• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Abla bu kategori daha dikkat çekici olsun sanki börekler de biraz daha trendlerden düştük et yemekleri çok yoğundu güzeldi

Yine sohbet ediyoruz ama katılım daha yüksek olunca daha eğlenceli oluyor
Böyle diyorsun ama yarışmaya katılmıyorsun:)Canım tatil olmasınında etkisi olabilir:)Yine de iyi bence:)

Adam düzelmez belki de çocukları öyle alistirma,canina yazik. Gelinler de sayacak iclerinden:KK70:
Hadi oradan yapıversinler canımı sıkmasına gelin milleti değil mi ortada yokken bile moral bozuyor :KK70:

İşte pro olmanın yolu buradan geçiyor.Çok zor değil evinize yemek yapacaksınız resimleyip yarışmaya katılacaksınız:)
Gelecek kategori kaçmaz haberiniz olsun:)
Merakla bekliyorum yeni kategoriyi :hamarat: Cok niyetlendim ,nasip olmadı. İnsallah bu sefer olur :)

Böyle diyorsun ama yarışmaya katılmıyorsun:)Canım tatil olmasınında etkisi olabilir:)Yine de iyi bence:)
Katılcam bu sefer :)) biliyorsun son zamana kadar yapacaktım fırın gidince kökten haber verdim yapamacagim diye ama fırın hallola ak rahat ol :))

Katılcam bu sefer :)) biliyorsun son zamana kadar yapacaktım fırın gidince kökten haber verdim yapamacagim diye ama fırın hallola ak rahat ol :))
Tamam inşaallah:KK19:Sana fırınsız tarif vereceğim:)Hem de efsane olacak:)

Back