• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yarismaya katilmayacagim bi kategoride E Evvab gardasima sunum icin fikirler sunucam:KK19::lülülü:beni tek tutan oydu:KK19:
Ben sadece kendimi tutuyordum :KK53:
Yanlış anlama beğendik te hani klasikler tutuluyor diye ihtimal vermemişti ben:KK45:

Aynen onlardan:)
tahmin ettimde bende ondanda yok köye götürdüm taşınırken hurçla başka birşey bakayım öyle saten ve canlı renkli :) bide ben onun yeşilini istiyorum netten bi bakimmi ya

tahmin ettimde bende ondanda yok köye götürdüm taşınırken hurçla başka birşey bakayım öyle saten ve canlı renkli :) bide ben onun yeşilini istiyorum netten bi bakimmi ya
Bak belki bulursun:)Bazen bime geliyor.Kare saten örtüler 5 tl falan oluyor:)

Fikirler sun gardaşım lakin benim öyle örtüm falan yok ki almamda bu ara çok mümkün değil senin kırmızıyı bana ödünç yollarsan çok makbule geçer :KK8:
Ortuye gerek yok perde kilif Allah ne verdiyse:KK70::KK70:
O kırmızı örtünün ne olduğunu söyledi sen biliyor musun?
Tum kk biliyo:KK70::KK70:
yok eskinin yastık kılıfımı yoksa :KK70:
Kilif ama eski degil yeminlen hic kullanmadim:KK70::KK70:
Ben sadece kendimi tutuyordum :KK53:
Yanlış anlama beğendik te hani klasikler tutuluyor diye ihtimal vermemişti ben:KK45:
:110::110:
Oyuma ihtiyacın yoktu:)
Biliyom ben seni balim:KK60:demin de yazdim ben katilmicaktim nevonun sayesinde katildim diye:KK60:

Nevros öyle benimde yorgan göbeğim var olur mu :KK70::KK70:

Adını da bilmiyorum yorgan göbeği diyorum siz anlayın :KK53::KK53:
Olur canım neden olmasın bak azerin onu kullanmış şahane olmuş:)

Bak belki bulursun:)Bazen bime geliyor.Kare saten örtüler 5 tl falan oluyor:)
hiç denk gelmedim takip edeyim :)
indir.jpeg

Back