- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Yarın mümkün değil giremem bekleyeyim dedim sabah namazında mi kalkıp bekkesem bazen kazen emmi 7-8 arası geliyorBu saatte açılmasını beklemiyorsun değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın mümkün değil giremem bekleyeyim dedim sabah namazında mi kalkıp bekkesem bazen kazen emmi 7-8 arası geliyorBu saatte açılmasını beklemiyorsun değil mi
Daha küçükler kırmaları gayet normal:)Az kaldı 1-2 sene sonra rahat edersin:)Yok ben de kullanmiyorum vitrinden alip kirmislaren son vitrinin kapilarini seffaf bantla bantladim
Ayy aciktim ben yine:))Ben yapacaktım soğuk mezeler de kabul etmedin o sıcak dedin :/
Ben o saatte yatıyor olacağım malum tatildeyim:)Yarın mümkün değil giremem bekleyeyim dedim sabah namazında mi kalkıp bekkesem bazen kazen emmi 7-8 arası geliyor
Arasıcak değil mi zatenBen yapacaktım soğuk mezeler de kabul etmedin o sıcak dedin :/
denerim her ikisini de Nevreste
Aynen sıcak sıcak yenir:)Arasıcak değil mi zaten
Ben ne anlarım soğuktan sıcaktan tek istediğim yemekArasıcak değil mi zaten
Sanmamkizim 9 yasinda hala ayniDaha küçükler kırmaları gayet normal:)Az kaldı 1-2 sene sonra rahat edersin:)
Eğer sıcak olursa yoğurt konmaz ki yoğurtlu oluşundan mütevellit soğuk saydım ben onuAynen sıcak sıcak yenir:)
Senin kız benim oğlumla yaşıt galiba 2010'lu mu:)Sanmamkizim 9 yasinda hala ayni
Boşver zaten tutmazdıEğer sıcak olursa yoğurt konmaz ki yoğurtlu oluşundan mütevellit soğuk saydım ben onu
Eğer sıcak olursa yoğurt konmaz ki yoğurtlu oluşundan mütevellit soğuk saydım ben onu
Kk ağzının tadını bilmiyor banaklican banaklican yicenBoşver zaten tutmazdı
Diyette bir ara çok yedim içim kaçtıKk ağzının tadını bilmiyor banaklican banaklican yicen
Hayırlı geceler CancağızımBen yatıyorum iyi geceler ketum nevros açıklamayacak kategoriyi
Hee 2010 eylulSenin kız benim oğlumla yaşıt galiba 2010'lu mu:)
Kk ağzının tadını bilmiyor banaklican banaklican yicen
Aynen bilmiyorlar, benim börek sonuncu oldua, zevksizlerKk ağzının tadını bilmiyor banaklican banaklican yicen