- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.554
ayy lunya bu çohoş inşaallah gözüm filan değmezEki Görüntüle 2230436
BirTutamMutluluk20 bak sizin oralardan , bursada kapalı pazar var yesilyaylada teyzeler satıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy lunya bu çohoş inşaallah gözüm filan değmezEki Görüntüle 2230436
BirTutamMutluluk20 bak sizin oralardan , bursada kapalı pazar var yesilyaylada teyzeler satıyor
Bu daha ne ki, kactane böyle topladım, kıyamıyorum vitrinde duruyorayy lunya bu çohoş inşaallah gözüm filan değmez
At bakayımEvet madonna
Sarisi da var boyle koyusu da
Dur bi tane foto atayim benim tabaklardan
bana ver ben kıyar kullanırımBu daha ne ki, kactane böyle topladım, kıyamıyorum vitrinde duruyor
Bana göre biraz pahalı, dolar üzerinden satıldığı için sanırımbana ver ben kıyar kullanırım
sorması ayıp çok mu pahalı?
ne diye satılıyor yani porselenin adı sanı cinsi ne?Bana göre biraz pahalı, dolar üzerinden satıldığı için sanırım
Kiz sen baya bizim tabaklari seviyosun
Bizim Bursada çok var Azerbaycan vatandasi. Oturdugum yerdede kapali katli pazar var orada pazar gunu satiliyor alani cok. Kap tan tutta renkli renkli örtülere ne arasan var, şekerleri bilene diye satılıyor yani porselenin adı sanı cinsi ne?
azeri tanidiklarimiz var ve cay tabaklari vs hep bu tarz :)Kiz sen baya bizim tabaklari seviyosun
Evet hemde çokKiz sen baya bizim tabaklari seviyosun
Yok , nasıl birşey
Bende de bi cok seyi var kaldirmistim sanirim cikaricamazeri tanidiklarimiz var ve cay tabaklari vs hep bu tarz :)
Yarin foto atarim:)Yok , nasıl birşey
TamamYarin foto atarim:)