, bekliyorum

Sende durumlar nasıl :halay:
Senin topikte baya faydalı, bi ara bende geliyordum :eek:
Benim oglan koltukları tükenmez kalemle çizmişti. L seklinde dönüyor odada, baştan bi başlamış dümdüz bir cizgi çekmiş hepsine, asprinle çıkardım :KK12: kuruyan leke olsa hiç çıkmazdı :olamaz:
Ben de krem sandalyemdeki tukenmez kalem lekelerini cilit bangla cikariyorum ama gecmis zamanda yaptiklari tam olarak silinmiyo:(

Ben de krem sandalyemdeki tukenmez kalem lekelerini cilit bangla cikariyorum ama gecmis zamanda yaptiklari tam olarak silinmiyo:KK43:
Aynen, kuruyunca çıkmıyor. Benimde krem sandalyede çizik var, çıkmıyor :(

Gunaydin minigim:))
Nasılsınız bakalım

Biz kar yağıyor diye çok sevindik bugün ama sadece yağdı yerde gram kar yok :(

Ne güzel çocuklar oynar hem tatil diyordum

Buradakilerij yaptığı gibi biz kara gidicez sanırım :D

Back