- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bu madonna degil yalnizmadonnanin uzerinde kadinlarin resmi oliiMavi bardak istemiştim yok dediler onun yerine bunu almıştım Eki Görüntüle 2230472
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu madonna degil yalnizmadonnanin uzerinde kadinlarin resmi oliiMavi bardak istemiştim yok dediler onun yerine bunu almıştım Eki Görüntüle 2230472
O yoktu işte sarışını kakaladılar dediğim buBu madonna degil yalnizmadonnanin uzerinde kadinlarin resmi olii
Çok şık görüşemiyoruz artık beni çağırdı çaya eşi geç geliyor diyekomsun olaydım anam
Kıymalı mı peynirli mi Yık çarşaflı börek
Böyle etiket olmuyor maalesef yeniden düzenlenen lazım :/Nevreste kisileri dogru etiketledim mi ya : (
Allah Allah bilgisayardan yaptim olmadi : ( nasil yapicam tek tek kisileri mi etiketlicem? aratipBöyle etiket olmuyor maalesef yeniden düzenlenen lazım :/
Yok canım olmamış el atayım mı:)Nevreste kisileri dogru etiketledim mi ya : (
Ben telefonda öndekileri silip nickleri aklımda tuttutup @koyup tekrar yazıyorsun hepsini akılda tutmak zor tek tek silip yazAllah Allah bilgisayardan yaptim olmadi : ( nasil yapicam tek tek kisileri mi etiketlicem? aratip
Ya çok güzeller bulursam fincanlardan istiyorum da şimdi dolar aldı başını gidiyorBak netten buldum
Eki Görüntüle 2230473
ayy nevosss cok iyi olurrrr :)))Yok canım olmamış el atayım mı:)
hepi topi 22 tane benim :) cok sayilmaz :) neyse nevos halledecek insallah :)Ben telefonda öndekileri silip nickleri aklımda tuttutup @koyup tekrar yazıyorsun hepsini akılda tutmak zor tek tek silip yaz
Çok şık görüşemiyoruz artık beni çağırdı çaya eşi geç geliyor diye
Eşi erken gelince adamı kapıdan geri kovaladı normal saatinde gel diye
Bu da diger rengi:)Ya çok güzeller bulursam fincanlardan istiyorum da şimdi dolar aldı başını gidiyor
Havalara bak az mi sanki en son kategori 5 oy almıştımhepi topi 22 tane benim :) cok sayilmaz :) neyse nevos halledecek insallah :)
Ben de yataktan yaziyorum o yuzden evdekilerin fotosunu atamiyorumN Nana BirTutamMutluluk20 ben de size anneannem ve babaannemin çeyizinden kalma bakır tabakları atardım ama kalkmaya üşendim hıh
Yolladım canım:)ayy nevosss cok iyi olurrrr :)))
kıskandıN Nana BirTutamMutluluk20 ben de size anneannem ve babaannemin çeyizinden kalma bakır tabakları atardım ama kalkmaya üşendim hıh
Işte benim rengim buBu da diger rengi:)Eki Görüntüle 2230474