En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Afiyet olsun canım kazanırsan çok sevineceğim tarifi ben çok uzun zamandır yapıyorum bi yerden mi gördüm yapmaya başladım bilmiyorum ama yapıyorum devamlı :) ıspanaklısını da yapıyorum

En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşum

Neler oldu
Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)

En son Özge’nin doğum yaptığını öğrendim, sonrasını bilmiyorum, uyumuşum

Neler oldu
Özge doğum yaptı.Bebeğini önce istemedi sonra istedi.En son Kudret hastaneye Özge'yi öldürmeleri bebeği kaçırmaları için birilerini gönderdi.Ama Oktay farketti bebeği ve Özge'yi sakladılar.Orada bitti:)

Abbooowww, neleri kaçırmışım

10 olmusum vay be
Bildirim gidince gonca gulle - pizza kapisir benden soylemesi
Ya da bilmiyorum hepsi olabilir, fark yok sayilir tarifler arasinda.
Sunumlar cok iyi cook
Yok canım ya bence yarışta sen de varsın büyük ihtimal sen kazanırsın gibi geliyor öyle olursa nevoş abla bu böreği yasaklayacakmış :)

Afiyet olsun canım kazanırsan çok sevineceğim tarifi ben çok uzun zamandır yapıyorum bi yerden mi gördüm yapmaya başladım bilmiyorum ama yapıyorum devamlı :) ıspanaklısını da yapıyorum
Aslinda tarifi aldigimda bende ispanakli yapmayi dusundum ama evimde degildim gittigim yerde de ispanak bulmak tam bir eziyetti,kiymaliyi yaptim gittiIspanaklisinida en kisa surede deneyecegim.Ellerine saglik, sayende cok guzel bir borek ogrendim bende.

Abbooowww, neleri kaçırmışım
Demet Evgar'a bayılıyorum.Kadın hangi role girse onu çok iyi yapıyor.
Zerrin müdürün kardeşi Azra ile kavgalıymış.Ondan dolayı Kudret'in yanına geçmiş ve daha sonra Oktay yanlışlıkla Zerrin'in kardeşini öldürmüşZerrin ondan gelmiş

Bölümü kaçıranların izlemesine gerek kalmamış Nevoş

Yok canım ya bence yarışta sen de varsın büyük ihtimal sen kazanırsın gibi geliyor öyle olursa nevoş abla bu böreği yasaklayacakmış :)
Bilmem ki hayirlisi olsun, ben sizlerden daha cok umutluyum sunumlarda cigir actiniz zaten
Tabi kazanirsam sevinirim, yasaklamasida normal olur. Ama kim kazanirsa kazansin hakediyor kesinlikle.

Bende Demet Evgar ve Ceren Moray’ın oyunculuğuna hayranım.

Uyuma derdi yüzüne hiçbir şey izleyemiyorum, ki avlu’yu çok seviyorum.
Kaçtı gül gibi sahneler

Yarın PC’yi, tvye bağlayayım ütü yaparken

Leylim ley leylim leyy hobaaa
Deynepin şarkısı daha güzel leylim ley yar leylim ley yar
Öksürüyorum diye benim herif sen gidicisin diyor bana ben bilirim öksürüğü seninki körüklü normal değil herşey bir öksürükle başlar diyor.. Pzt bir dra gideyim inşaAllah :)

Amaa biyerde Hakka kavuşursam hakkınızı helal edin haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…