• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ooo hosgeldiniz biz her gece sabahciyiz :KK73:
Bizim bu ara hiç düzen yok sabah 8 de çocukları okula gönderip 10 da tekrar yatıp 1 de kalktım kıszim o zaman hala uyuyordu ne öğle belli ne gece uykusu bende aynı şekilde eskiden çok iyiydi hep eşimin yüzünden :(

Bizim bu ara hiç düzen yok sabah 8 de çocukları okula gönderip 10 da tekrar yatıp 1 de kalktım kıszim o zaman hala uyuyordu ne öğle belli ne gece uykusu bende aynı şekilde eskiden çok iyiydi hep eşimin yüzünden :KK43:
Bizimde gece gündüz karıştı hep

Bizimde gece gündüz karıştı hep
Şuan kaç yaşında :)) benim eşim evde çocuklar iki tanesi okula gidiyor yorgunluk ve onların istekleri doğrultusunda sürekli değişiyor düzenim :(

Kardesim olayi anlatti, esimde acti tekrarini izliyoz bakalim.
Cocuklara cok uzuldum:KK43:
Vicdan azabı resmen :( o teyzenin hickirarak aglaysi bile bitirdi beni çocukların yaşadıklarını en yakından o görmüş :(

Müge de kayıp aranıyor anne kız bayağıdır varda artik arama çalışmaları başladı seneler önce kaybolmuşlar ama kaybın ardından türlü türlü şeyler çıktı :(

Vicdan azabı resmen :KK43: o teyzenin hickirarak aglaysi bile bitirdi beni çocukların yaşadıklarını en yakından o görmüş :KK43:
Olayi kafam almiyor, nasil parmaginda cevirmis koca aileyi. Bu manyaga nasil inanmislar,susmuslar. Offf kafamda deli sorular resmen.
Nasil nasil nasil. Vicdansiz.:sinirli:

Back