- 22 Temmuz 2017
- 43.963
- 130.646
Senin işin benden kat be kat zor, 4 çocuk ne demek. Allah yardımcın olsun canımValla sen iyisin ya yazmaya da zaman buluyosun
Ben ona da useniyorum okuyup kaciyorum bazen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin işin benden kat be kat zor, 4 çocuk ne demek. Allah yardımcın olsun canımValla sen iyisin ya yazmaya da zaman buluyosun
Ben ona da useniyorum okuyup kaciyorum bazen
Ahaha tembel hatunun isi nolur... biz ingilizce calistik kizimla kocam hazirladi kahvalti yaptikAkşama ne yemek vardı:)
Yok ya senin isin de zor aksama kadar ayaktasinSenin işin benden kat be kat zor, 4 çocuk ne demek. Allah yardımcın olsun canım
Ahaha tembel hatunun isi nolur... biz ingilizce calistik kizimla kocam hazirladi kahvalti yaptik
Ben de kiza derslerini okutuyorum su andaAhaha tembel hatunun isi nolur... biz ingilizce calistik kizimla kocam hazirladi kahvalti yaptik
Ayakta olmaya alıştım, artık hafif sızlıyor ayaklarım. Ama fenalaştım iş çıkışına yakın, yatırdılar revirde yarım saatYok ya senin isin de zor aksama kadar ayaktasin
Afiyet olsun Senin kız 4.sınıftı değil mi:)Nasıl bu yıl zor mu:)Ahaha tembel hatunun isi nolur... biz ingilizce calistik kizimla kocam hazirladi kahvalti yaptik
Geçmiş olsun Yemene dikkat ediyor musunAyakta olmaya alıştım, artık hafif sızlıyor ayaklarım. Ama fenalaştım iş çıkışına yakın, yatırdılar revirde yarım saat
Tarif hazir yani yasminim
Bende eklenen börekleri görünce, kuru yufkadan sucuklu-kaşarlı tava böreği yaptım
Yok ya niye bilerek olsun maksat muhabbet olsunTarif hazir yani yasminim
Bravoo o kadar yorulmaya
Harikasin
Zaten nevo da bilerek sordu bunlar kesin kahvalti etmistir diyerek
Kolay gelsin sana da canim 3uz nabiyoBen de kiza derslerini okutuyorum su anda
Ediyorum canım, sinirim bozuldu herifim arayınca. Sanırım ondan olduGeçmiş olsun Yemene dikkat ediyor musun
Ediyorum canım, sinirim bozuldu herifim arayınca. Sanırım ondan oldu
Bunu öğrenen insan, nasıl fenalaşmaz
Tşk ederimBen bal kabağı her türlü severim, hafta sonu sizin için el açması böreğini yapacağım
Ben beğendim boş ver gerisini
4.sinif evet ehh fena degil iyi simdilik kuzu ilk ucte derslere gore siralama degisiyor yarin son sinav artik... onlar da haftaya belli olur..Afiyet olsun Senin kız 4.sınıftı değil mi:)Nasıl bu yıl zor mu:)
İş yerinde yükseldi, sürekli telefonda. Evdeyken bile iş konuşmaları bitmiyor
Aman niye bu kadar gelmiş
Allah kolaylık versin.4.sinif evet ehh fena degil iyi simdilik kuzu ilk ucte derslere gore siralama degisiyor yarin son sinav artik... onlar da haftaya belli olur..
Sagol canim:) cay iciyoruz simdi..
Hakkaten ya o kadar fatura mi olur o neymis oleeeİş yerinde yükseldi, sürekli telefonda. Evdeyken bile iş konuşmaları bitmiyor
Cumartesi hattı başka mobil şirkete geçireceğiz
Peki ona uygun bir tarifeye geçseniz.Ne bileyim mesela bizim eşimle 1000 dk diğer operatörler için,birde grup içi vs var.İş yerinde yükseldi, sürekli telefonda. Evdeyken bile iş konuşmaları bitmiyor
Cumartesi hattı başka mobil şirkete geçireceğiz