En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
illa katıl bu kategori sensiz olmaz dediler dayanamadım yoksa şimdi BirTutamMutluluk20 birinciliğini ilan etmişti.
Katil didiler dimi birincilige oyna demediler yabu arada ben de az kalsin katilmiyodum yarismaya nevo sagolsun
Gonca gul boreginin onde gidecegi belliydi cok basarili ayni sekilde pizza borek de oyle
Sagolasin balim
Teşekkür ederim kesinlikle BirTutamMutluluk20 harika bir iş çıkarmış ya takılıyorum Azeri’n sana ya valla çok isterim kazanmayan birinin kazanmasını
O zaman cekil surdan
ervanazlim Kazen benim oy verdiğim kazanamıyor demişti,sana oy verdiYani senin 1.olmanı istemiyor galiba Eşinin oy verdiği 1.oluyor,yine bu kural değişmeyecek mi ne
Erva da seviniii kazen baga oy virdi diye
Paçanga ve kol böreği yarışmayı bırakmıyordu geliyorlardııı
Sunu soylemeden gecemicem pacanga boregi 1 bile ola bilirdi eger o borek tabakta olsaydi
Yaa evet öyle bu sefer olsa keşke aramızda kalsın ben gurtmingotam ı tutuyorum
Olsun bi dahakine de o kazanir
Siz iremin sarkisini yolluyorum

Ben tek siz hepiniz
Aynaya baktı mı hiçbiriniz
Takmıyorum takmıycam
Kimsenin yanına bırakmıycam

Canım birinciliğe koşuyorsun :)
Diğer birincilikte hazır yufka börekleriymiş yeni gördüm
Börek çok sevdiğimden sanırım bi aşkla yapıyorum :) Goncagül böreği yoluma daş koyuyor ama yapacak bişey Yok

Zarf ve Gonca Gul boreklerinin arasinda kaldim, gece gece oldukca leziz goruntuleri var.
Cogunluk gonca gule verir diye dusundugumden rekabet yukselsin deyip zarfa verdim, bol sans.
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…