- 16 Ağustos 2010
- 293.186
- 603.215
- 43
Nasıl yok :OKatılmıyorum tarif yok ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yok :OKatılmıyorum tarif yok ki
O tarifleri arasindan bı tanesini seçtim oda olmadı bana tuhaf geliyor bu kategori hepsi aynı abla bundan sonraki kategori el açması olsunNasıl yok:O
Bence yanılıyorsun gelsinler göreceksin hepsi ayrı lezzet ayrı görüntü:)O tarifleri arasindan bı tanesini seçtim oda olmadı bana tuhaf geliyor bu kategori hepsi aynı abla bundan sonraki kategori el açması olsun
Haydari güzel gözüküyordu da diğeri pek dikkat çekmedi tek dikkati çeken kazen oldu o da oy vermediGörüşüyor musun bizimkilerle, ne zamandır bakamıyorum bi uğramam lazım, zaten göğüş bir karış önden gidiyor
Kız alt tarafı börek, yap katıl amaç heyecan olsun ben katılmak için katıldım kazansam da bir kazanmasamda
Ellerine sağlık gerçekten güzel görünüyordu
İşte onu diyorum neyse bence böyle ama illaki tat görüntü farkı vardır ben biraz düz bakıyorum sanırım sevmediğim tek börek çeşidi patatesli gerisini severim o yüzden patates hariç hepsine oy verebilirimBence yanılıyorsun gelsinler göreceksin hepsi ayrı lezzet ayrı görüntü:)
Tescilli tembelsinİşte onu diyorum neyse bence böyle ama illaki tat görüntü farkı vardır ben biraz düz bakıyorum sanırım sevmediğim tek börek çeşidi patatesli gerisini severim o yüzden patates hariç hepsine oy verebilirim
Hani bendeki mantık şu olacağını bilsem yaprakları tak tek atıp aralarına iç koyarım sonuçta tat aynı mi aynı lezzet aynı mi aynı sarma ya ne gerek var hesabı
İşin kolayına kaçtığım dogrudur
Tescilli tembelsin
Bende dinlerim o hepimizden büyük
Ben bal kabağı her türlü severim, hafta sonu sizin için el açması böreğini yapacağımHaydari güzel gözüküyordu da diğeri pek dikkat çekmedi tek dikkati çeken kazen oldu o da oy vermedi
Yorgun resmen kendimi eve dar attımYasmin nasilsin kuzu?
Akşama ne yemek vardı:)Iyi aksamlar kizlarr
Valla sen iyisin ya yazmaya da zaman buluyosunYorgun resmen kendimi eve dar attım
Sen nasılsın canım?
4 çocukla Allah yardımcın olsunBüyüsünler biraz rahatlarsınValla sen iyisin ya yazmaya da zaman buluyosun
Ben ona da useniyorum okuyup kaciyorum bazen