Nasılsın canım, bebiş nasıl ? Kontrole ne zaman gidiyorsunGünaydın hanımlar ne çabuk geçiyor günler bana mı öyle geliyor yoksa
Ben söylerim 5 tane, ama kazanırsan madalyanın bir kuyruğu benim olurNevreste bana da bir tane şöyle belki girerim yarışmaya
İyiyiz canım kontrole geçen hafta gittim yeni bir perinatoloji doktoru gelmiş. MR istedi bebekten kabul etmedim risklerinden bahsetti bu sefer baya açık ilk defa bir doktor söyledi kanım çekildi resmen o saydıkça ama nedense içimde farklı bi huzur var annemin hissediyorum herşey iyi olacak inşallah. Onun dışında bebişin keyfi yerinde kilo alımı herşeyi normal gidiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor canım ?Nasılsın canım, bebiş nasıl ? Kontrole ne zaman gidiyorsun
İnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu. Bende iyiyim aynı, ikili kan sonucu çıkmadı daha onu bekliyorumİyiyiz canım kontrole geçen hafta gittim yeni bir perinatoloji doktoru gelmiş. MR istedi bebekten kabul etmedim risklerinden bahsetti bu sefer baya açık ilk defa bir doktor söyledi kanım çekildi resmen o saydıkça ama nedense içimde farklı bi huzur var annemin hissediyorum herşey iyi olacak inşallah. Onun dışında bebişin keyfi yerinde kilo alımı herşeyi normal gidiyor çok şükür. Senin nasıl gidiyor canım ?
Kesin kapılmıştır o beş tane deBen söylerim 5 tane, ama kazanırsan madalyanın bir kuyruğu benim olur
Tamam yeter ki kazanayim gelen hediyenin yarışı da senin olsunBen söylerim 5 tane, ama kazanırsan madalyanın bir kuyruğu benim olur
Gözleme kimsenin aklına gelmemiştir diye düşünüyorum yada tava böreğiKesin kapılmıştır o beş tane de
Hediye sende kalsın, madalyanın yarısı yeterTamam yeter ki kazanayim gelen hediyenin yarışı da senin olsun
Gözlemeyi hamsi güzeli yapmıştı,tava böreğini de alimiyon geçen yarışma ,pileli börek de canım portakal sulu ördekim yapmıştıGözleme kimsenin aklına gelmemiştir diye düşünüyorum yada tava böreğimidye ile pileli den emin değilim taliplisi olabilir
Hediye sende kalsın, madalyanın yarısı yeter
Bende muallak tayim tarif konusunda yapsam mı yapmasam mi diye zorlu günler beni bekliyor :// ve bu günlerde birde oylama heyecanı kaldırabilirmiyim acaba bir iddiam olmayan bir kategoride niye yorayim kendimi diyorum kararsızımGözleme kimsenin aklına gelmemiştir diye düşünüyorum yada tava böreğimidye ile pileli den emin değilim taliplisi olabilir
Hediye sende kalsın, madalyanın yarısı yeter
Görüşüyor musun bizimkilerle, ne zamandır bakamıyorum bi uğramam lazım, zaten göğüş bir karış önden gidiyorGözlemeyi hamsi güzeli yapmıştı,tava böreğini de alimiyon geçen yarışma ,pileli börek de canım portakal sulu ördekim yapmıştı
Kız alt tarafı börek, yap katıl amaç heyecan olsun ben katılmak için katıldım kazansam da bir kazanmasamdaBende muallak tayim tarif konusunda yapsam mı yapmasam mi diye zorlu günler beni bekliyor :// ve bu günlerde birde oylama heyecanı kaldırabilirmiyim acaba bir iddiam olmayan bir kategoride niye yorayim kendimi diyorum kararsızım
He bu arada lunya bana oy vermiştin mezelerden tşk ederim kimseye tşk edemedim o aralar :))
Tarifsiz mi kaldınKesin kapılmıştır o beş tane de
İnşallah güzel çıkar canım sonuçlarİnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu. Bende iyiyim aynı, ikili kan sonucu çıkmadı daha onu bekliyorum
Yerlerinde bulabilirsen bakarsınGörüşüyor musun bizimkilerle, ne zamandır bakamıyorum bi uğramam lazım, zaten göğüş bir karış önden gidiyor
Kız alt tarafı börek, yap katıl amaç heyecan olsun ben katılmak için katıldım kazansam da bir kazanmasamda
Ellerine sağlık gerçekten güzel görünüyordu
Tarifim var da ,belki daha iddialıdır diye şeyettiydim ,hamsiden sonra korkar oldumTarifsiz mi kaldın
Başka platform dalar ya onu kast etmiştimYerlerinde bulabilirsen bakarsınYok canım görüşemiyorum .
Heeee,yok canım ,sosyal medya harici başka yerde üyeliğim yok benim.Buraya da bu aralar sık gelemiyorum.Kız okula başladı ya yoğunumBaşka platform dalar ya onu kast etmiştim