- 25 Şubat 2017
- 5.287
- 24.397
kategoriye göre katilabilirim :)Yarışmaya bekliyorum bayanlar:)Bakın aramızda pro üye olmayan kalmadı size de şans güler en azından pro üye olursunuz:)Yani illa birinci olmak gerekmiyor.Sürprizlerimiz bitmiyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kategoriye göre katilabilirim :)Yarışmaya bekliyorum bayanlar:)Bakın aramızda pro üye olmayan kalmadı size de şans güler en azından pro üye olursunuz:)Yani illa birinci olmak gerekmiyor.Sürprizlerimiz bitmiyor:)
Böyle diyorsun ama yarışmaya katılmıyorsun:)Canım tatil olmasınında etkisi olabilir:)Yine de iyi bence:)Abla bu kategori daha dikkat çekici olsun sanki börekler de biraz daha trendlerden düştük et yemekleri çok yoğundu güzeldi
Yine sohbet ediyoruz ama katılım daha yüksek olunca daha eğlenceli oluyor
O zaman mutlaka bekliyorum kolay kategori olacak:)kategoriye göre katilabilirim :)
Hadi oradan yapıversinler canımı sıkmasına gelin milleti değil mi ortada yokken bile moral bozuyorAdam düzelmez belki de çocukları öyle alistirma,canina yazik. Gelinler de sayacak iclerinden
Merakla bekliyorum yeni kategoriyi Cok niyetlendim ,nasip olmadı. İnsallah bu sefer olur :)İşte pro olmanın yolu buradan geçiyor.Çok zor değil evinize yemek yapacaksınız resimleyip yarışmaya katılacaksınız:)
Gelecek kategori kaçmaz haberiniz olsun:)
Hani belli değildiİşte pro olmanın yolu buradan geçiyor.Çok zor değil evinize yemek yapacaksınız resimleyip yarışmaya katılacaksınız:)
Gelecek kategori kaçmaz haberiniz olsun:)
İnşaallah canımMerakla bekliyorum yeni kategoriyi Cok niyetlendim ,nasip olmadı. İnsallah bu sefer olur :)
Vah garibanlarHadi oradan yapıversinler canımı sıkmasına gelin milleti değil mi ortada yokken bile moral bozuyor
Ben biliyorum siz bilmiyorsunuz:)Hani belli değildi
Amin canım .İnşaallah canım
Katılcam bu sefer :)) biliyorsun son zamana kadar yapacaktım fırın gidince kökten haber verdim yapamacagim diye ama fırın hallola ak rahat ol :))Böyle diyorsun ama yarışmaya katılmıyorsun:)Canım tatil olmasınında etkisi olabilir:)Yine de iyi bence:)
Kolay mı zor mu? Tatlı mı tuzlu mu?Ben biliyorum siz bilmiyorsunuz:)
Tamam inşaallahSana fırınsız tarif vereceğim:)Hem de efsane olacak:)Katılcam bu sefer :)) biliyorsun son zamana kadar yapacaktım fırın gidince kökten haber verdim yapamacagim diye ama fırın hallola ak rahat ol :))
Vah garibanlar
Hem kolay hem zor:)Genelde tuzlu ama tatlı olan tarifte var:)Kolay mı zor mu? Tatlı mı tuzlu mu?
İns yetisirsem annemdeken ara ara girerim de cuma günü biraz zorTamam inşaallahSana fırınsız tarif vereceğim:)Hem de efsane olacak:)
Ben gelinciyim
Çok kocacı değilim aslında da önündeki çekmeceli açmaz bazen çorap sorar çocuklarda öyle alıştı gidiyor
Ben hem gelinim hem kaynana adayıyımBen gelinciyim