En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Olayi kafam almiyor, nasil parmaginda cevirmis koca aileyi. Bu manyaga nasil inanmislar,susmuslar. Offf kafamda deli sorular resmen.
Nasil nasil nasil. Vicdansiz.
Hala da devam ediyorlar inanmaya ama bugün birbirlerini de satmaya başladı kaynana damat bence yakında birbirlerini ele verecekler ins

Hala da devam ediyorlar inanmaya ama bugün birbirlerini de satmaya başladı kaynana damat bence yakında birbirlerini ele verecekler ins
Netten okudugum kadariyla zaten artik cozulmus kimin ne halt yedigi.
Kimin ne alakasi var ise,kimin en ufak parmagi var ise, hepsi o masumlara yasattiklarinin bin mislini yasamadan olmesin. Kanim cekildi olayi ogrendikce.

Netten okudugum kadariyla zaten artik cozulmus kimin ne halt yedigi.
Kimin ne alakasi var ise,kimin en ufak parmagi var ise, hepsi o masumlara yasattiklarinin bin mislini yasamadan olmesin. Kanim cekildi olayi ogrendikce.
Bugün ki bölümü mu izliyorsun :/

Aynen once netten okudum detaylari. Simdi bugun ki bolumu izledim bitti, pazartesiye kaldi ama artik belli aslinda hersey.
Neyse sinirimi icime atip az daha is yapayim ben en iyisi
İyi bakalım bende kızı uyuttum tekrar ağlaya zirlayq uyudu bende yatacağım ins birazdan :)

Gunaydin herkese
Bu sabah krep ardindan buram buram iki tencere popcornla anca susturdum canavarlari
Noruyonuz bakem
Bu arada gecen hali silerken aklima geldi buraya da yazayim dedim yeni kesfimi4-5 kere denedim superhalilarin uzerindeki butun zorlu lekeler icin mutfakta kullandigimiz yag ve kir sokucu sprey sıkıneger zor cikan lekeyle 5 dak bekleyin degilse hemen islak bezle ovalayin sonuc superben cilit bang mutfak kullaniyorum cikarmadigi leke gormedim daha muz lekesini bile cikardihatta gecen spor ayakkabima bile sıkıp lekesini sildimrenklerde solma falan olmuyo en azindan cilit bangda olmuyo

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederiz azerin.
Bende genelde asprin ile çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…