Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lunya inanmazsın dün bana biri mesaj yazdı.Oyunu yanlış kullanmış asıl pırasalı böreğe vermek istiyormuş nasıl değiştirebilirim dedi.Değiştirme hakkımız yok dedim:)Hatta biraz sohbet ettik:)
Ohmmm sakinim ohmmmm(yoga yapıyorum ,çok sakinim) Acaba bana oy verecekken yanlışlıkla elleri kayıp pizza böreğe oy atan olmuş mudur ? Yatmadan önce oylamaya bakayım dedim ,alıntılar etiketlere yarın cevap yazarım
Ohmmm sakinim ohmmmm(yoga yapıyorum ,çok sakinim) Acaba bana oy verecekken yanlışlıkla elleri kayıp pizza böreğe oy atan olmuş mudur ? Yatmadan önce oylamaya bakayım dedim ,alıntılar etiketlere yarın cevap yazarım