• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İşte biz yönetim olarak mevsim dışı kategorileri pek sevmiyoruz.Bak böreğe süs olsun diye eşime zorla 3 tane minik çeri domates aldırdım:KK70:Adam diyor senin yüzünden 150 gr domates aldım:KK70:
Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım :D
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5 :issiz:

Doğru bir hareket yazın seçenek daha çok kategori konusunda.. Ama diyet menüyse bir tarif kafamda belirdi hatta bugün yaptım, sunumu naparım bilemiyorum :) inceledim diyet menüde 2 çeşit istenmiş daha önce, yine öyle olursa ikinci çeşit bir tür protein olmalı diye düşünüyorum.. Dedim ya sunum kopma noktası yoksa yeme şansımız olsa eminim hepsi çok lezzetlidir yani :)
Sen sunumu bu sefer daha iyi yaptın:)Önümüzdeki kategori daha iyi olacak biliyorum:)

Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım :KK70:
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5 :işsiz:
Fiyatı mühim değil canım ben sağlıklı bulmuyorum.Benim çocuklarım eskiden bizim olduğumuz gibi domatesin mevsimini gelmesini bekliyorlar.Geldiğinde zevkle yiyorlar.Çok özlüyorlar:)

Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım :KK70:
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5 :işsiz:
Kabağı buraya yollaan keşke yemeğini yapardım büyük falan farketmez , bizim burda kabak 8 tl, 3 tane anca geliyor onada :işsiz:

Abla çorbalar olursa mercimek çorbasını tek bir kişiye verme lütfen :olamaz: lokanta usulü var ezogelin var bunları da verin lütfen :KK51:
Kategori gelince şaşıracaksınız ve önce aklınıza tarif gelmeyecek.:KK45:

Kabağı buraya yollaan keşke yemeğini yapardım büyük falan farketmez , bizim burda kabak 8 tl, 3 tane anca geliyor onada :işsiz:
Kafam kadar o çeşit kabak hormonlu oluyor kuzum boşver yeme daha iyi :)
Ama yok ben yiycem dersen özelden adres at :KK70:

Fiyatı mühim değil canım ben sağlıklı bulmuyorum.Benim çocuklarım eskiden bizim olduğumuz gibi domatesin mevsimini gelmesini bekliyorlar.Geldiğinde zevkle yiyorlar.Çok özlüyorlar:)
Çok güzel düşünüyorsun ekme dikme şansınız yokmu :)

Kafam kadar o çeşit kabak hormonlu oluyor kuzum boşver yeme daha iyi :)
Ama yok ben yiycem dersen özelden adres at :KK70:
Bizim köyde de o kadar büyük oluyor kabagimiz bu sene toplama zamanı atarım buraya , hormonsuz :KK45:

Çok güzel düşünüyorsun ekme dikme şansınız yokmu :)
Burada yok canım ama memlekette kayınvalidem yazın dikiyor.Onun bu yıl bahçesindeki domates biber ile kızartma falan yaptım.Allahım yok öyle bir tat.Hormonsuz,doğal sebze böyle olur:)Yani orada olsak bizde çok faydalanacağız.

Burada yok canım ama memlekette kayınvalidem yazın dikiyor.Onun bu yıl bahçesindeki domates biber ile kızartma falan yaptım.Allahım yok öyle bir tat.Hormonsuz,doğal sebze böyle olur:)Yani orada olsak bizde çok faydalanacağız.
Ahh ahhh hemde nasıl lezzetli olmuştur :77: aş erdim resmen :D
Ben böcekden korkmasam neler yapacağımda arı kedi tavuk bütün hayvanlardan çok korkuyorum :)

Ahh ahhh hemde nasıl lezzetli olmuştur :kk77: aş erdim resmen :KK70:
Ben böcekden korkmasam neler yapacağımda arı kedi tavuk bütün hayvanlardan çok korkuyorum :)
Kayınvalidemin bahçe çok büyük kayısı işi yapıyorlar.Bir köşeye sebze dikiyor:)

Beyaz kabakmı canım o kadar büyük olan bizim köydede çok gelişmiş olan o kadar büyük oluyor biz ona gart diyoruz :KK45:
Evet normal dolmalık kabağın biraz açık renk olanı, 3 taneyi 3 hafta yiyoruz :KK53::KK53:

Kayınvalidemin bahçe çok büyük kayısı işi yapıyorlar.Bir köşeye sebze dikiyor:)
Allah kolaylık versin toprak kötü enerjiyi alır ya şeker gibi kadındır kesin :)

Back