Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
hanımlar şerbetli tatlılar buzlukta saklanır mı? ya da şerbetlemeden buzdolabının normal kısmında 2-3 gün dursa bayatlar mı?
Aylarca kalıyor hiç bir şey olmuyor.Ben baklava,revani,kadayıf ve şekerpare koyuyorum:)Yemeden 1-2 saat önce çıkarıyorum kendi halinde eriyor.Hiç bir değişiklik oluyor.Diğer türlüde buzdolabında altta günlerce kalıyor.Şerbet dökmezsen 15-20 gün bile kalıyor.

baklava değilde kıbrıs tatlısı ya da revani yapıcam şerbetlemesem 3 gün kadar normal dolapta beklese bayatlamaz herhalde marketlerde kuru revani görüyorum onlar duruyorsa bu da durur belki
Hava almaz iyi saklarsan hiç bir şey olmuyor:)Yıllardır koyarım:)İlk denemyi diyetteyken eve gelen kadayıfla yapmıştım sonra hepsini denedim:)Ama iyi korumak lazım koku çekmemesi lazım:)Kuru halde hele hiçbir şey olmuyor:)Yalnız şerbetsiz şekerpareyi şerbetlerken ikisinden biri mutlaka çok sıcak olmalı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…