En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İşte biz yönetim olarak mevsim dışı kategorileri pek sevmiyoruz.Bak böreğe süs olsun diye eşime zorla 3 tane minik çeri domates aldırdımAdam diyor senin yüzünden 150 gr domates aldım
Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5

Sen sunumu bu sefer daha iyi yaptın:)Önümüzdeki kategori daha iyi olacak biliyorum:)

Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5
Fiyatı mühim değil canım ben sağlıklı bulmuyorum.Benim çocuklarım eskiden bizim olduğumuz gibi domatesin mevsimini gelmesini bekliyorlar.Geldiğinde zevkle yiyorlar.Çok özlüyorlar:)

Kabağı buraya yollaan keşke yemeğini yapardım büyük falan farketmez , bizim burda kabak 8 tl, 3 tane anca geliyor onada

Abla çorbalar olursa mercimek çorbasını tek bir kişiye verme lütfen lokanta usulü var ezogelin var bunları da verin lütfen
Kategori gelince şaşıracaksınız ve önce aklınıza tarif gelmeyecek.

Kabağı buraya yollaan keşke yemeğini yapardım büyük falan farketmez , bizim burda kabak 8 tl, 3 tane anca geliyor onada
Kafam kadar o çeşit kabak hormonlu oluyor kuzum boşver yeme daha iyi :)
Ama yok ben yiycem dersen özelden adres at

Fiyatı mühim değil canım ben sağlıklı bulmuyorum.Benim çocuklarım eskiden bizim olduğumuz gibi domatesin mevsimini gelmesini bekliyorlar.Geldiğinde zevkle yiyorlar.Çok özlüyorlar:)
Çok güzel düşünüyorsun ekme dikme şansınız yokmu :)

Kafam kadar o çeşit kabak hormonlu oluyor kuzum boşver yeme daha iyi :)
Ama yok ben yiycem dersen özelden adres at
Bizim köyde de o kadar büyük oluyor kabagimiz bu sene toplama zamanı atarım buraya , hormonsuz

Çok güzel düşünüyorsun ekme dikme şansınız yokmu :)
Burada yok canım ama memlekette kayınvalidem yazın dikiyor.Onun bu yıl bahçesindeki domates biber ile kızartma falan yaptım.Allahım yok öyle bir tat.Hormonsuz,doğal sebze böyle olur:)Yani orada olsak bizde çok faydalanacağız.

Ahh ahhh hemde nasıl lezzetli olmuştur aş erdim resmen
Ben böcekden korkmasam neler yapacağımda arı kedi tavuk bütün hayvanlardan çok korkuyorum :)

Ahh ahhh hemde nasıl lezzetli olmuştur aş erdim resmen
Ben böcekden korkmasam neler yapacağımda arı kedi tavuk bütün hayvanlardan çok korkuyorum :)
Kayınvalidemin bahçe çok büyük kayısı işi yapıyorlar.Bir köşeye sebze dikiyor:)

Beyaz kabakmı canım o kadar büyük olan bizim köydede çok gelişmiş olan o kadar büyük oluyor biz ona gart diyoruz
Evet normal dolmalık kabağın biraz açık renk olanı, 3 taneyi 3 hafta yiyoruz

Kayınvalidemin bahçe çok büyük kayısı işi yapıyorlar.Bir köşeye sebze dikiyor:)
Allah kolaylık versin toprak kötü enerjiyi alır ya şeker gibi kadındır kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…