• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ahaha tembel hatunun isi nolur... biz ingilizce calistik kizimla kocam hazirladi kahvalti yaptik
:KK50:
:KK70::KK70:

Bende eklenen börekleri görünce, kuru yufkadan sucuklu-kaşarlı tava böreği yaptım :KK70:

Yok ya senin isin de zor aksama kadar ayaktasin:olamaz:
Ayakta olmaya alıştım, artık hafif sızlıyor ayaklarım. Ama fenalaştım iş çıkışına yakın, yatırdılar revirde yarım saat :olamaz:

Ahaha tembel hatunun isi nolur... biz ingilizce calistik kizimla kocam hazirladi kahvalti yaptik
:KK50:
Afiyet olsun :KK200:Senin kız 4.sınıftı değil mi:)Nasıl bu yıl zor mu:)

Ayakta olmaya alıştım, artık hafif sızlıyor ayaklarım. Ama fenalaştım iş çıkışına yakın, yatırdılar revirde yarım saat :olamaz:
Geçmiş olsun o_OYemene dikkat ediyor musun:sinirli:

:KK70::KK70:

Bende eklenen börekleri görünce, kuru yufkadan sucuklu-kaşarlı tava böreği yaptım :KK70:
Tarif hazir yani yasminim
Bravoo o kadar yorulmaya
Harikasin:KK200:
Zaten nevo da bilerek sordu bunlar kesin kahvalti etmistir diyerek :63:

Tarif hazir yani yasminim
Bravoo o kadar yorulmaya
Harikasin:KK200:
Zaten nevo da bilerek sordu bunlar kesin kahvalti etmistir diyerek :63:
Yok ya niye bilerek olsun maksat muhabbet olsun:KK53:

Afiyet olsun :KK200:Senin kız 4.sınıftı değil mi:)Nasıl bu yıl zor mu:)
4.sinif evet ehh fena degil iyi simdilik kuzu ilk ucte derslere gore siralama degisiyor yarin son sinav artik... onlar da haftaya belli olur..
Sagol canim:) cay iciyoruz simdi.. ;)

4.sinif evet ehh fena degil iyi simdilik kuzu ilk ucte derslere gore siralama degisiyor yarin son sinav artik... onlar da haftaya belli olur..
Sagol canim:) cay iciyoruz simdi.. :KK66:
Allah kolaylık versin.:KK19:

İş yerinde yükseldi, sürekli telefonda. Evdeyken bile iş konuşmaları bitmiyor:olamaz:

Cumartesi hattı başka mobil şirkete geçireceğiz :olamaz:
Peki ona uygun bir tarifeye geçseniz.Ne bileyim mesela bizim eşimle 1000 dk diğer operatörler için,birde grup içi vs var.
Benim eşimde çok konuşuyor.Ama sizin çok aşmış yazık günah:(

Back