Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Görüşüyor musun bizimkilerle, ne zamandır bakamıyorum bi uğramam lazım, zaten göğüş bir karış önden gidiyor :KK53:

Kız alt tarafı börek, yap katıl amaç heyecan olsun ben katılmak için katıldım kazansam da bir kazanmasamda :KK53:
Ellerine sağlık gerçekten güzel görünüyordu :super:
Haydari güzel gözüküyordu da diğeri pek dikkat çekmedi tek dikkati çeken kazen oldu o da oy vermedi :KK70:

Bence yanılıyorsun gelsinler göreceksin hepsi ayrı lezzet ayrı görüntü:)
İşte onu diyorum neyse bence böyle ama illaki tat görüntü farkı vardır ben biraz düz bakıyorum sanırım sevmediğim tek börek çeşidi patatesli gerisini severim o yüzden patates hariç hepsine oy verebilirim

Hani bendeki mantık şu olacağını bilsem yaprakları tak tek atıp aralarına iç koyarım sonuçta tat aynı mi aynı lezzet aynı mi aynı sarma ya ne gerek var hesabı :KK70:

İşin kolayına kaçtığım dogrudur :KK70:

İşte onu diyorum neyse bence böyle ama illaki tat görüntü farkı vardır ben biraz düz bakıyorum sanırım sevmediğim tek börek çeşidi patatesli gerisini severim o yüzden patates hariç hepsine oy verebilirim

Hani bendeki mantık şu olacağını bilsem yaprakları tak tek atıp aralarına iç koyarım sonuçta tat aynı mi aynı lezzet aynı mi aynı sarma ya ne gerek var hesabı :KK70:

İşin kolayına kaçtığım dogrudur :KK70:
Tescilli tembelsin:KK70:

X