• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Niye eledin,pilav ile makarnayı ben sulu demedim ki:KK45:
Pilavlar olur makarnalar da olur, dunya mutfagi da olur. eger genelde tuzlu lafina bakarsak tatli degil.
Corbalar da bayagi oldu yapmayali.
Mesela kahvalti sofrasi olursa kim neye gore tarif ayirtcak, yoksa herkes istedigi gibi masa mi hazirlayacak:KK53:

Pilavlar olur makarnalar da olur, dunya mutfagi da olur. eger genelde tuzlu lafina bakarsak tatli degil.
Corbalar da bayagi oldu yapmayali.
Mesela kahvalti sofrasi olursa kim neye gore tarif ayirtcak, yoksa herkes istedigi gibi masa mi hazirlayacak:KK53:
Neyse bekleyip görelim:)Söylemiyeceğim sizde yorulmayın:)

Mevsim dışı sebze ve meyve kullanılmasını istemiyoruz canım:)Yani ben bu mevsimde mesela patlıcan ,fasulye,domates,biber kullanmam:)O zaman ne gibi tencere yemekleri olur:)
Şimdi olmasa da ilerde olabilir abla ekşili köfteli yemekler var bakliyat var katılım da çok olur :) sunumlar yarışır :KK200: tarif çok fazla var bence ama dediğin gibi sebze şuan pek mümkün değil:bicak:

Yeni kategori hakkinda edinebildigim tek ip ucunu sizinle paylasiyorum hazir misiniz?:skandal:

Yenilebiliyormus, inanabiliyor musunuz saka gibi:KK70:
İçiledebilirdi meyve suyuda yapılabilirdi hiç yapılmadı ama olabilirdi yani :)

Salatalığı falanda düşün şu detoks sularını falan :)
İşte biz yönetim olarak mevsim dışı kategorileri pek sevmiyoruz.Bak böreğe süs olsun diye eşime zorla 3 tane minik çeri domates aldırdım:70:Adam diyor senin yüzünden 150 gr domates aldım:70:

İşte biz yönetim olarak mevsim dışı kategorileri pek sevmiyoruz.Bak böreğe süs olsun diye eşime zorla 3 tane minik çeri domates aldırdım:KK70:Adam diyor senin yüzünden 150 gr domates aldım:KK70:
Doğru bir hareket yazın seçenek daha çok kategori konusunda.. Ama diyet menüyse bir tarif kafamda belirdi hatta bugün yaptım, sunumu naparım bilemiyorum :) inceledim diyet menüde 2 çeşit istenmiş daha önce, yine öyle olursa ikinci çeşit bir tür protein olmalı diye düşünüyorum.. Dedim ya sunum kopma noktası yoksa yeme şansımız olsa eminim hepsi çok lezzetlidir yani :)

Back