Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben yemegi saat 5 te yedim ve bakin saat kac. Ama gel gor ki kiloyu alan bizleriz. Bazi arkadaslar gece 1 de yarim ekmek yer ve uyurlar ama 49 kilodalar Dur suraya masallah diyim de nazar etmiyim Zaten kiskanmadim ki BirTutamMutluluk20 merak etme yani
Ben yemegi saat 5 te yedim ve bakin saat kac. Ama gel gor ki kiloyu alan bizleriz. Bazi arkadaslar gece 1 de yarim ekmek yer ve uyurlar ama 49 kilodalar Dur suraya masallah diyim de nazar etmiyim Zaten kiskanmadim ki BirTutamMutluluk20 merak etme yani
Ya benim kardesim de yer yer kilo almaz. Ben klasik tabir ile su icerim kilo alirim, ama biz ayni anadaniz nasil oluyor bilmem Masallah sana ne guzel iste
Zarf ve Gonca Gul boreklerinin arasinda kaldim, gece gece oldukca leziz goruntuleri var. Cogunluk gonca gule verir diye dusundugumden rekabet yukselsin deyip zarfa verdim, bol sans.