• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Önümüzdeki kategoriyede katılırsın sonra bakarız:)
:D ben yenilmelere doymuyorum abla her türlü katılırım çünki bana iyi geliyor evde hep aynı uğraşlar en azından heyecan oluyor değişiklik yeni şeyler öğrenip yapıyorum.

:KK70: ben yenilmelere doymuyorum abla her türlü katılırım çünki bana iyi geliyor evde hep aynı uğraşlar en azından heyecan oluyor değişiklik yeni şeyler öğrenip yapıyorum.
Emeklerinin karşılığını birgün alırsın inşaallah:KK200::KK60:

İkinciye de bi bronz madalya filan olsaydı iyiydi :) çok şanslısın canım ikinci mi üçüncü mü katılışın hemen aldın madalyayı çok sevindim senin adına:KK36::KK15:
Darisi basina canim:KK60:herkesin boregi cok guzeldi gercekten benim avantajim sunumum iyiydiHoppa
Madalya mı geliyoooorrrrre :rolleyes:
Sayenizde:KK36::KK36::KK36:
Ben baktım önceleri de katılmış 9.katılışı:rolleyes:
Sen de iyicene incik cincik etmişsin beni:KK53:
İlk yapılan yarışmadan itibaren katılıyor:)Tabi çok ara verdi:)
Bi ara kaderime kustuytum nevo:KK45:
Bir de fotolar silinmeyeydi de sunumları görsek eyiydi:deli:
O zamanlar simdikiler kadar iyi degildi tabi sunumlar:KK51:
Demek o zaman dosya olarak eklememiş:)
Hizliresimden eklediydim:KK53:

17. :sus::olamaz::KK22: Pilavlardan beri 1 kez katılmadım oda bu yıl ki et yemekleri ara vermeden devam ediyorum nasıl bi yenilme psikolojisiyse bende :KK70:
Canım benim ya aslında sen çok başarılısın ama nasibinin zamanı var demekki inşaAllah önümüzdeki kategori kazanırsın kuzum ben seni tutcam benim tuttuğum kazanıyor bak :45:

Darisi basina canim:KK60:herkesin boregi cok guzeldi gercekten benim avantajim sunumum iyiydiHoppa

Sayenizde:KK36::KK36::KK36:

Sen de iyicene incik cincik etmişsin beni:KK53:

Bi ara kaderime kustuytum nevo:KK45:

O zamanlar simdikiler kadar iyi degildi tabi sunumlar:KK51:

Hizliresimden eklediydim:KK53:
Ordan silince buradanda silinmiş:)

Yok yaw gerek yok:KK53:

Bunlar tanıdık geldi mi:)
j3cc1-jpg.2107269

l8p23-jpg.2174027

2-jpg.2178901

Back