- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Benimki Ağustos sonu:)Hee 2010 eylul
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki Ağustos sonu:)Hee 2010 eylul
Bende başladım diyete tut kendini minik dedim elbise giyeceksin millet sana gelirken fıstık gibi giyinecek sen çuval gibi geçireceksij sırtına kıyafeti yakışmacak dedim şuan sabrediyorumDiyette bir ara çok yedim içim kaçtı
Allah bagislasin:)Benimki Ağustos sonu:)
Aynen daha çok gençsin bırakma kendini:)Ne eksiğin var onlardan:)Bende başladım diyete tut kendini minik dedim elbise giyeceksin millet sana gelirken fıstık gibi giyinecek sen çuval gibi geçireceksij sırtına kıyafeti yakışmacak dedim şuan sabrediyorum
Allah tan akşam yemeği kalmadı Arda
Hepimizin inşaallahAllah bagislasin:)
Ben çıtır börek le senin arkanda kalmıştım ama çıtır böreği yiyememek olsa gerek çekici geldiAynen bilmiyorlar, benim börek sonuncu oldua, zevksizler
Ben yavastan mitfaga dogru yol alicam galiba fena aciktim yaw:)))Bende başladım diyete tut kendini minik dedim elbise giyeceksin millet sana gelirken fıstık gibi giyinecek sen çuval gibi geçireceksij sırtına kıyafeti yakışmacak dedim şuan sabrediyorum
Allah tan akşam yemeği kalmadı Arda
Bırakmaya agim ins ama yarın anneme gidiyorumAynen daha çok gençsin bırakma kendini:)Ne eksiğin var onlardan:)
Ben senin yerinde olsam yoksa bile geçer mutfağa birşeyler hazırlarım kendime cıbık cıbık gibisin bacım maşallahBen yavastan mitfaga dogru yol alicam galiba fena aciktim yaw:)))
SagolasinBen senin yerinde olsam yoksa bile geçer mutfağa birşeyler hazırlarım kendime cıbık cıbık gibisin bacım maşallah
Allah Allah bir rahatsızlığın yok demi tansiyon düşünce benim midem bulanıyor öyle bişey olmasın ://Sagolasin
Bu aralar garip oldum minigim acliktan midem kaziniyo ama yemek de istemiyorum midem bulaniyo yiyince sanki
Tansiyon neyim yerinde de kalsiyum felan vitamin kalmadi bende ucuzlerden sonraAllah Allah bir rahatsızlığın yok demi tansiyon düşünce benim midem bulanıyor öyle bişey olmasın ://
Değerlerine baktır canım ya ben tabsiyondan olduğunu bildiğim içinTansiyon neyim yerinde de kalsiyum felan vitamin kalmadi bende ucuzlerden sonra
Cafe de Paris soslu bonfile :) tako, Viyana usulü şinitzel aklıma tarif gelmediPizza ,hamburger ,paella var:)Başka iddialı ne olabilir:)
Halal xoşun olsun, qalib sən oldun can ? Çoooox çooooox təbriklərCok tesekkur ederim kizlar elleriniz dert gormesin
@BeyazOrkidem
@leylaklila
@carpathia
@hayalperest_81
@kokulusabun
@CKbeautyandsheer
@tozlutarihkokusu
@Tikkabilla
@stanki
@kulkedisi30
@-SUHAN-
@arsenol