- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Hadi git problem çıkmasın sonra yine gelirsinYa mı haber güzel geldi gidesim yok kız uyuyor herif olmasa çıkmayacağım da kahve beklyiro içerde ://
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi git problem çıkmasın sonra yine gelirsinYa mı haber güzel geldi gidesim yok kız uyuyor herif olmasa çıkmayacağım da kahve beklyiro içerde ://
İşe gidecek ya 22.15 de damlarimUyutta gel
Öf,çok simarik alistirmissin minik yaYa mı haber güzel geldi gidesim yok kız uyuyor herif olmasa çıkmayacağım da kahve beklyiro içerde ://
Tonti alem yaaa bazen içimden içimden gülüyorum okurken tontriko hep banlaniyor o yüzdenBazen tonti nin mesajlara denk gelip okuyorum
Tamam canım ,anlamadan git hadi. Grsz ins :*İşe gidecek ya 22.15 de damlarim
ama içiyorsun haniBen sürekli değilim ki ondan canım çekiyor
Ben de içiyorum sayılmaz hani
Rica ederimİnşaallah efenim çok teşekkür ederiz:)
Evet onu bi bdv de bir orda goruyorumBazen tonti nin mesajlara denk gelip okuyorum
Sen daha bilsen offff buna şımarık diyorsun ağzına yemek tutmuslugum var salak benÖf,çok simarik alistirmissin minik ya
Ben ona bayılıyorum yorumlarını özellikle BDV de takip ediyorum:)Tonti alem yaaa bazen içimden içimden gülüyorum okurken tontriko hep banlaniyor o yüzden
Hep oyle diyordum ilk bağımlılık gunlerimdeBen sürekli değilim ki ondan canım çekiyor
Ben de içiyorum sayılmaz hani
Evet bende bir kere ciddiye alıp yazmıştım ona bir güvenlikçi konusundq hatta demişti benim espri yaptığını anlamamışsın ciddi değilim beni bilen tanıyan saldirmiyor demiştiBen ona bayılıyorum yorumlarını özellikle BDV de takip ediyorum:)
OwwSen daha bilsen offff buna şımarık diyorsun ağzına yemek tutmuslugum var salak ben
ama içiyorsun hani
bırak hiç içme
Yarışmaya bekliyorum bayanlar:)Bakın aramızda pro üye olmayan kalmadı size de şans güler en azından pro üye olursunuz:)Yani illa birinci olmak gerekmiyor.Sürprizlerimiz bitmiyor:)Rica ederim
Çok kocacı değilim aslında da önündeki çekmeceli açmaz bazen çorap sorar çocuklarda öyle alıştı gidiyor
Şimdi tanıyoruz ve ne dediğini anlıyoruz:)Evet bende bir kere ciddiye alıp yazmıştım ona bir güvenlikçi konusundq hatta demişti benim espri yaptığını anlamamışsın ciddi değilim beni bilen tanıyan saldirmiyor demişti
Zaten böyle pro olmadan yazmak çok zor ,bekle ki 1 dakika geçsinYarışmaya bekliyorum bayanlar:)Bakın aramızda pro üye olmayan kalmadı sizede şans güler en azından pro üye olursunuz:)Yani illa birinci olmak gerekmiyor.Sürprizlerimiz bitmiyor:)
Abla bu kategori daha dikkat çekici olsun sanki börekler de biraz daha trendlerden düştük et yemekleri çok yoğundu güzeldiYarışmaya bekliyorum bayanlar:)Bakın aramızda pro üye olmayan kalmadı sizede şans güler en azından pro üye olursunuz:)Yani illa birinci olmak gerekmiyor.Sürprizlerimiz bitmiyor:)
Adam düzelmez belki de çocukları öyle alistirma,canina yazik. Gelinler de sayacak iclerindenÇok kocacı değilim aslında da önündeki çekmeceli açmaz bazen çorap sorar çocuklarda öyle alıştı gidiyor
İşte pro olmanın yolu buradan geçiyor.Çok zor değil evinize yemek yapacaksınız resimleyip yarışmaya katılacaksınız:)Zaten böyle pro olmadan yazmak çok zor ,bekle ki 1 dakika geçsin