Onu bılıyorum canım, bende ilk çocukta 3 senelik evli olmak gerekli oldugu için özel olmustu. Yine bir cocuk oldugun da devlet karşılamıyor evet.:)Çocuk sahibi olduğu için, devlet karşılamıyor. Dolayısı ile yaş sınırı yok canım.
Seni çok özlemiş Nevriye, hiç gelmiyor diyorLen nevriiiyeeeeeeeeeee
Artık 1 sene sonunda başlanabiliyor ve bazı durumlarda 1 sene şartı da ortadan kalkıyor canımOnu bılıyorum canım, bende ilk çocukta 3 senelik evli olmak gerekli oldugu için özel olmustu. Yine bir cocuk oldugun da devlet karşılamıyor evet.:)
Hayirlisi bakalim nasipte varsa gelir.. yoksa da artik ciddi dusunup butce ayarlamak lazim.. ya da tamamen birakmak..bir tane var sukur diyereek...Artık 1 sene sonunda başlanabiliyor ve bazı durumlarda 1 sene şartı da ortadan kalkıyor canım
Ben sizin yerinizde olsam, evladım yalnız kalmasın diye düşünerek, en azından 1 defa tüp bebek tedavisi görürdüm.Hayirlisi bakalim nasipte varsa gelir.. yoksa da artik ciddi dusunup butce ayarlamak lazim.. ya da tamamen birakmak..bir tane var sukur diyereek...
Evde bırakmamak lazım ben gitmeden cook güzel inceldim:)))İşte geçen yıl leslie falan yapıyordum .Ama işte evde olmuyor 2 gün yapıyorum sonra bırakıyorum:)
Daha iyi olmuşArtık 1 sene sonunda başlanabiliyor ve bazı durumlarda 1 sene şartı da ortadan kalkıyor canım
Benim arkadaşım şerbetli tatlı yapıp buzluğa atıyor baklava vs. Bende bir kere denedim tadın da bozulma olmamıştı. Bayramda baklavayı öyle saklıyorumhanımlar şerbetli tatlılar buzlukta saklanır mı? ya da şerbetlemeden buzdolabının normal kısmında 2-3 gün dursa bayatlar mı?
Ben iki defa attım şerbetleyip attım annem kuru atar. Ama kötü olmamıştı tadı az bi denemelik yapın isterseniz tadında değişiklik hissetmezseniz öyle daha kolay oluyor çıkarmakşerbetleyip mi yoksa kuru mu atıyorsun? annem de atıyor ama kuru olarak saklıyor
baklava değilde kıbrıs tatlısı ya da revani yapıcam şerbetlemesem 3 gün kadar normal dolapta beklese bayatlamaz herhalde marketlerde kuru revani görüyorum onlar duruyorsa bu da durur belkiBen iki defa attım şerbetleyip attım annem kuru atar. Ama kötü olmamıştı tadı az bi denemelik yapın isterseniz tadında değişiklik hissetmezseniz öyle daha kolay oluyor çıkarmak
İyice sitreçleyin hava almasın bişey olacağını sanmıyorumbaklava değilde kıbrıs tatlısı ya da revani yapıcam şerbetlemesem 3 gün kadar normal dolapta beklese bayatlamaz herhalde marketlerde kuru revani görüyorum onlar duruyorsa bu da durur belki