deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.781 Nevreste .!.: Hayırlı geceler.Çok bekledim niye erken gelmedin Genişletmek için tıkla... 3 gündür misafirim vardı,akşam da diziye takıldım ama gizlice okuyordum sizi
Nevreste .!.: Hayırlı geceler.Çok bekledim niye erken gelmedin Genişletmek için tıkla... 3 gündür misafirim vardı,akşam da diziye takıldım ama gizlice okuyordum sizi
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.782 Nevreste .!.: 2 oy alınca hemen havaya girdin değil mi Genişletmek için tıkla... Vallaha şampiyon olmuş gibi sevindim nevros ne yalan söyleyeyim
Nevreste .!.: 2 oy alınca hemen havaya girdin değil mi Genişletmek için tıkla... Vallaha şampiyon olmuş gibi sevindim nevros ne yalan söyleyeyim
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.783 Lunya .!.: Hanımlar, pırasa boregine oy verirken burada da övmeyi unutmazsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ulenn
Lunya .!.: Hanımlar, pırasa boregine oy verirken burada da övmeyi unutmazsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ulenn
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.784 deynepnaz .!.: 3 gündür misafirim vardı,akşam da diziye takıldım ama gizlice okuyordum sizi Genişletmek için tıkla... Hem dizi hem biz olmuyoruz değil mi:)Neyse yarın gelirsin görüşürüz:)Çok geçmişi okuma zaten seninle ilgili bir şey konuşmadık
deynepnaz .!.: 3 gündür misafirim vardı,akşam da diziye takıldım ama gizlice okuyordum sizi Genişletmek için tıkla... Hem dizi hem biz olmuyoruz değil mi:)Neyse yarın gelirsin görüşürüz:)Çok geçmişi okuma zaten seninle ilgili bir şey konuşmadık
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.785 Lunya .!.: Vallaha şampiyon olmuş gibi sevindim nevros ne yalan söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Yani oysuz kalmak kötü bir şey az çok beğenen olması yeterli geliyor:)
Lunya .!.: Vallaha şampiyon olmuş gibi sevindim nevros ne yalan söyleyeyim Genişletmek için tıkla... Yani oysuz kalmak kötü bir şey az çok beğenen olması yeterli geliyor:)
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.786 Nevreste .!.: Hem dizi hem biz olmuyoruz değil mi:)Neyse yarın gelirsin görüşürüz:)Çok geçmişi okuma zaten seninle ilgili bir şey konuşmadık Genişletmek için tıkla... Ara ara okudum etiketleri,kilo mu almak istiyoruz falan yazıyordun PC yi yeni aldım elime ,telden okuyordum
Nevreste .!.: Hem dizi hem biz olmuyoruz değil mi:)Neyse yarın gelirsin görüşürüz:)Çok geçmişi okuma zaten seninle ilgili bir şey konuşmadık Genişletmek için tıkla... Ara ara okudum etiketleri,kilo mu almak istiyoruz falan yazıyordun PC yi yeni aldım elime ,telden okuyordum
Yonahime 6.tkm Kpt yrd.💝Yaş:23 Bş:70 Gncl:60.4🎯SON:5.5 kg 🎯 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Kasım 2018 4.964 16.025 128 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.787 Simit tadinda citir boregi kim yaptiysa ellerine saglik Walla gece gece bi tek canim onu cekti nam nammm:))) Diyetim biter bitmez denicem Inss:)
Simit tadinda citir boregi kim yaptiysa ellerine saglik Walla gece gece bi tek canim onu cekti nam nammm:))) Diyetim biter bitmez denicem Inss:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.788 deynepnaz .!.: Ara ara okudum etiketleri,kilo mu almak istiyoruz falan yazıyordun PC yi yeni aldım elime ,telden okuyordum Genişletmek için tıkla... Birlikte kilo vereceğiz sensiz veremem biliyorsun.Birlikte başlıyoruz:) Değil mi N Nana ve Smile Forever
deynepnaz .!.: Ara ara okudum etiketleri,kilo mu almak istiyoruz falan yazıyordun PC yi yeni aldım elime ,telden okuyordum Genişletmek için tıkla... Birlikte kilo vereceğiz sensiz veremem biliyorsun.Birlikte başlıyoruz:) Değil mi N Nana ve Smile Forever
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.789 Nevreste .!.: Yani oysuz kalmak kötü bir şey az çok beğenen olması yeterli geliyor:) Genişletmek için tıkla... Bana kim nazar değdirdiyse iki kategoridir,geri alsın nazarını
Nevreste .!.: Yani oysuz kalmak kötü bir şey az çok beğenen olması yeterli geliyor:) Genişletmek için tıkla... Bana kim nazar değdirdiyse iki kategoridir,geri alsın nazarını
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.790 deynepnaz .!.: Bana kim nazar değdirdiyse iki kategoridir,geri alsın nazarını Genişletmek için tıkla... Hep tantuni yüzünden
deynepnaz .!.: Bana kim nazar değdirdiyse iki kategoridir,geri alsın nazarını Genişletmek için tıkla... Hep tantuni yüzünden
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.791 Nevreste .!.: Birlikte kilo vereceğiz sensiz veremem biliyorsun.Birlikte başlıyoruz:) Değil mi N Nana ve Smile Forever Genişletmek için tıkla... Ben neyse de sen nerenden kilo vereceksin ,bana bile çok zayıflamışsın diyorlar
Nevreste .!.: Birlikte kilo vereceğiz sensiz veremem biliyorsun.Birlikte başlıyoruz:) Değil mi N Nana ve Smile Forever Genişletmek için tıkla... Ben neyse de sen nerenden kilo vereceksin ,bana bile çok zayıflamışsın diyorlar
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 17 Aralık 2011 29.255 37.329 798 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.792 deynepnaz .!.: Bana kim nazar değdirdiyse iki kategoridir,geri alsın nazarını Genişletmek için tıkla... Yalniz senin borek gercekten daha cok oyu hakediyoduen kisa zamanda denicem
deynepnaz .!.: Bana kim nazar değdirdiyse iki kategoridir,geri alsın nazarını Genişletmek için tıkla... Yalniz senin borek gercekten daha cok oyu hakediyoduen kisa zamanda denicem
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.793 Nevreste .!.: Yani oysuz kalmak kötü bir şey az çok beğenen olması yeterli geliyor:) Genişletmek için tıkla... 1 tane de olsa olsun yani Nevreste .!.: Birlikte kilo vereceğiz sensiz veremem biliyorsun.Birlikte başlıyoruz:) Değil mi N Nana ve Smile Forever Genişletmek için tıkla... Evetttt
Nevreste .!.: Yani oysuz kalmak kötü bir şey az çok beğenen olması yeterli geliyor:) Genişletmek için tıkla... 1 tane de olsa olsun yani Nevreste .!.: Birlikte kilo vereceğiz sensiz veremem biliyorsun.Birlikte başlıyoruz:) Değil mi N Nana ve Smile Forever Genişletmek için tıkla... Evetttt
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.794 azerinnn .!.: Yalniz senin borek gercekten daha cok oyu hakediyoduen kisa zamanda denicem Genişletmek için tıkla... Ispanaklı olaydı eyiydi Ispanaklı yapacağım deyip te yapmayanın vebali var oyumda Aslında insanın aklındaki ilk neyse onu yapacak Kruvasan da favorilerim arasındaydı ,ona da şaşırdım
azerinnn .!.: Yalniz senin borek gercekten daha cok oyu hakediyoduen kisa zamanda denicem Genişletmek için tıkla... Ispanaklı olaydı eyiydi Ispanaklı yapacağım deyip te yapmayanın vebali var oyumda Aslında insanın aklındaki ilk neyse onu yapacak Kruvasan da favorilerim arasındaydı ,ona da şaşırdım
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.795 deynepnaz .!.: Ben neyse de sen nerenden kilo vereceksin ,bana bile çok zayıflamışsın diyorlar Genişletmek için tıkla... Tartı öyle söylemiyor.Kilo aldın vermen lazım diyor
deynepnaz .!.: Ben neyse de sen nerenden kilo vereceksin ,bana bile çok zayıflamışsın diyorlar Genişletmek için tıkla... Tartı öyle söylemiyor.Kilo aldın vermen lazım diyor
deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye 2 Yöresel Yemekler 2 Aralık 2015 31.740 105.768 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.796 Nevreste .!.: Tartı öyle söylemiyor.Kilo alın vermen lazım diyor Genişletmek için tıkla... Sen inanma o tartıya ,objektifler senin zayıf olduğunu söylüyor
Nevreste .!.: Tartı öyle söylemiyor.Kilo alın vermen lazım diyor Genişletmek için tıkla... Sen inanma o tartıya ,objektifler senin zayıf olduğunu söylüyor
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.797 Neyse hanımlar ben oyumu almışım gidip rahat bir uyku cekeyim Size iyi geceler
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.798 deynepnaz .!.: Sen inanma o tartıya ,objektifler senin zayıf olduğunu söylüyor Genişletmek için tıkla... Cidden canım çok sıkılıyor.Bu 1 aydır bayağı fazla çıkıyor.Artık kullandığım ilaçlar vs ödem mi yapıyor anlamadım:)
deynepnaz .!.: Sen inanma o tartıya ,objektifler senin zayıf olduğunu söylüyor Genişletmek için tıkla... Cidden canım çok sıkılıyor.Bu 1 aydır bayağı fazla çıkıyor.Artık kullandığım ilaçlar vs ödem mi yapıyor anlamadım:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.919 607.571 1.098 43 Malatya 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.799 Lunya .!.: Neyse hanımlar ben oyumu almışım gidip rahat bir uyku cekeyim Size iyi geceler Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler
Lunya .!.: Neyse hanımlar ben oyumu almışım gidip rahat bir uyku cekeyim Size iyi geceler Genişletmek için tıkla... Hayırlı geceler
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 28 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #6.800 deynepnaz .!.: Sen inanma o tartıya ,objektifler senin zayıf olduğunu söylüyor Genişletmek için tıkla... Arada beni de öv
deynepnaz .!.: Sen inanma o tartıya ,objektifler senin zayıf olduğunu söylüyor Genişletmek için tıkla... Arada beni de öv